august 30, 2016

Initieri Reiki

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki traditionale sau new-age, oferite de Maestrul Gabriela Bogdan!

Reiki aduce pace, echilibru si iubire. Inseamna sa privesti in interiorul tau si sa descoperi acea putere care te vindeca. In timpul unei sesiuni reiki esti in totalitate conectat cu Dumnezeu ( Sursa, Creatorul), cu tine eliberandu-te de energiile si emotiile negative.

Toate aceste Initieri  se pot primi la distanta 

Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata”. Aceasta este minunatia Reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat!

Initierile oferite de Maestrul Gabriela Bogdan pot fi primite atat in cadrul evenimentelor programate cat si la cerere.

Ce sunt aceste Initieri Reiki?

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universala.

Initierea Reiki are trei mari componente: cea fizica (unde maestrul efectueaza un anumit ritual), cea energetica (unde se deschid anumiti centri energetici si se curata anumite meridiane energetice) si cea spirituala (unde practicantul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitate).

Toate acestea sunt oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Aceste Initieri Reiki nu vin de la maestru, ci din cer, de la entitatile superioare.

O data cu fiecare initiere primita, creste si responsabilitatea maestrului si a practicantului fata de el, fata de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.

Cum se primesc initierile reiki?

Dupa ce ai studiat oferta de cursuri Reiki, imi scrii un mesaj pe e-mail (bogdan.gabriela@yahoo.com) sau ma suni la 0722-537-885 sa imi spui in ce grad sau grade de Reiki doresti sa te initiezi. Dupa achitarea costului initierii imi trimiti dovada platii.

Vei primi manualul si diploma pe mail care atesta initierea pe care ai primit-o. Diploma se ofera doar la atingerea gradului de maestru. Initierea Reiki o vei primi in Chi Ball la distanta in ziua stabilita de comun acord.

 Evident, cursul nu se termina aici, iti voi raspunde pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica ta reiki in sistemul pe care l-ai achizitionat. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor suprem!

Initieri Reiki la Centrul de Sanatate Gabriela

Prin aceste Initieri Reiki, omul devine un canal catre Lumina. Atunci cand obtii Initieri Reiki, se (re)deschid canale de energie si se amplifica fluxul de energie care trece prin aceste canale.

Initierea mai aduce ceva: si anume Ghizi Reiki. Prin initiere se transmite si o cunoastere care se afla dincolo de nivelul liminal care ne creste capacitatea de a determina lucruri si situatii pe care ni le dorim constient sau inconstient.

Primul sistem cu care se incepe in dezvoltarea spirituala este sistemul Usui Reiki.

Citeste mai multe despre ce este Reiki!

Sunt membra a Institutului „The International Center for Reiki Training”

Detin gradul de Maestru Reiki pe urmatoarele sisteme traditionale sau new-age:

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki oferite de Maestrul Gabriela Bogdan!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!