octombrie 20, 2020

TERAPIE PENTRU TAIEREA STRINGURILOR

Terapia taierii stringurilor

Taierea stringurilor

Taierea stringurilor, a corzilor energetice se face pentru eliberarea energetica de traume, frici sau persoane toxice. Stringurile sau corzile sunt cordoane energetice care unesc doua persoane.

Exista corzi karmice si corzi create in viata actuala. Cele karmice sunt corzi ce leaga doua persoane care au avut relatii in vietile anterioare. In functie de nivelul la care se afla coarda se determina si tipul de relatie avuta.

Pot exista corzi energetice sanatoase, acestea sunt cele de dragoste sau pot exista cele nesanatoase sau toxice.

Stringurile ne leaga de evenimente, persoane, lucruri sau dorinte fata de care avem sau am avut un atasament. Stringurile se creaza nu doar cu persoanele cu care am intrat in contact in aceasta viata, dar si cu cele din vietile anterioare.

De ce sa faci taierea stringurilor?

Cum nu sunt vizibile, cel putin fizic, trebuie sa observi anumite conduite si manifestari in viata ta:

  • Te simti secatuit de energie, indiferent ce ai face in timpul zilei (cu atat mai mult daca ai task-uri cotidiene)
  • Incepi sa gandesti negativ si nu reusesti sa iti aduni gandurile
  • Vezi ca incepi sa ai tot felul de blocaje pe anumite aspecte ale vietii (prima data este afectat sectorul banilor: ii pierzi, ii cheltuiesti prost, etc)
  • Incepi sa dezvolti vicii, pe care inainte nici macar nu el observai la altii. Din practica proprie, am observant ca majoritatea celor care s-au apucat de fumat au facut-o din cauza faptului ca, la un moment dat, au crezut ca este singura modalitate de a iesi din depresie).
  • Incepe sa te doara capul din ce in ce mai des, in special in partea superioara (chakra 7), si pe chakra 6, pentru lucratorii in lumina.
  • Incepi sa te gandesti din ce in ce mai mult la cei care ti-au facut rau, si la modalitati cum sa te razbuni pe ei.
  • Fara sa vrei, stai din ce in ce mai mult inchis in casa, si nu doresti sa interactionezi cu aproape nimeni. Practic, incerci sa te izolezi, pentru ca doar asa consideri tu ca te poti vindeca. Nimic mai neadevarat, trebuie sa iesi din ce in ce mai mult la aer.
  • Crezi ca cei din jur comploteaza cumva sa-ti faca rau, si astfel nu te mai poti ocupa de ceea ce trebuie facut conform menirii tale personale. In mod special, sunt afectati lucratorii in lumina.
  • Brusc, planurile tale incep sa nu se mai contureze cum trebuie, si simti ca ar trebui sa incetezi sa le mai urmezi.
  • Cei din jurul tau incep sa aiba probleme pe care le constientizezi, si cu care te identifici cumva.

Citeste si articolul pe care l-am scris pe blog despre Corzile energetice si taierea

Daca si tu te confrunti cu aceste probleme inseamna ca aceasta terapie este pentru tine si te indemni sa-ti faci programare.

Costul sedintei la distanta de taiere a stringurilor, dependentelor, atasamentelor este de 120 Lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!