ianuarie 2, 2019

Initiere Akashic Angels Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Akashic Angels Reiki, un sistem energetic Reiki care va conecteaza la Cronicile Akashice.

In sanskrita, termenul “Akasha”  se refera la “eter” sau  substanta primordiala a vietii din care ia fiinta absolut tot ceea ce exista in lume. Este constiinta colectiva, “mintea lui Dumnezeu”, contine informatia sau vibratia energetica a fiecarui gand gandit vreodata in Universurile care au existat de la prima divizare a lui UNU, a lui Dumnezeu Tatal.

Ce este Cronica Akashica?

Registrele Akashe sunt niste structuri in care sunt inregistrate istoria unui Spirit, a unei planete, a intregii Creatii.

Astfel ca un Spirit are propriul Registru Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute de-a lungul existentei acelui Spirit, de la Crearea sa si pana in momentul prezent.

O planeta are propriul Registru  Akashic in care sunt inregistrate toate evenimentele petrecute vreodata pe acea planeta, de la facerea ei pana in prezent. La fel si Galaxiile, Universul si Creatia.

Anumite inregistrari/parti/zone din cadrul Registrelor Akashe de nivel planetar, galactic, universal, creational, sunt blocate. Fie au fost sparte de catre intuneric si au nevoie de niste tipuri de vindecari complexe pentru a mai putea fi accesate, fie ca au fost blocate prin simboluri intunecate, scrieri intunecate si Magie Intunecata de nivel Inalt, fie inca nu avem acces la ele.

Exista o parte a Cronicii Akashe a acestei lumi, in care traim si noi, si in care gasim inregistrari legate de orice fiinta care s-a “intersectat” karmic sau cuantic cu energia Pamantului. Informatia din Akasha este pe mai multe niveluri, fiecare nivel “superior” este mai complex,  decat cel anterior: planetar, galactic, universal…. Sau sunt structurate pe diverse dimensiuni, e ca o biblioteca imensa cu mai multe nivele.

Acesta Memorie Energetica a Sufletului contine: toate experientele, actiunile, vietile, gandurile, contractele karmice, lectiile, cunoasterea, talentele, initierile pe care sufletul nostru le-a experimentat din momentul desprinderii din Sursa Vietii.

Akashic Angels Reiki

Acest sistem Reiki va da posibilitatea sa obtineti informatii din biblioteca personala Akashica. Acesta Memorie Energetica Eterna contine toata calatoria Sufletului nostru inclusiv Misiunea Personala pe care ne-am asumat-o la acesta intrupare.

Accesand Memoria Sufletului ne putem afla vietile anterioare cu impact asupra vietii care o traim acum, putem deslusi care ne este scopul pentru care am venit, putem afla originea noastra in univers, familia Karmica si absolut orice raspuns care ne este necesar in evolutia fizica si spirituala.

Initiere Akashic Angels Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Unii practicieni “vad” lucruri in Cronica Akasha, nu cu ochii fizici, ci cu “ochii mintii”, altii “aud” cuvinte, indicatii, voci ….dar majoritatea au dezvoltat acel sima al clar-cunoasterii, pur si simplu stiu.

Cum functioneaza Akashic Angels 

Iti imaginezi simbolul in mintea ta, cheami energia Akashic Angels Reiki si ceri ajutor. Vei primi informatii in curand intr-un vis sau printr-o coincidenta ciudata in viata de zi cu zi sau printr-un sentiment de energie care iti ofera curajul si bunul simt pentru a rezolva cu usurinta problema.

 

 

Costul initierii in Akashic Angels Reiki este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Akashic Angels Reiki se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Akashic Angels Reiki

Bogdan Gabriela - maestru Akashic Angels Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!