ianuarie 19, 2020

Curatarea energetica a amprentei fostilor partenerilor sexuali si a avorturilor

Curatarea a Pantecului Femeii de amprenta partenerilor sexuali

Curatarea energetica a pantecului femeii - Stiai ca fiecare partener cu care ai avut relatii intime, ramane conectat cu pantecul tau cel putin 7 ani de zile? Timp in care de fiecare data cand se gandeste la tine se hraneste din energia ta.

aceasta sesiune de curatare a pantecului patrunde adanc in nivelele ascunse ale corpurilor dvs. pentru a scoate la iveala si de a elibera amintirile dureroase. Aceste eliberari se fac intr-un mod cat se poate de usor in asa fel incat acestea sa poata fi eliberate cat mai repede si fara urme.

Curatarea inseamna restabilirea armoniei prin efectuarea unei curatari spirituale a energiilor.

Pantecului Femeii este centrul de putere al ei, este casa sufletului feminin. In pantecul femeii se afla energiile creatoare. Este ca un cuptor in care se coace ceva nou, o noua viata, un nou proiect.

Pentru a crea ceva frumos si sanatos, acest centru trebuie sa fie curat si echilibrat.

De fiecare data cand iti negi esenta ta feminina, pantecul tau are de suferit. De fiecare data cand simti agresivitate fata de celelalte femei, ai ghicit, pantecul tau se incarca. Si apoi, ajungi intr-o zi te intrebi, ce se intampla cu mine? De ce ma simt deconectata de creatie, de la viata, de la Luna, de la Mama Pamant?

Indiferent de sexul practicat, absorbi o parte din energia partenerului, iar acesta o preia pe a ta. Daca sexul este  practicat in sesul placerii personale, adica nu in scopul procreeri, energia depusa devine hrana pentru demoni. O persoana cu o aura curata poate prelua in timpul actului sexual si o parte din demonii celuilalt.

Fiecare barbat care are un contact sexual isi lasa propria amprenta energetica in pantecul femeii. Daca femeia are mai multi partenri sexuali, ea va avea in pantecul ei un cumul de energii ale tuturor partenerilor sexuali pe care i-a avut.

Ideal ar fi ca atunci cand un cuplu decide sa aibe un copil, femeia sa-si faca o curatare a pantecului de energia tuturor barbatilor cu care ea a avut relatii sexuale cat si de energia copiilor avortati (daca este cazul). Facand aceste curatari ale pantecului, copilul care se va naste, va fi creat din energia celor doi, nu si a partenerilor sexuali avuti de femeie inainte de procreere.

 

Curatarea energetica a pantecului femeii de Energiile Fostilor Parteneri

De ce este bine sa facem aceste curatari?

Daca nu faci aceste curatari sa nu te miri de ce copilul tau nu seamna cu tine si/sau sotul tau / cu nimeni din familiile voastre. Copilul va primi din cele mai diverse lucruri de la partenerii tai, cum ar fi: trasaturi fizice (ochi, buze, sprancene, nas etc.) gesturi, ticuri nervoase, personalitate etc.

Prin aceasta curatare energetica din pantecul femeii se va indeparta amprenta energetica a tuturor partenerilor sexuali avuti de ea si/ sau energia copiilor avortati ( acolo unde este cazul) si vindecarea consecintelor avoturilor.

Prin aceasta curatare se vor indeparta  energiile reziduale, eliberarea de angajamente si resentimente vechi fata de barbati. Se vor eliberarea emotiile de tot ce a lasat acea relatie in subconstientul femeii (trauma, deceptie, durere, suferinta, compromisuri, regrete, resentimente, respigeri, abandon, etc.).

Costul unei sedinte la distanta de Curatarea Pantecului de amprenta partenerilor sexuali este de 246 Lei 

Costul unei sedinte la distanta de Vindecarea energetica a consecintelor avorturilor este de 246 lei 

Te astept cu mare drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!