aprilie 7, 2020

Knights of the Order of the Holy Grail, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Knights of the Order of the Holy Grail, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Knights of the Order of the Holy Grail -Cavalerii Ordinului Sfantului Graal  - acest Ordin al Sfantului Graal introduce pe cautatorul adevarului si cunoasterea principiilor fundamentale, care ne definesc religia. Cavalerii Ordinului Sfântului Graal detin Cartea Sfantului Graal, in care se afla scrierile si invataturile sacre ale lui Iosif din Arimatea, detine Cheile Cautarii. Numai atunci cand unuia i s-au dat Cheile cautarii, se poate incepe calatoria Cautarii Regale.

Din Evul Mediu au existat o serie de ordine cavaleresti si militare atasate in mod special la Mesianic Blood Royal in Marea Britanie si Europa. Au inclus Ordinul Taramului Sionului si Ordinul Sacrului Mormant. Dar cel mai prestigios dintre toate a fost Ordinul Suveran al Sangréalului - Cavalerii Sfantului Graal.

In termeni simbolici, Graalul este adesea infatisat ca un potir care contine sangele lui Iisus; alternativ ca vita de vie de struguri. Produsul strugurilor este vinul, iar potirul si vinul traditiei Graalului stau chiar in inima Sfintei Impartasanie (Euharistie). In acest sacrament, potirul sacru contine vinul care reprezinta sangele perpetuu al lui Iisus.

Pentru Biserica ezoterica a Graalului si Templierii Cavalerilor, Maria Magdalena a fost intotdeauna privita ca o sfanta. Ea este pazitorul liniei de sange sacru a Sfantului Graal.

Sfantul Graal, Potirul Iluminarii - este folosit pentru a aduce lumina, pace si claritate mentala. Aduce o energie usoara, curata, precum o cana racoritoare de apa limpede de izvor. Energia Sfantului Graal aduce lumina pacii si iluminarii spirituale destinatarului. Va puteti imagina, de asemenea, energie negativa, problemele voastre introduse in cupa, unde vor fi transmutate si eliberate. Sfantul Graal reprezinta si aspectul pozitiv al energiei feminine.

Potirul reprezinta feminitatea, nasterea, puritatea, vindecarea, speranta si promisiunea. Energia sa este Yin, delicata, energia firava feminina. Aceasta energie aduce pace, armonie si compasiune tuturor celor care o imbratiseaza.
Apa din Potir este simbolul emotiilor, mintii subconstiente, intuitiei si abilitatilor psihice, al manifestarii sperantei si viselor. Apa spala si purifica tot ce atinge. Fara apa, nimic bun nu creste in gradinile noastre sau pe camp. Este literalmente cea mai importanta sursa datatoare de viata si energie.

 

Aceasta initiere activeaza darurile, harurile potentele in fercventele din aici si acum. De asemenea, deschide chakrele 8-14 , ajutandu-ne sa ne conectam la spiritul pur, simbolizat de Sfantul Graal,. Acesta este o energie de vibratie foarte inalta, venita acum pentru a ajuta umanitatea in marea trecere la alte frecvente , mult mai inalte.
Cele 14 porti de lumina prin care trecem in timpul initierii ne ajuta sa recunosastem Hristosul Launtric, indepartand valurile care ne-au insotit de-a lungul timpului in intruparile noastre. Potirul este asociat cu simbolul “mentalului/emotionalului/armoniei” din Reiki

Costul initierii in  Knights of the Order of the Holy Grail 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Cavalerii Ordinului Sfântului Graal

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!