octombrie 16, 2017

Terapia de cuplu – Vindecarea si armonizarea relatiei – Sufletul pereche

O relatie de cuplu sanatoasa si un partener care te sprijina si te incurajeaza contribuie foarte mult la echilibrul tau emotional, la increderea in sine, iti creste stima de sine, imaginea de sine. Avand o stima de sine buna, ai o stare interioara buna, poti face cariera, poti face bani.

O relatie de cuplu unde sunt: certuri,  jigniri, batai, infidelitati, minciuni, stres, nemultumiri, probleme sexuale etc., este o relatie nesanatoasa. Toate aceste neintelegeri duc la frustari care se traduc prin acumularea de kilograme in plus, scaderea stimei de sine, libidou scazut, depresii, toate acestea te scot din fluxul finaciar etc.

Terapia de cuplu  - ingredientul care poate armoniza familia ta, care o poate salva. Oamenii apeleaza la consiliere de cuplu dintr-o varietate de motive: probleme de comunicare, dificultati in managementul conflictului, probleme de natura sexuala, gelozie, infidelitate, neincredere, probleme financiare, stresul legat de munca, evenimente nedorite (divort, pierderea unei persoane dragi etc).

O sedinta de terapea de cuplu este recomandata si pentru acele persoane care se pregatesc pentru casatorie, cu scopul de a explora domeniile din relatie care ii ingrijoreaza si de a preveni aparitia potentialelor probleme in viitor.

O sedinta de terapie de cuplu consta in a identifica impreuna care este "problema" si, apoi, in a vedea ce reprezinta ea din punct de vedere energetic si spiritual si a afla care este "lectia" pe care trebuie sa o invatati din acea experienta.

Cum iti dai seama daca partenerul/partenera ta este sufletul pereche?

Gasirea celeilalte jumatati este dorinta fiecarei fiinte umane. Putem gasi suflete pereche chiar daca vorbim de un nivel de dragoste sau prietenie, in ambele cazuri este ceva vizibil si acest lucru se reflecta in fericirea si increderea manifestata intre ele.

Un suflet pereche este cineva care are o afinitate profunda si naturala cu o alta persoana in campul afectiv, de dragoste si spiritual …

Conexiunea dintre doua suflete pereche este extrem de puternica, ea se poate recunoaste foarte usor. Conectarea cu sufletul pereche  este magica. Langa sufletul pereche te simti bine, confortabil, in siguranta. Intre cei doi exista o atractei fizica inexplicabila, cuvintele nu sunt necesare, comunici telepatic cu sufletul pereche. Atunci cand sufletele pereche se gasesc, se completeaza reciproc intr-o asemenea masura, incat numai cu o privire pot descifra ceea ce isi doresc.

Terapia de cuplu

La ce ma ajuta o sesiune de vindecare si armonizare a relatiei mele:

- identificarea clara a problemei de cuplu si rezolvarea ei

- identificarea cauzei care a generat acea problema

- vindecarea cauzei si a efectelor problemei

- armonizarea unei relatii, fie dintre doi parteneri de cuplu, fie cu alti membrii ai familiei (socri, frate, sora, matusa, unchi, alte rude, prieteni etc.)

- armonizarea relatiei cu copiii

  • armonizarea relatiei intregii familii parinti - copii

- identificarea cauzei si rezolvarea unor probleme de natura sexuala, gelozie, infidelitate etc.

In ce consta Terapia de cuplu:

Sesiune de vindecare si armonizare a Familiei tale consta in intelegerea problemelor existente si vindecarea lor, armonizarea intregii familii ca voi toti sa traiti viata de familie pe care v-o doriti. Familia voastra sa fie in armonie, echilibru si buna intelegere.

In Terapia de cuplu NU ADUC PARTENERUL / PARTENERA INAPOI. Nu incalc liberul albitru al nimanui.

Videc ranile emotionale care s-au creat in relatie, care au dus la ruptura dintre ei, indepartez tensiunile dintre ei, incarc relatia lor cu iubire si daca dupa asta cei doi decid sa-si mai dea o sansa este alegerea lor.

Cost - Terapia de cuplu online  este de 336 lei 

 

Te astept cu mare drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!