august 30, 2016

Initieri Reiki

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki traditionale sau new-age, oferite de Maestrul Gabriela Bogdan!

Toate aceste Initieri  se pot face la distanta sau la Centrul de Sanatate Gabriela.

Initierile oferite de Maestrul Gabriela Bogdan pot fi primite atat in cadrul evenimentelor programate cat si la cerere.

Ce sunt aceste Initieri Reiki?

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universala.

Initierea Reiki are trei mari componente: cea fizica (unde maestrul efectueaza un anumit ritual), cea energetica (unde se deschid anumiti centri energetici si se curata anumite meridiane energetice) si cea spirituala (unde practicantul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitate). Toate acestea sunt oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Aceste Initieri Reiki nu vin de la maestru, ci din cer, de la entitatile superioare.

O data cu fiecare initiere primita, creste si responsabilitatea maestrului si a practicantului fata de el, fata de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.

Poti opta pentru Initieri Reiki la distanta. Acestea sunt la fel ca si cele pe care le primesti atunci cand esti fata in fata cu maestrul.

Initieri Reiki la Centrul de Sanatate Gabriela

Prin aceste Initieri Reiki, omul devine un canal catre Lumina. Atunci cand obtii Initieri Reiki, se (re)deschid canale de energie si se amplifica fluxul de energie care trece prin aceste canale.

Initierea mai aduce ceva: si anume Ghizi Reiki. Prin initiere se transmite si o cunoastere care se afla dincolo de nivelul liminal care ne creste capacitatea de a determina lucruri si situatii pe care ni le dorim constient sau inconstient.

Citeste mai multe despre ce este Reiki!

Detin gradul de Maestru Reiki pe urmatoarele sisteme traditionale sau new-age:

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki oferite de Maestrul Gabriela Bogdan!