octombrie 20, 2020

TERAPIE PENTRU TAIEREA STRINGURILOR

Terapia taierii stringurilor

Taierea stringurilor

Taierea stringurilor, a corzilor energetice se face pentru eliberarea energetica de traume, frici sau persoane toxice. Stringurile sau corzile sunt cordoane energetice care unesc doua persoane.

Exista corzi karmice si corzi create in viata actuala. Cele karmice sunt corzi ce leaga doua persoane care au avut relatii in vietile anterioare. In functie de nivelul la care se afla coarda se determina si tipul de relatie avuta.

Pot exista corzi energetice sanatoase, acestea sunt cele de dragoste sau pot exista cele nesanatoase sau toxice.

Stringurile ne leaga de evenimente, persoane, lucruri sau dorinte fata de care avem sau am avut un atasament. Stringurile se creaza nu doar cu persoanele cu care am intrat in contact in aceasta viata, dar si cu cele din vietile anterioare.

Ce este o legatura eterica?

Este o legatura non-fizica, imateriala, care ne leaga de alti oameni, de animale, locuri, obiecte si, de asemenea, de suflete care nu mai sunt incarnate (de exemplu, cei dragi decedati).

Legaturile eterice sunt numite si atașamente sau tuburi eterice. In timp, legaturile eterice cresc si cresc si devin corzi.

Cum sunt create aceste legaturi?

Aceste legaturi se creeaza atunci cand interactionam cu alti oameni, suntem legati de oamenii, animalele, obiectele si locurile pe care le iubim dar uneori si de oameni, locuri etc. care nu servesc binelui nostru cel mai inalt.
In timpul interactiunilor noastre zilnice, cream legaturi temporare care vin si pleaca de la sine, dar si legaturi mai profund ancorate si puternice in funcție de gradul de interactiune.
Anumite legaturi daunătoare sunt create si cu entitati cu vibratie scazuta, fara ca noi sa fim constienti de acest lucru.

Unde sunt atașate?

Se pot atasa oriunde in aura noastra, dar in principal la nivelul chakrelor noastre, in principal la cele 7 chakre majore. Chakrele noastre sunt centre energetice si fiecare reprezinta o energie specifica, un mesaj specific in funcție de natura conexiunilor stabilite cu persoana sau situatia in cauza.
 1. Legatura cu chakra radacina: daca sunteti dependent financiar de cineva, deoarece nu va puteti satisface nevoile, sunteti temporar fara adapost sau trebuie sa va ocupati de membrii familiei dvs. Incapacitatea de a prelua controlul asupra ta.
 2. Legatura cu chakra sacrului: in cazuri de abuz sexual, dependenta sexuala. Impiedicarea persoanei sa avanseze dezechilibreaza energia. Pierderea de energie este dramatica atunci cand o legatura este prezenta in sacrum.
 3. Legatura cu chakra plexului: daca cineva incearca sa te controleze si daca ai dificultati sa-ti iei locul, lasa cineva sa incerce sa-ti ia oxigenul, aerul.
 4. Legatura cu chakra inimii: daca ai sentimente pentru cineva si te gandesti foarte des la acea persoana, sau frica de a fi parasit, de a fi abandonat.
 5. Legatura cu chakra gatului: daca cu cealaltă jumatate a ta, vrei mereu sa ai dreptate. Daca ai dificultati in a te exprima, cuvintele nu ies la iveala, esti destabilizat si rumiti la ceea ce ai fi putut spune.
 6. Legatura cu chakra al treilea ochi: daca incercam sa impunem altcuiva perceptiile noastre despre viata. Pentru a-ti incuia viziunea asupra lucrurilor, a vietii, chiar si clarviziunea.
 7. Legatura cu chakra coroanei: daca consideri o persoana ca pe un Dumnezeu si te bazezi pe ea. Traiesti doar prin ea.

Cum funcționeaza?

Aceste legaturi creeaza schimburi de energie intre cei doi oameni atasati, de exemplu ne pot permite sa le simtim energiile si emotiile, sa schimbam telepatic. Cei mai sensibili dintre noi vor putea simti cand o legatura devine daunatoare si cand o relatie actioneaza in detrimentul lor. Intr-adevar, uneori, unii oameni sunt vampiri energetici, adica oameni care ne vor drena energia in mod constient sau nu (vampir energetic).

Taiati legaturile

Taierea uneia sau a mai multor legaturi eterice nu inseamna abandonarea persoanei, nici divortarea de ea. Legaturile dintre flacarile gemene sunt indestructibile, asa ca nu are rost sa incercati sa le taiati, nimeni nu o va putea face.

O legatura poate fi reformata daca lectia nu este invatata 100% (fie cu aceeasi persoana, fie cu o alta persoana, legatura va fi atunci de aceeași natura) sau daca persoana simte ca impactul asupra ta ii scapa, in aceste cazuri.

De ce sa faci taierea stringurilor?

Cum nu sunt vizibile, cel putin fizic, trebuie sa observi anumite conduite si manifestari in viata ta:

 • Te simti secatuit de energie, indiferent ce ai face in timpul zilei (cu atat mai mult daca ai task-uri cotidiene)
 • Incepi sa gandesti negativ si nu reusesti sa iti aduni gandurile
 • Vezi ca incepi sa ai tot felul de blocaje pe anumite aspecte ale vietii (prima data este afectat sectorul banilor: ii pierzi, ii cheltuiesti prost, etc)
 • Incepi sa dezvolti vicii, pe care inainte nici macar nu el observai la altii. Din practica proprie, am observant ca majoritatea celor care s-au apucat de fumat au facut-o din cauza faptului ca, la un moment dat, au crezut ca este singura modalitate de a iesi din depresie).
 • Incepe sa te doara capul din ce in ce mai des, in special in partea superioara (chakra 7), si pe chakra 6, pentru lucratorii in lumina.
 • Incepi sa te gandesti din ce in ce mai mult la cei care ti-au facut rau, si la modalitati cum sa te razbuni pe ei.
 • Fara sa vrei, stai din ce in ce mai mult inchis in casa, si nu doresti sa interactionezi cu aproape nimeni. Practic, incerci sa te izolezi, pentru ca doar asa consideri tu ca te poti vindeca. Nimic mai neadevarat, trebuie sa iesi din ce in ce mai mult la aer.
 • Crezi ca cei din jur comploteaza cumva sa-ti faca rau, si astfel nu te mai poti ocupa de ceea ce trebuie facut conform menirii tale personale. In mod special, sunt afectati lucratorii in lumina.
 • Brusc, planurile tale incep sa nu se mai contureze cum trebuie, si simti ca ar trebui sa incetezi sa le mai urmezi.
 • Cei din jurul tau incep sa aiba probleme pe care le constientizezi, si cu care te identifici cumva.

Citeste si articolul pe care l-am scris pe blog despre Corzile energetice si taierea

Daca si tu te confrunti cu aceste probleme inseamna ca aceasta terapie este pentru tine si te indemni sa-ti faci programare.

Costul sedintei la distanta de taiere a stringurilor, dependentelor, atasamentelor este de 120 Lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!