septembrie 14, 2021

Ingerii zodiacali, cei 7 Ingeri primiti la nasterea ta

Ingerii zodiacali

Ingerii sunt fiinte spirituale care pot interveni in viata noastra, numai daca dorim acest lucru. In Cabala, ei au fost impartiti in 72 de sfere de actiune. Cei 72 de ingeri planetari, cunoscuti drept ingeri pazitori, sunt controlati de arhangheli. Ei se regasesc grupati in diferite corpuri celeste, care actioneaza asupra diferitelor planuri ale existentei.

In momentul nasterii, divinitatea aloca pe langa ingerul pazitor inca 7 ingeri zodiacali care sunt ingeri personali si care au misiunea de a ne coordona destinul si viata noastra in aceasta reincarnare.  Fiecare dintre noi se naste cu 7 ingeri coordonatori ai destinului nostru.

Ingerii zodiacali sunt din cei 72 de ingeri ai lui Dumnezeu. Din astrograma noastra putem afla care sunt acesti ingeri zodiacali.

Care sunt cei 7 ingeri zodiacali si ce fac ei?

 1. Ingerul 1 se afla unde este soarele in astrograma ta si el coordoneaza misiunea personala si destinul. Ori de cate ori ai nevoie sa-ti gasesti directia, sa afli ce ai de facut, sa-ti modifici un pic destinul, poti sa apelezi la aceea entitate.
 2. Ingerul 2 se afla unde este luna in astrograma ta si el  coordoneaza partea subconstienta creativa, meditativa. Ori de cate ori vrei sa lucrezi cu tot ce tine de subconstientul tau, cu creativitatea, cu capacitatea ta de a medita, poti sa te adresezi entitatii respective.
 3. Ingerul 3 se afla unde este planeta Jupiter si el coordoneaza cresterea, banii, prosperitatea si succesul in aceasta viata. Mai intra aici si o parte din sanatatea fizica. Deci ori de cate ori vrei bani, crestere, prosperitate si succes lucrezi cu entitatea de aici.
 4. Ingerul 4 se afla unde este planeta Saturn si el coordoneaza evolutia, karma personala, timpul si sanatatea psihica.
 5. Ingerul 5 se afla unde este planeta Mercur si el coordoneaza comunicarea, comertul, umorul si sanatatea psihica.
 6. Ingerul 6 se afla unde este planeta Venus si el coordoneaza iubirea, relatiile, banii cash, placerea.
 7. Ingerul 7 se afla unde este planeta Marte si el coordoneaza tot ce tine de justitie, judecata, razboaie, putere, impunere, forta, o parte din sanatatea fizica.

Fisa ingerilor zodiacali

Acest serviciu te ajuta sa gasesti care sunt cei 7 ingeri coordonatori pentru tine. Acesti ingeri trebuie sa-i ti minte pana cand mori. Prin ei poti lucra cel mai bine, cu ei poti lucra cel mai usor si atunci cand ai o problema pe ei trebuie sa-i invoci.

Vei primi o fisa in care sunt trecuti ingerii zodiacali personali, segula psaltica (parte de text din psalmul care conecteaza la ingerul respectiv), cu ajutorul careia poti sa-i invoci instantaneu si sa te ajute. Vei primi si cateva tehnici de lucru, invocarea lor, ziua in care este cel mai benefic sa faci invocarea sau ritualul pentru a le cere ajutorul. Vei primi si numele ingerului tau pazitor in functie de data nasterii.

Ce informatii va cuprinde fisa cu Ingerii Zodiacali?

 • numele celor 7 ingeri ai tai zodiacali in functie de astrograma ta si cum te ajuta fiecare dintre ei;
 • numele ingerului tau pazitor in functie de data ta de nastere;
 • sigiliul fiecarui inger in parte;
 • alte atributii generale pe care le au ingerii tai zodiacali si ingerul pazitor;
 • invocatia pentru fiecare inger;
 • ziua in care sa faci ritual pentru fiecare;
 • segula psaltica a fiecaruia - paragrafe psaltice  chei care deschid "portile catre ingerul respectiv;
 • puterea cosmica a fiecarui inger
 • virtutiile lor etc.

Pentru a putea intocmi fisa ingerilor zodiacali am nevoie de dara nasterii (zi, luna, an), ora nasterii (ora si minutul) si locul nasterii tale.

Cost Fisa cu informatii despre ingerii tai zodiacali  este de 300 lei 

Fisa se va primi pe mail in 1-2 zile lucratoare in functie de timpul disponibil.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!