septembrie 5, 2016

Ce este Reiki?

Maestrul Gabriela Bogdan ne impartaseste din experienta ei ce este Reiki si cum ne poate ajuta in viata noastra de zi cu zi.

Straveche de peste 2500 de ani, tehnica Reiki de tratament alternativ este din ce in ce mai des imbratisata de cei dornici de echilibru, armonie, lumina in viata lor. Satui de medicina moderna, lipsita de suflet, de compasiune, incapabila sa le rezolve problemele, acestia aleg strabuna invatatura budista prin racordare la Sursa Universala de Energie, la forta vietii.

Reiki este un sistem energetic de terapie, in care nu se foloseste energia personala a terapeutului, ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).

Reiki inseamna iubire neconditionata, lumina, evolutie spirituala si intelepciune.

Ce este Reiki

Reiki este o tehnica naturala de vindecare cu palmele.

Ce este Reiki si cum ma poate ajuta?

Reiki foloseste energia Creatorului Suprem. Prin Reiki se reface echilibrul celui aflat in suferinta, aducandu-i astfel starea de sanatate, de bine.

Reiki este un stil de viata, nu numai o terapie alternativa. Reiki este un dar de la Dumnezeu, un sistem de vindecare si o cale de a-ti accelera dezvoltarea spirituala.

Reiki este o energie veche din timpuri atlante. Este un sistem de imputernicire prin IUBIRE, prin care oamenii se pot vindeca pe ei insisi, pe altii si pe Mama Pamant. Nu este nimeni pe pamant care sa nu o poate face. Aceasta energie este infinita si pura.

Daca veti invata ce este Reiki, veti avea posibilitatea de autovindecare, atat fizica, cat si spirituala. Este un mod de a abandona vechi obisnuinte sau dependente si de a va vindeca la nivel mental si emotional.

Reiki este o forma de manifestare a puritatii inimii noastre.

Ce face energia Reiki?

-reintregeste sufletul din particelele disecate de parazitii astrali
-ofera o cantitate de energie suficienta pentru zborul in lumile eterne
-curata de blesteme de neam si personale, de programe mentale invechite, de juraminti sau facaturi, de boli fizice sau emotionale.
-reface legatura constienta a omului cu Sinele sau divin, cu ghizii sai spirituali, cu entitatile ierarhice din vietile vesnice, cu insusi Creatorul.
-mareste ritmul materializarilor, intrucat orice initiat are deja puterea de a materializa cuvantul sau. Ca atare , la nivel de secunde, ore, zile, ii apare in lumea fizica ceea ce isi doreste sau exprima cu cuvantul personal.
-abia dupa propria autoterapie poate, sau nu, participa la terapeutizarea altora sau a planetei---daca e in drept divin sa faca acestea.

Cine poate folosi Reiki?

Reiki este o disciplina bazata pe o initiere Reiki, realizata de un Maestru Reiki.

Reiki Usui reprezinta piatra de temelie a zecilor de sisteme de lucru cu Energia Universala a vietii, cu Lumina. Mikao Usui a lasat mostenire un sistem de vindecare holistica foarte puternic in simplitatea lui.

 

Initiere Reiki

Principiile Reiki suna astfel:

"Incepand de azi...
... nu mai sunt ingrijorat
... nu imi mai este teama
... imi fac munca onest
... voi multumi pentru toate binecuvantarile mele
... voi fi bun cu toate fiintele vii".

Multa lume stie de foarte mult timp ce este Reiki, facand legatura cu crestinatatea

Afland ce este Reiki, putem benefica de acest sistem de evolutie spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie, Duhul Sfant. In toate sistemele existente la ora actuala pe Pamant, oamenii vorbesc despre aceasta energie. Fie ii spun bio-energie, fie Lumina, fie Prana, fie chi sau ki ea este aceeasi. In crestinism, aceasta energie este luata prin rugaciune, prin impartasanie si prin apa sfintita.

Ce este Reiki

Avantajele sistemului Reiki

Reiki este un sistem accesibil oricarei persoane care doreste sa evolueze spiritual, indiferent de sex, religie, rasa, profesie, nationalitate sau convingeri filozofice.

Patrunde acum intr-o lume in care, cu ajutorul Energiei Universale, poti rezolva probleme de sanatate chiar si acolo unde sistemul medical modern esueaza. Totul este sa vrei!

Reiki fiind o terapie energetica, bazata pe o initiere, poate fi tratat atat rational, stiintific, cat si mistic, fie in stil oriental, fie in stil occidental. De aceea sunt disponibile manuale si cursuri care accentueaza o varianta de abordare sau alta. Cautati-o pe aceea care vi se potriveste si incercati din fiecare lucrare existenta sa extrageti si sa separati ceea ce este Reiki.

Sa intelegem ce inseamna acordajele Reiki

Acordajul ajuta la deschiderea constientei in fata energiei, dar nu este o bagheta magica paranormala. Poate fi vazut ca o vindecare profunda care iti permite sa simti si sa-ti amintesti de conexiunea pe care o ai cu energia si cu adevarata ta natura. Fara o dedicare pentru practica si pentru acordarea cu Reiki, exista posibilitatea de a nu remarca o mare diferenta in viata ta, in afara de  vindecarea initiala si curatare. Este practica Reiki si dorinta de a continua a inveti cum sa te acordezi la energie, care aprofundeaza conexiunea.

Unul din beneficiile acordajului este acela ca te ajuta pe calea ta de vindecare. Poate usura calatoria sau chiar poate deschide usa pentru ca tu sa incepi.  Dar nu iti permite ca tu sa sari peste cale. Trebuie ca tu sa ai prima oara intentia de a te vindeca si invata, precum si intentia de a pasi pe cale. Daca te opresti din practica, poti reincepe oricand doresti acest lucru si sa reimprospatezi conexiunea. Procesul de practica si instruire este pentru toată viata, si este vindecator. Calatoria se poate linisti in anumite momente, dar nu se termina.

Acesta este cel mai bun dar al instruirii Reiki, acordajului si practicii – intelegerea, in timp, ca nu suntem singuri sau deconectati.

Criza de vindecare

Dupa tratamente sau initieri este posibil sa apara ceea ce se numeste criza de vindecare, care nu este altceva decat un proces de purificare a organismului, constientizat sau nu, in planul fizic, energetic si spiritual.

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!