septembrie 5, 2016

TERAPIA PRIN REGRESIE

Terapia prin Regresie reprezinta privirea aruncata in trecut asupra momentului cand s-a produs o trauma sau un eveniment. Momentul respectiv poate sa fi avut loc fi in trecutul vietii noastre sau in alte vieti anterioare.

De ce sa faci o regresie in vieti anterioare?

In fiecare dintre noi par sa existe evenimente din vieti anterioare. O migrena, o durere de spate sau la genunchi poate spune o poveste dintr-un vechi accident sau rana. O durere cronica in gat poate proveni din strangulare, spanzurare sau sufocare.

Sufletul se intoarce la viata in mod repetat, aceste amintiri traumatice sunt recreate in viata curenta adesea fara sens si ne impiedica sa ducem o viata linistita.

Amintirile ajung in constiinta noastra prin anxietate, atacuri de panica, manie, depresie, fobii, obsesii, probleme recurente in relatii, cosmaruri si dureri fizice inexplicabile. Regresiea ne permite sa vedem dincolo de confuzia si iluziile din aceasta viata si aduce o vindecare a vietilor trecute care rezoneaza in viata curenta.

Terapie prin Regresie -  un ochi aruncat in trecutul tau

Regresie acopera vieti anterioare si include amintiri din viata curenta, unele dintre ele putand fi sub nivelul constientei. Rezolva conflictele din trecut care au distorsionat bunastarea noastra mentala, emotionala si fizica. Cateva exemple din viata curenta poate fi o fobie, stresul post-traumatic dupa viol, abuz in copilarie sau situatii de viata amenintatoare similare.

Simptomele pot include atacuri de panica, tremur necontrolat al corpului, izbucniri emotionale, sentimente blocate, amorteala si probleme in relatii. Terapia merge la radacina problemei la nivel fizic, emotional, mental si spiritual.

In cadrul sedintei, terapeutul acceseaza momentul cand s-a produs evenimentul si, in cazul in care ii este permis, el va proceda la rezolvarea problemei si a tuturor efectelor care au decurs din acel moment.

Terapia prin Regresie este o ocazie de a merge in trecut si de a ne cere iertare persoanelor carora le-am facut rau. Astfel, putem sa reparam raul pe care l-am facut si sa curatam energia negativa a acelui eveniment din toate vietile de atunci si pana acum.

Ne putem cerem ieratre sau sa iertam persoane care au plecat dintre noi si nu am apucat sa le spunem cat de mult ne pare rau pentru ceea ce am facut sau pentru raul pe care ni l-au facut.

Citeste mai multe despre Ce este medicina energetica?

Terapia prin Regresie Centrul de Sanatate Gabriela

 

Un eveniment neplacut din trecut poate afecta vieti de-a randul. Rezolvand cauza, automat vor diparea si efectele din toate vietile, inclusiv in ce-a de acum... deoarece regresia are efect de domino.

Iata cateva dintre principalele intrebari cu care oamenii vin spre Terapia prin Regresie.

- Mi-am mai intalnit si alta data sotul/copilul/mama?

- De unde vin anumite tipare care se repeta in viata mea?

- De ce ma simt atras de o anumita tara/cultura?

- Care este sursa unei anumite trairi pe care o simt si care nu-si are explicatia in experienta vietii actuale? etc.

De ce este bine sa apelezi la Terapia prin Regresie?

Lucrurile nu decurg normal in viata ta, ai traume vechi la care nu gasesti nicio explicatie logica, nu ai incredere in tine, nu esti capabil(a) de iubire, de sentimente de empatie si nici cu sanatatea nu stai prea bine?! Ai incercat sa stai de vorba cu persoanele de incredere din jurul tau? Ai fost la psiholog, dar problema a ramas inca nerezolvata?!

Iata cum te poate ajuta terapia prin Regresie:

Terapeutul in Regresie combina mai multe tehnici si merge acolo unde se afla cauza de origine a problemei tale. Astfel, vei avea ocazia sa intelegi ce s-a intamplat, sa accepti si apoi sa eliberezi trauma.

Odata rezolvata problema trecutului, prezentul va fi mult mai bun. Afland cauza problemei, poti sa intelegi mai bine de ce uneori ai anumite stari de comportament pe care nu ti le poti explica.  Poti intelege de ce anumite persoane te irita fara motiv si de ce multe alte lucruri din viata se intampla intr-un anume fel.

Trateaza bolile sufletului si ale trupului prin Terapia prin Regresie!

Omenii apeleaza la Terapia prin Regresie atunci cand nu pot atenua pe caile clasice starile de panica, frica, stresul prelungit, anxietatea, nervozitatea, fobiile, depresiile, timiditatea excesiva, obsesiile sau diverse dependente.

In plus, aceasta metoda te ajuta sa depasesti disfunctiile si chiar problemele de identitate sexuala. Mai mult, terapia prin regresie te sprijina sa ameliorezi dezechilibrele legate de alimentatie (obezitate, anorexie etc), astfel ca si sanatatea trupului are de castigat.

Cum se procedeaza in Terapia prin Regresie?

In cadrul unei sedinte de Terapie prin Regresie, ce ai de facut este sa-mi trimiti  intrebarile referitoare la problemele care te framanta.

Terapeutul intra intr-o stare de meditatie, unde acceseaza pentru tine linia ta karmica, de unde iti va oferi raspuns la intrebarile tale. Terapeutul iti va spune ce s-a intamplat acolo, care este trauma, care este blocajul sau ce a gasit acolo. Apoi, in functie de situatie, va gasi o rezolvare cat mai eficienta (sunt cazuri care se pot rezolva chiar pe loc).

Cum poate sa ne ajute Terapia prin Regresie?

- sa afli raspunsul la intrebari;

- sa afli cauza unei boli si sa faci un pas important catre vindecarea ei;

- la armonizarea unei relatiii cu cineva drag sau apropiat;

- la indepartarea sentimentului de vinovatie pe care il avem fata de o persoana care a plecat dintre noi si careia nu ai apucat sa ii ceri iertare sau sa ii spui ca o iubesti;

- pentru a rezolva o problema care te macina de mult timp;

- pentru vindecarea relatiilor karmice;

- pentru vindecarea traumelor trupesti, sufletesti sau mentale;

Costul unei sedinte la distanta de Terapie prin Regresie este de 300 lei 

Trimite maxim 10 intrebari la care doresti un raspuns

Te astept cu mare drag!

 

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!