septembrie 5, 2016

Ce este Reiki?

Maestrul Gabriela Bogdan ne impartaseste din experienta ei ce este Reiki si cum ne poate ajuta in viata noastra de zi cu zi.

Reiki este un sistem terapie energetic, in care nu se foloseste energia personala a terapeutului, ci „energia universala” (rei = spirit, universal; ki = energie).

Reiki inseamna iubire neconditionata, lumina, evolutie spirituala si intelepciune.

 

Ce este Reiki

Reiki este o tehnica naturala de vindecare cu palmele.

Ce este Reiki si cum ma poate ajuta?

Reiki foloseste energia Creatorului Suprem. Prin Reiki se reface echilibrul celui aflat in suferinta, aducandu-i astfel starea de sanatate, de bine.

Reiki este un stil de viata, nu numai o terapie alternativa. Reiki este un dar de la Dumnezeu, un sistem de vindecare si o cale de a-ti accelera dezvoltarea spirituala.

Reiki este o energie veche din timpuri atlante. Este un sistem de imputernicire prin IUBIRE, prin care oamenii se pot vindeca pe ei insisi, pe altii si pe Mama Pamant. Nu este nimeni pe pamant care sa nu o poate face. Aceasta energie este infinita si pura.

Daca veti invata ce este Reiki, veti avea posibilitatea de autovindecare, atat fizica, cat si spirituala. Este un mod de a abandona vechi obisnuinte sau dependente si de a va vindeca la nivel mental si emotional.

Reiki este o forma de manifestare a puritatii inimii noastre.

Cine poate folosi Reiki?

Reiki este o disciplina bazata pe o initiere Reiki, realizata de un Maestru Reiki.

Reiki Usui reprezinta piatra de temelie a zecilor de sisteme de lucru cu Energia Universala a vietii, cu Lumina. Mikao Usui a lasat mostenire un sistem de vindecare holistica foarte puternic in simplitatea lui.

 

Initiere Reiki

Principiile Reiki suna astfel:

"Incepand de azi...
... nu mai sunt ingrijorat
... nu imi mai este teama
... imi fac munca onest
... voi multumi pentru toate binecuvantarile mele
... voi fi bun cu toate fiintele vii".

Multa lume stie de foarte mult timp ce este Reiki, facand legatura cu crestinatatea

Afland ce este Reiki, putem benefica de acest sistem de evolutie spirituala prin care omul poate accesa sursa universala de energie, Duhul Sfant. In toate sistemele existente la ora actuala pe Pamant, oamenii vorbesc despre aceasta energie. Fie ii spun bio-energie, fie Lumina, fie Prana, fie chi sau ki ea este aceeasi. In crestinism, aceasta energie este luata prin rugaciune, prin impartasanie si prin apa sfintita.

Ce este Reiki

Avantajele sistemului Reiki

Reiki este un sistem accesibil oricarei persoane care doreste sa evolueze spiritual, indiferent de sex, religie, rasa, profesie, nationalitate sau convingeri filozofice.