noiembrie 19, 2017

Buddha al Medicinei, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Buddha al Medicinei, vindecator al luminii Lapis-Lazuli, sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan!

Buddha al Medicinei este un Buddha al Vindecarii. El mai poarta si numele Bhaisajyaguru, fiind unul dintre aspectele lui Buddha, o fiinta iluminata, ce se ocupa cu vindecarea suferintelor fizice si psihice.

La un moment dat, in trecutul indepartat, Buddha al Medicinei a fost o fiinta umana, un bodhisattva care, pe parcursul incarnarilor sale, in aspiratia sa catre statutul de Buddha, si-a definit directiile de actiune in vindecarea tuturor fiintelor aflate in suferinta.

Din punct de vedere istoric, se crede ca este utila meditatia asupra imaginii lui Buddha al Medicinei si preaslavirea mantrei sale, cu dorinta de a alina suferinta si de a atinge iluminarea.

Buddha al Medicinei protejeaza fiintele de boli fizice sau mintale si de alte primejdii sau obstacole si le ajuta sa elimine ura si ignoranta, ce reprezinta sursa tuturor bolilor si a pericolului. Acesta este Doctorul Buddha.

 

Buddha al Medicinei

Buddha al Medicinei, Vindecator al luminii Lapis-Lazuli

Buddha al Medicinei,

Cei 7 Buddha ai Medicinei sunt foarte puternici, nu numai pentru vindecarea bolilor, ci si pentru purificare, atat a mortilor, cat si a viilor. Practica lui Buddha al Medicinei ii poate purifica chiar si pe cei care deja au murit si ii poate elibera de suferinta. De asemenea, aceasta este foarte puternica pentru aducerea succesului temporar sau permanent.

Este importanta rugaciunea zilnica la Buddha al Medicinei, nu numai pentru vindecarea bolilor, ci si pentru ca practicile Dharma si celelalte activitati sa aibe un adevarat succes.

Daca ne confruntam cu un dezechilibru: o boala, o suferinta fizica, mentala sau emotionala, o dizarmonie, o lipsa de abundenta sau orice ne produce suferinta si durere, noi putem solicita ajutorul si ne putem conecta vibrational la energia vindecatoare a acestei entitati de lumina – Buddha al Medicinei si Vindecarii.

Cele 12 Juraminte ale lui Buddha al Medicinei si Vindecarii

1. Sa ilumineze nenumaratele taramuri ale Universului cu fiinta sa radianta, permitand accesul oricui doreste sa devina un Buddha, precum el insusi

„In taramul meu pur, fie ca toate fiintele sa prezinte cele 32 de semne majore si cele 80 de semne minore ale unui Buddha. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

2. Sa „trezeasca” toate fiintele simtitoare, prin intermediul luminii sale de culoarea lapis lazuli-ului

„Fie ca toate fiintele simtitoare nascute pe pamantul meu pur sa radieze lumina – o lumina ce va alunga tot ceea ce colcaie in intuneric. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

3. Sa ajute toate fiintele simtitoare cu orice nevoi materiale ii sunt aduse la cunostinta

„Oricine se va naste pe pamantul meu pur, fie ca sa se bucure de abundenta materiala si sa fie lipsit de orice griji materiale. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

4. Sa corecteze inclinatiile eretice si sa inspire toate fiintele pe calea iluminata a lui Boddhisattva

„Fie ca toate fiintele ce locuiesc pamantul meu pur sa detina o vedere iluminata si pura. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

5. Sa ajute toate fiintele care il invoca sa urmeze Legile Universului, chiar daca anterior acestea au dat gres

„Fie ca toti cei ce se nasc pe pamantul meu pur sa aiba o conduita pura. Fie ca efectele unei karme negative, datorate actiunilor lor anterioare,sa fie amanate pana atunci cand acestea vor fi benefice cresterii spirituale. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

6. Sa vindece toate fiintele nascute cu diformitati, boli sau alte suferinte fizice

„Fie ca ei sa debordeze de sanatate, atat mentala, cat si fizica. Fie ca ei sa fie eliberati de orice disconfort sau conditie care impiedica cresterea spirituala. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

7. Sa ajute in eliberarea de saracie si de boala

„Fie ca numele meu sa devina o mantra ce vindeca toate suferintele. Fie ca sunetul numelui meu si imaginea fiintei mele (nirmanakaya) sa fie ca un balsam ce va usura toate durerile. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

8. Sa ajute toate femeile care isi doresc sa renasca in corp de barbat si invers

„Fie ca acelora ce vor sa experimenteze alt gen, sa li se implineasca dorinta. Fie ca aceasta alegere sa conduca direct inspre iluminarea lor. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

9. Sa ajute in vindecarea suferintelor si deziluziilor mentale

„Fie ca toti cei care sunt inselati in viziunile sau credintele lor in ceea ce priveste dharma (scopul vietii), sa se indrepte de indata ce vor auzi numele meu. Fie ca acestia sa porneasca pe calea bodhisattva. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

10. Sa-i elibereze pe cei asupriti de suferinta

„Fie ca cei ce sunt prizonierii fricilor si sunt usor de manipulat si controlat, fie ca cei ce sunt amenintati cu privarea de libertate si cu pedeapsa, sa lase in urma fricile lor. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

11. Sa ii hraneasca pe cei ce sufera de foame si sete

„Fie ca cei a caror subzistenta depinde de ruinarea si uciderea altor fiinte, sa aiba toate nevoile lor materiale satisfacute la auzul numelui meu. Fie ca eliberarea lor sa conste in recunoasterea naturii lor interne de bodhisattva.Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

12. Sa ii imbrace si sa ii hraneasca pe cei saraci, ce sufera de frig si foame

„La auzul numelui meu, fie ca toti cei ce sufera de orice forma de foame, sete sau frig, sa li se vindece suferinta. Fie ca ei sa se sature si sa aiba tot ce le trebuie, astfel incat sa se elibereze de grijile lor materiale si sa inceapa sa le fie de folos celorlalti. Daca acest lucru nu se infaptuieste, atunci fie ca eu sa nu ating Iluminarea.”

Cum putem beneficia de efectul celor 12 juraminte?

Dupa ce marele Buddha al Medicinei a facut aceste juraminte, el si-a tinut promisiunile pe parcursul tuturor incarnarilor sale ca bodhisattva. Atunci cand practicam cu Buddha al Medicinei, ar trebui sa ne amintim de aceste juraminte si sa aspiram si noi la ele,  inspre binele superior al tuturor fiintelor simtitoare.

„Daca cineva mediteaza la Budhha al Medicinei, acela ar putea obtine direct iluminarea, dar între timp va experimenta o crestere a capacitatilor de vindecare atât pentru el, cât si pentru ceilalti, dar si o scadere a suferintelor cauzate de afectiuni fizice sau mentale.” – Lama Tashi Namgyal

Mantra lui Buddha al Medicinei, vindecator al luminii Lapis-Lazu:

OM NAMO BHAGAWATE BHEKADZE GURU BEDURYA PRABHA RADZA YA

TATHAGATA YA ARHATE

SAMYAK-SAMBUDDHA YA

TAYATHA: OM BHEKADZE BHEKADZE MAHA BHEKADZE RADZA

SAMUNGATE SOHA

Mantra scurta:

TAYATHA: OM BHEKADZE BHEKADZE MAHA BHEKADZE RADZA

SAMUNGATE SOHA

Costul initierii Buddha al Medicinei este 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii sub indrumarea maestrului Gabriela Bogdan se primeste manualul si  diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Medicine Buddha Reiki

Medicine Buddha Reiki, oferita de Gabriela Bogdan
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!