februarie 3, 2020

IMARA REIKI, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Imara Reiki, oferita de gabriela Bogdan

Imara Reiki - Folosirea trecutului pentru vindecare ta. Nu foloseste simboluri este o energie intensa. Aceasta energie este specializata in vindecarea problemelor din viata trecuta. Ea functioneaza bine in vindecarea problemelor reprimate care se afla in inconstient, dar te afecteaza si in continuare. Imara inseamna "mai mult Reiki" ... referindu-ne la vibratia energetica mai mare pe care o da.

Imara este mai intensa si foloseste un nivel mai ridicat de vibratii pentru a aduce vindecarea. Este un sistem Reiki de nivelul 5, acordajele si efectele acestui sistemului sunt putin diferite de cele ale altor sisteme simple Reiki. Nu exista nici o utilizare a simbolurilor in Imara Reiki asa cum se procedeaza in alte sisteme.

Barton Wendel a canalizat pentru prima data energia Imara. El si fratele sau, Geoffrey, au perfectionat sistemul in starea actuala pe care o invatam aici astazi.

Folosind energia sistemului, practicantii Reiki sau Maestrii Reiki pot crea o legatura spirituala foarte puternica, mai ales cu fiintele superioare si cu amintirile din trecut. Vindecarea cea mai eficienta apare in ce priveste reducerea sau eliminarea efectelor psihologice ale oricarei experiente anterioare traumatizante.
Este o practica bine cunoscuta pentru a rezolva problemele legate de vietile trecute si efectele acestora asupra vietii actuale. Deoarece vindecarea necesita meditatie profunda si o vindecare intensa a energiei, Imara Reiki este frecvent folosita pentru a vindeca problemele ingropate profund in psihicul uman.

Beneficiile sistemului

Persoanele care sufera de traume emotionale, fizice sau spirituale ca urmare a sentimentelor reprimate pot fi tratate cu ajutorul sistemului. Multi oameni care sunt tratati cu ajutorul acestui sistemului au sustinut ca problemele lor de viata din trecut au fost rezolvate si ca se afla intr-o stare psihologica mai buna dupa ce au trecut prin tratamentul pentru vindecare.
Chiar daca sistemul este considerat un sistemul Reiki puternic de nivel 5, odata ce sunteti initiat in acest sistem, veti gasi foarte usor sa il implementati. Imara Reiki se simte diferit fata de alte forme de Reiki si se stie ca majoritatea maestrilor Reiki se bucura de vindecarea adusa de energia Imara. In general, practicienii Reiki folosesc o tehnica intensa de vindecare la distanta pentru a vindeca o persoana. Daca energia Imara este utilizata pentru a rezolva problemele anterioare utilizand o tehnica de vindecare la distanta, este important ca maestrul sa obtina informatii despre receptor in prealabil.
Pentru a lucra cu sistemul Imara Reiki, o persoana trebuie sa aiba varsta de peste 18 ani si sa fie deja Maestru Reiki.

Costul initierii in IMARA REIKI este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Imara Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!