ianuarie 11, 2019

Antidepression Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Antidepresion  Reiki va conecteaza la Sinele vostru Superior. Acest sistem vindeca corpul, mintea si spiritul, ajuta la eliminarea oricarei cauze fizice sau emotionale care produce  depresia.  Energiile acestei initieri sunt vindecatoare.

Simptomele majore ale depresiei sunt pierderea interesului sau a placerii in efectuarea activitatilor cotidiene, sentiment de disperare sau tristete, asociat cu oboseala, scaderea energiei, dezinteres, descurajare, retragerea in sine. Poate avea de asemenea idei suicidare. Ranile emotionale care duc la depresie sunt: respingere sau teama de a nu fi respins, abandon, umilire, tradare, nedreptate. Aceste rani emotionale pot fi din copilarie sau suferite ca adult.

Cu cat este mai grava starea depresiva, cu atat mai devreme a fost traita acea rana de catre persoana afectata. Lucrul cel mai important pe care trebuie sa il accepte este ca, starea ei depresiva este cauzata de durerea puternica pe care a trait-o, in fiinta ei, in copilarie.

 

Antidepression Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Energiile Antidepression Reiki se bazeaza pe energiile creative ale surse, ale inteligentei infinite pentru a manifesta o stare de sanatate perfecta si pentru a ajuta la vindecarea depresiei.  Lucrul cu aceste energii aduce sentimente de fericire, bucurie si claritate a gandurilor, astfel incat sa va puteti concentra pe lucruri pozitive, sa vedeti jumatatea plina a paharului.

Simbol Antidepression Reiki este un triunghi care reprezinta echilibrul energiilor corpului, mintii si spiritului. Ajuta la curatarea traumelor emotionale si fizice suferite inca din copilarie. Te ajuta sa iesi din starea de depresie, sa-ti recapeti pofta de viata, sa ai incredere din nou in persoanele din jurul tau etc.

Aceasta initiere o puteti folosi si pentru vindecarea plantelor si animalelor, si ele simt durerea, tristetea si frica. Puteti sa le ajutati folosind energiile Antidepression Reiki.

 

 

Costul initierii in Antidepression Reiki  este de 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Antidepression Reiki, se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Antidepression Reiki

Bogdan Gabriela - maestru Antidepression Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!