ianuarie 9, 2018

CITIRI IN CRONICA AKASHICA

Citiri in Cronica Akashica - apeland la ele, puteti sa aflati raspunsurile la problemele care va framanta, la toate intrebarile pe care le aveti (ex. este bine pentru mine sa fac schimbarea X in viata mea?, sa plec de la locul acesta de munca?, relatia pe care o am este una benefica?, este bine sa fac pasul sa ma casatoresc?... si orice alta intrebare la care aveti nevoie de un raspuns sau o confirmare).

Inregistrarile Akashice sunt un sistem universal de fisiere ce inregistreaza orice gand creat, cuvant sau actiune.

Citirile intuitive se fac pe baza de intrebari pe care tu le pui iar eu iti ofer raspunsurile pe care le primesc intuitiv. Tu pur si simplu nu-mi spun nimic, nu-mi dai nici un detaliu si eu iti fac o prezentare din ceea ce observ in campurile tale.

Mesajele le primesc de la Ghizii mei sau ai tai, citesc in aura ta anumite informatii, primesc informatii de la corpul tau fizic si energetic. In cazul in care exista anumite dezechilibre energetice iti pot sugera ce poti face pentru a remedia situatia. Ghizii tai ma pot indruma si imi pot transmite mesaje despre ceea ce este important pentru tine sau care este pasul urmator, pasul potrivit pentru tine pe care este indicat sa-l faci.

In timpul citirilor intuitive ies in evidenta anumite traume, frici, blocaje. Citesc in toate campurile tale, trecut, prezent si viitor si primesc mesaje referitoare la actiunile importante pe care este indicat sa le faci in momentul de fata.

Este posibil ca aceasta informatie sa nu fie relevanta pentru tine in momentul T pentru ca tu vrei sa afli amanunte despre ce vrei sa faci peste 3 luni spre exemplu - posibil ca acea informatie sa nu o primesc pentru ca este mai important ca tu sa faci altceva.

 

Cronica Akashica

Ce fel de intrebari se pot adresa intr-o sedinta de citiri in Cronica Akashica?

O sedinta de citiri astrale poate cuprinde o singura intrebare de ordin general (ex: Cum va evolua in viitorul apropiat cariera mea?)...

...SAU puteti adresa maxim 10 intrebari punctuale, cum ar fi:

- Voi trece examenul din data de ...?

- Este optim pentru mine sa imi schimb job-ul?

- Imi voi gasi un job?

- Voi reusi sa imi achizitionez masina marca.... in urmatoarele luni?

- Imi voi gasi un partener/o partenera de viata?

- Ce blocheaza afacerea mea?

- Care sunt programele sau convingerile limitative care ma fac sa nu am succes, sa fiu prosper si sa nu am bani?

- De ce nu ma potrivesc cu sotul meu/ sotia mea?

- Este prietenul meu/prietena mea cel/cea care imi este sortit(a) pentru mine?

- De ce nu ma inteleg cu soacra/mama etc.?

- De ce ma doare stomacul, desi doctorii spun ca nu sunt bolnav(a)? etc. etc. etc.

NU SE DAU RASPUNSURI DESPRE MAI MULTE PERSOANE IN CADRUL ACELEIASI CITIRI. 

Cum ma ajuta concret o sedinta de citiri in Cronica Akashica?

Deci, o sedinta de citiri in Cronica Akashica consta in raspunsuri la problemele pe care le aveti si, in masura in care va este permis de Divinitate sa rezolvam acea problema/blocaj, o vom face.

Este important de inteles ca terapeutul nu va interpreta mesajele pe care le primeste pentru dv., deoarece exista riscul sa dea alt inteles mesajului primit. Daca terapeutul ar trece mesajul primit prin filtrul mintii sale, prin experienta sa de viata, prin ceea ce a studiat si a auzit, atunci el ar risca sa denatureze mesajul sau.

Puteti adresa intrebari despre membrii familiei dv. (mama, tata, sora, frate, sot, sotie, copii etc.) doar daca sunteti direct implicati in "poveste" alaturi de ei. Altfel, terapeutului nu i se permite sa acceseze nicio informatie despre ei, deoarece nu are acordul lor.

O persoana care are initiere Reiki pe sistemul Akashic Angel Reiki poate face aceste cititi.

Costul unei sedinte la distanta de Citiri in Cronica Akashica este de 300 Lei.

  O sedinta de citire astrala poate cuprinde o singura intrebare de ordin general sau puteti adresa maxim 10 intrebari punctuale

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!