februarie 18, 2019

INTERPRETAREA TERAPEUTICA A MANDALEI

Mandala  constituie un simbol si totodata un ritual, originare din Hinduism si din Budism, reprezentand Universul. Mandala este o diagrama circulara ce pastreaza cu rigoare o anumita simetrie care se concentreaza cu toata forta asupra unui centru. Ea avand ca structura tipica impartirea suprafetei in patru segmente egale.

Termenul mandala este mostenit din limba sanscrita si in prezent desemneaza variate forme de mesaj, unele foarte departe de punctul de plecare religios. Mandala este un cuvant compus din doi termeni, manda si la. In sanscrita manda inseamnă cerc, dar si sfera, iar la are sensul de continator.

O mandala poti sa o pictezi si sa o pui in raza ta vizuala si atunci cand te simti dezechilibrat sa o privesti. Poti sa o printezi pe o panza sau pe hartie.

Tipuri de mandala:

  • mandala zilei de nastere
  • mandala numelui personal
  • mandala unei relatii
  • mandala firmei
  • mandala zilei

Mandala

Ce informatii ne ofera o mandala?

In cazul mandalei zilei de nastere - se urmareste misiunea personala (tema vietii), inzestrarile cu care am venit,  abilitatile, darurile, harurile noastre, lectiile karmice, protectia si modul de realtionare, istoria bolilor ce pot aparea, de la nastere si pana la moarte, evolutia noastra spirituala, momente importante din viata noastra, nr. de copii, casatorie, informatii despre parinti etc.

In cazul mandalei numelui - se urmareste cat de mult ni se potriveste numele, cat ne ajuta in misiunea personala,  cu ce vine in plus, ce daruri, abilitati ne aduce numele etc. Daca avem mai multe prenume putem vedea care dintre ele ne sunt mai potrivite sa ne prezentam insocietate.

In cazul mandalei relatiei cu o persoana/casatorie -  se uramareste compatibilitatea dintre doua persoane, ce le-a adus impreuna, ce lectii au unul de la celalalt de invatat, cum evolueaza realtia etc.

In cazul mandalei unei firme dupa data de infiintare - se urmareste daca  s-a ales bine momentul infiintarii firmei, daca tema zilei este compatibila cu obiectul de activitate al firmei

In cazul mandalei unei firme dupa numele ales - se urmareste daca numele ales este compatibil cu obiectul de activitate, daca numele firmei o ajuta sa aibe succes, sa se dezvolte, sa aibe profit etc.

In cazul mandalei zilei - se urmareste ce este bine pentru mine sa fac in acea zi, ce posibilitati imi ofera mie acea zi, daca vom avea o comunicare buna cu ceilalti sau nu, cronologia evenimentelor din acea zi, ce este probabil sa se intample dimineata si la ce sa fim atenti mai pe seara spre exemplu.

Comanda online Interpretarea Terapeutica a Mandalei. Livrarea se face pe e-mail in format PDF.

Costul unei interpretari terapeutice a mandalei este de 300 Lei

Interpretarea se va face scris in functie de timpul disponibil intre 1-3 zile lucrtoare

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!