august 30, 2016

Initieri Reiki la Distanta

Initieri Reiki traditionale sau new-age, oferite de Maestrul Reiki Gabriela Bogdan!

Ce este Reiki?

Reiki este un sistem energetic de terapie, in care nu se foloseste energia personala a terapeutului, ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie). Reiki inseamna iubire neconditionata, lumina, evolutie spirituala si intelepciune. Reiki este o tehnica naturala de vindecare cu palmele.

Reiki aduce pace, echilibru si iubire. Inseamna sa privesti in interiorul tau si sa descoperi acea putere care te vindeca. In timpul unei sesiuni de tratament reiki esti in totalitate conectat cu Dumnezeu ( Sursa, Creatorul), cu tine eliberandu-te de energiile si emotiile negative.

Principiile Reiki

"Incepand de azi...
... nu mai sunt ingrijorat
... nu imi mai este teama
... imi fac munca onest
... voi multumi pentru toate binecuvantarile mele
... voi fi bun cu toate fiintele vii".

Ce sunt aceste Initieri Reiki?

Initierea Reiki este un ritual prin care practicantul este racordat la sursa de energie universala. Reiki este o terapie energetica, bazata pe o initiere pe care o primesti prin intermediul unui maestru Reiki. In timpul initierii se primesc simboluri reiki, ele sunt "chei" prin care se deschid dimensiuni. Prin activarea simbolurilor reiki primite prin initierea reiki ai acces la entitati de lumina si tot ce inseamna lunea "nevazuta".

Initierea Reiki are trei mari componente: cea fizica (unde maestrul reiki efectueaza un anumit ritual), cea energetica (unde se deschid anumiti centri energetici si se curata anumite meridiane energetice) si cea spirituala (unde practicantul primeste un anumit numar de ghizi de Lumina, o cunoastere la nivelul sinelui si daruri de la Divinitate).

Toate acestea sunt oferite de Divinitate spre a evolua si a ne indeplini misiunea personala pe aceasta planeta. Aceste initieri Reiki nu vin de la maestru reiki, ci din cer, de la entitatile superioare care le detin.

O data cu fiecare initiere reiki primita, creste si responsabilitatea maestrului reiki si a practicantului fata de el, fata de oamenii pe care trebuie sa ii ajute sau sa ii invete si fata de Divinitate.

Cum te ajuta o initiere Reiki?

Afland ce este Reiki, putem benefia de acest sistem de evolutie si dezvoltare spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie, Duhul Sfant. In toate sistemele reiki existente la ora actuala pe Pamant, oamenii vorbesc despre aceasta energie reiki. Fie ii spun bioenergie, fie Lumina, fie Prana, fie chi sau ki ea este aceeasi. In crestinism, aceasta energie este luata prin rugaciune, prin impartasanie si prin apa sfintita.

De ce sa iei o initiere Reiki?

Reiki foloseste energia Creatorului Suprem. Reiki este un stil de viata, nu numai o terapie alternativa. Reiki este un dar de la Dumnezeu, un sistem de vindecare si o cale de a-ti accelera dezvoltarea spirituala. Cu ajutorul Energiei Universale, poti rezolva probleme de sanatate chiar si acolo unde sistemul medical modern esueaza.

Avand initieri reiki este ca si cum ai avea permanent medicul langa tine. Prin initieri Reiki ai acces permanent la energia vindecatoare si poti beneficia de terapia reiki cand ai nevoie. Poti face autovindecarea cu energiareiki singur fara sa mai ai nevoie de cineva, poti face vindecare la distanta oricui, din orice colt de lume. La randul tau poti deveni maestru reiki si sa dai mai departe initierea reiki.

Initierea reiki de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata”. Aceasta este minunatia Reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat!

Initierile Reiki oferite de Maestrul Reiki Gabriela Bogdan pot fi primite atat in cadrul evenimentelor programate cat si la cerere.

Toate aceste Initieri  Reiki se pot primi la distanta 

Cum se primesc initierile reiki?

Dupa ce ai studiat oferta de cursuri Reiki, imi scrii un mesaj pe e-mail (bogdan.gabriela@yahoo.com) sau ma suni la 0722-537-885 sa imi spui in ce grad sau grade de Reiki doresti sa te initiezi. Dupa achitarea costului initierii imi trimiti dovada platii.

Vei primi manualul si diploma pe mail care atesta initierea pe care ai primit-o. Diploma se ofera doar la atingerea gradului de maestru. Initierea Reiki o vei primi in Chi Ball la distanta in ziua stabilita de comun acord.

 Evident, cursul nu se termina aici, iti voi raspunde pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica ta reiki in sistemul pe care l-ai achizitionat. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor suprem!

Initieri Reiki la Centrul de Sanatate Gabriela

In primul rand o initiere iti creste vibratia, crescand-ti vibratia cresti in constiinta, crescand/evoluand in constiinta te aliniezi cu Sinele tau superior si cu menirea ta din aceasta viata. Incepi sa vezi cu ochii sufletului unde nu esti tu, cel autentic, iar prin acest fapt, incepi sa elimini incetul cu incetul bariere emotionale, tipare mentale, situatii si oameni care te tin pe loc, care te fac sa te simti mai putin decat esti de fapt.

O initiere energetica pe langa relaxarea si pacea de moment, te pune fata in fata cu cele mai adanci frici, angoase, scoate la suprafata ce este murdar in interiorul tau pentru a fi curatat. In intervalul perioadei de curatare apar crizele de vindecare, poate aparea noaptea neagra a sufletului daca vreti, apar starile de rau fizic si emotional alternate cu stari de extaz, cu bucurie inexplicabila, cu sentimentul de libertate.

Bineinteles ca nu este suficient sa primesti initierea si sa te opresti acolo, desi unele initieri sunt foarte puternice si oricum vor aparea schimbari (o initiere poate fi echivalentul unor cateva sedinte de terapie energetica), este necesar sa lucrezi zilnic cu tine, sa nu omiti autotratamentul macar cele 21 de zile care fac parte din perioada de vindecare.

Primul sistem cu care se incepe in dezvoltarea spirituala este sistemul Usui Reiki.

Citerste si Ce este Reiki?

Detin gradul de Maestru Reiki pe urmatoarele sisteme traditionale sau new-age:

Sunt membra a Institutului "The International Center for Reiki Training"

Alege una dintre numeroasele Initieri Reiki oferite la DISTANTA de Maestrul Gabriela Bogdan!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!