octombrie 6, 2019

Masuratori Radiestezice / Info-Energetice

Fisa de masuratori radiestezice se poate obtine prin Masuratori Radiestezice / Info-Energetice si se fac cu ajutorul ansei si raportorului.

Ce este Radiestezia?

Radiestezia este fenomenul prin care un sistem viu recepţioneaza un anumit semnal din noianul de informatii si energii ce-l inconjoara si  reactioneaza conform unui cod prestabilit este una din definitiile conceptului de radiestezie.

Radiestezia este arta de a utiliza indicatoarele radiestezice (baghete, penduluri, anse) facand sa intervina puterea si vointa spiritului operatorului pentru a descoperi tot ceea ce este ascuns facultatilor rationale ale individului.
Radiestezia este o metoda de acces la BANCA DE DATE UNIVERSALA in care se pastreaza istoricul informatiillor despre lumile vazute si nevazute. Aici informatii coexista cu cele prezente si in care este inscris viitorul lumii materiale si celei spirituale.
Marele, imensul sistem informational-energetic, computerul viu care este Banca de Date Universala numita si Cronica Akasha nu este altceva decat instrumentul Spiritului Divin care imbraca intreaga Creatie.
Fisa de masuratori radiestezice - iti poate furniza informatii despre: evaluarea starii energetice, starii de sanatate, compatibilitatii in relatii, karma, etc.
Fisa de masuratori radiestezice

Fisa de masuratori radiestezice contine masurarea urmatorilor parametrii:

Structura Umana

a. Structura fizica – SF – Reprezinta structura corpului nostru, a organelor, materia grosiera
palpabila
b. Structura biosica – SB – Reprezinta partea noastra rationala, mai subtila, nepalpabila.
c. Structura noesica – SN – Reprezinta sufletul nostru. Este energia noastra fundamentala fara de care nu am putea trai. Este darul lui Dumnezeu pentru noi.
d. Sarpele Kundalinii – SK – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa se mantuie, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut.

SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme. Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale. Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste sinele (SK) cu constientul atunci omul este treaz.

EBF – energia benefica fundamentala

SS – Starea de sanatate

SV – Starea de vitalitate – Reprezinta potentialul de vitalitate al organismului sau al organului.

DH – Duhul Sfant sau Lumina Interna – Reprezinta Lumina interna, cata Lumina ai si manifesti  ca spirit.

VI – vibratia interna – reprezinta calitatea Luminii pe care o manifesti ca spirit.

PD – Protectia Divina – Reprezinta ADEVARATA protectie. Este protectia care oferita de Dumnezeu in functie de meritele noastre de acum si de alta data.

IP – iertarea pacatelor – Reprezinta cat din totalitatea pacatelor facute pana in momentul masuratorii au fost iertate.

CER – Cerul aferent din care a venit Spiritul (SK) la incarnare. Exista 10 ceruri si 7,2 anticeruri.

CD – Credinta in Dumnezeu – Reprezinta credinta in Dumnezeu. Mai reprezinta si increderea, comunicarea si iubirea Divinitatii.

RVD – Realizarea Voii Lui Dumnezeu Tatal – Reprezinta cat din Voia Lui Dumnezeu Tatal realizam noi cu LA. (liber arbitru)

RVI – Realizarea Voii Lui Iisus Hristos – Reprezinta cat din Voia Lui Iisus Hristos realizam noi cu LA.

RVM – Realizarea Voii Maici – Reprezinta cat din Voia Fecioarei Maria realizam noi cu LA.

PIE – Puterea infoenergetica – Reprezinta capacitatea unui om de a emite energii si informatii.

ISN – Integritatea sufletului

La nastere fiecare primim ceea ce se numeste suflet, energia fundamentala a vietii, fara de care nu am putea trai. Aceasta energie (sufletul) poate fi vandut, pierdut, furat, afectat, informat, taiat etc.

Vandut: catre demon in schimbul a ceea ce se doreste. Cand moare persoana sufletul merge la demon.

Pierdut: prin despartiri, iubiri pierdute, averi pierdute, o parte din SNi se duce cu acea persoana pierduta.

Informat: se pot implementa programe la nivel de suflet care sa conditioneze omul sa faca anumite lucruri, sunt treceri peste LA si se palteste foarte scump.

Afectat: poate fi pietrificat, inghetat, etc. => omul nu mai simte, nu mai poate iubi, este un fel de robotel.

Adaugat: se poate adauga suflet ca trecere peste LA sau pentru a creste putere de influenta a persoanei cu SNad.

Tot ce tine de afectarea sufletului este un pacat catre Duhul Sfant, catre D-zeu si catre Iisus Hristos. A te juca cu sufletul este unul din cele mai grave pacate.

TD- Trecerea peste demoni – Reprezinta puterea unui spirit de a trece peste puterea unui numar de demoni.

VT – Valoare de terapeut – Reprezinta puterea de terapeut a unui om, care include cunoastrerea, accesul la energii si puterea de exorcizare a demonilor si a entitatilor bolilor.

MP – misiunea personala – Reprezinta numarul de fapte bune (FB) facute pana la un anumit moment din numarul de FB planificate pana in acel moment. Toate entitatile venite la intrupare au de indeplinit un numar de FB. Cu cat este mai evoluata entitatea, nr de FB alocate acesteia este mai mare si complexitatea FB este mai mare.

I – Iubirea

CI – Capacitatea de Iertare

ABEP - Anomalii bioenergetice patogene. ABEP sunt perturbari, disfunctii, modificari structurale, stare patogena a organismului in fizic sau energetic.

DN – demoni

CORZI Malefice – stringuri, sunt cordoane care leaga la nivel energetic doua entitati. Dupa actiunea pe care o au asupra entitatilor corzile pot fi malefice sau benefice.Exista corzile karmice, care ne leaga de persoanele cu care am avut legaturi in vietile anterioare. Nivelul energetic la care se conecteaza o coarda difera de la o persoana la alta, si difera de asemenea de situatie.

SPATII – Sunt volume de energie si informatie, create si destinate obţinerii unor anumite efecte. Blestemele pot fi spatii malefice. Spatiile pot avea diferite functii, totul depinzand de programul, algoritmul care este introdus in ele.

Spatiile pot fi : benefice sau malefice

-de curatare sau energizare
-de anihilare a diferitilor agenti malefici (amprente, spatii, programe)
-de protectie
-trimise in timp si spatiu
-statice sau dianamice
-create de unul sau mai multi oameni
-create pt oameni, animale, planete, case, obiecte, etc.

PROGRAME – Programele sunt informatii introduse in Lumina sau Intuneric pentru ca aceasta sa faca ceva anume. Sunt mai complexe si pot determina anumite actiuni. Pot fi facute pe suflet, pot fi introduse in spiritele naturii, in argintul viu, in campuri.

SCHEME – Programe intr-o forma mai complexa

AMPRENTE INFO-ENERGETICE – pot fi benefice sau malefice.

CAMPURI – principale sapte chakre  le corespund sapte campuri ENERGETICE.

SK – Sarpele Kundalini – Este sinele nostru, el suntem noi. SK trebuie sa se mantuie, el este cel care se reincarneaza, cel care vrea sa se intoarca de unde a cazut. SK se afla la baza coloanei vertebrale, pe canalul mare, si doarme. Cand incepe sa se trezeasca incepe a urca pe coloana, deschizand chakrele si portile lor spirituale.

Cu cat este mai sus, cu atat este omul mai constient de el insusi. In momentul in care a ajuns la chakra VII se uneste sinele (SK) cu constientul atunci omul este treaz.

ENM – Entitati Noesic Malefice. ENM-urile nu sunt demoni.

Se stie la tara ca orice boala este data de un spirit, spiritul bolii, pe care vraciul sau babele vindecatoare il descanta (exorcizeaza). Aceste spirite ale bolilor sunt entitati noesic malefice – ENM-uri. Sunt entitati create de demon cu SN luat de la oameni sau animale. Sunt create pentru a distruge creatia lui Dumnezeu, adica OMUL.  ENM-urile coordonează agenţii fizici malefici de tipul bacteriilor, microbilor, virusurilor etc.

Pentru insanatosire aceste ENM-uri trebuie anihilate. ENM-urile mari sau foarte mari sunt cele care determina boli grave cum ar fi: cancer, leucemie, hepatita, scleroza in placi, etc .

ECM –  entitati conceptuale malefice

Entitatile malefice ale bolilor pot fi impartite in:

ENM – entitati noesic malefice
ECM – entitati conceptuale malefice
ESCM – entitati supraconceptuale malefice
Aceasta este o impartire pur didactica dupa maleficitate, putere, cunoastere si anticerul din care vin aceste entitati pt a face rau.
ESCM – entitati supraconceptuale malefice

ARGINT VIU – mercur in stare energetica

INFECTII – se masoara daca exista infectii in organism.

Fisa de masuratori contine valorile masurate ale persoanei doar cu parametrii de mai sus.

Costul intocmirii Fisa de masuratori radiestezice este de 300 Lei/ fisa

Costul intocmirii Fisa de masuratori de compatibilitate in cuplu este de 300 Lei 

Costul intocmirii Fisei de masuratori privind situatia firmei este de 300 Lei

Masuratorile efectuate vor fi trimise scris in functie de timpul disponibil intre 1-3 zile lucratoare

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!