decembrie 8, 2019

Sacred Heart of Jesus, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Sacred Heart of Jesus ne este oferita ca un dar de la Invatatorul Inaltat Iisus pentru a ne indruma spre inima Lui iubitoare, astfel incat sa ne familiarizam cu viata interioara a Maestrului.

Inima Sacra a lui Iisus, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Sacred Heart of Jesus

Sacred Heart of Jesus ne conecteaza cu iubirea Inimii lui Iisus, astfel incat dragostea lui sa straluceasca si sa se reflecte in viata noastra interioara si exterioara, astfel incat cuvintele si actiunile noastre sa reflecte pe ale Lui iubire si manifestare in noi si in viata noastra.

Energia de imputernicire va intra in inima voastra si ea se va deschide, se va curata si vindeca si orice aspect ranit al inimii voastre, astfel incat sa fiti deschisi catre energia daruirii si primirii iubirii neconditionate.  Permitand sa intre mai multa Lumina te ajuta sa obtii intelepciune spirituala mai mare.

Maestrul Ascensionat Iisus, „Divinul va da fiecăruia cadouri unice pe care sa le foloseasca in serviciul Luminii.  Da din inima indiferent daca este putin sau mult, pur si simplu daruieste cu generozitate ce bogatie si daruri vi s-au dat.

Orice ai da in serviciul Luminii si sacrificiul fata de Lumina se va intoarce la tine intr-o masura mai mare.

O parte din scopul imputernicirii este sa va aduca in desavarsire unirea cu Maestrul Divin si Ascensionat Iisus cu toti ai nostri inimile, sufletele si puterea.

Costul initierii in Inima Sacra a lui Iisus este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Sacred Heart Of Jesus Empowerment

Bogdan Gabriela - maestru Inima Sacra a lui Iisus

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!