ianuarie 2, 2019

Initiere Akashic Angels Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

In sanskrita, termenul “Akasha”  se refera la “eter” sau  substanta primordiala a vietii din care ia fiinta absolut tot ceea ce exista in lume. Este constiinta colectiva, “mintea lui Dumnezeu”, contine informatia sau vibratia energetica a fiecarui gand gandit vreodata in Universurile care au existat de la prima divizare a lui UNU, a lui Dumnezeu Tatal.

Exista o parte a Cronicii Akashe a acestei lumi , in care traim si noi, si in care gasim inregistrari legate de orice fiinta care s-a “intersectat” karmic sau cuantic cu energia Pamantului. Informatia din Akasha este pe mai multe niveluri, fiecare nivel “superior” este mai complex,  decat cel anterior: planetar, galactic, universal…. Sau sunt structurate pe diverse dimensiuni, e ca o biblioteca imensa cu mai multe nivele.

Acesta Memorie Energetica a Sufletului contine toate experientele, actiunile, vietile, gandurile, contractele karmice, lectiile, cunoasterea, talentele, initierile pe care sufletul nostru le-a experimentat din momentul desprinderii din Sursa Vietii.

Acest sistem Reiki va da posibilitatea sa obtineti informatii din biblioteca personala Akashica. Acesta Memorie Energetica Eterna contine toata calatoria Sufletului nostru inclusiv Misiunea Personala pe care ne-am asumat-o la acesta intrupare.
Accesand Memoria Sufletului ne putem afla vietile anterioare cu impact asupra vietii care o traim acum, putem deslusi care ne este scopul pentru care am venit, putem afla originea noastra in univers, familia Karmica si absolut orice raspuns care ne este necesar in evolutia fizica si spirituala.

Initiere Akashic Angels Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Unii practicieni “vad” lucruri in Cronica Akasha, nu cu ochii fizici, ci cu “ochii mintii”, altii “aud” cuvinte, indicatii, voci ….dar majoritatea au dezvoltat acel sima al clar-cunoasterii, pur si simplu stiu.

Cum functioneaza Akashic Angels 

Iti imaginezi simbolul in mintea ta, cheami energia Akashic Angels Reiki si ceri ajutor. Vei primi informatii in curand intr-un vis sau printr-o coincidenta ciudata in viata de zi cu zi sau printr-un sentiment de energie care iti ofera curajul si bunul simt pentru a rezolva cu usurinta problema.

 

 

Costul initierii in Akashic Angels Reiki este 60 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierii Akashic Angels Reiki se primeste manualul si diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan
Akashic Angels Reiki

Bogdan Gabriela - maestru Akashic Angels Reiki