iunie 22, 2021

Manifestarea curajului si fortei, acordaj oferit de maestrul Gabriela Bogdan

Manifestarea curajului si fortei

Manifestarea curajului si fortei, acordaj canalizat de Linda Colibert in noiembrie 2012.

Acest acordaj te conecteaza la energiile sursei ca tu sa poti atrage repede explozii de energie pozitiva de care ai putea avea nevoie ca sa
faci fata oricarei situatii.

Adesea sunt momente in care ai nevoie de o explozie rapida care sa te impinga printr-o situatie emotionala care are nevoie de atentie imediata. Dar de asemenea functioneaza in a te ajuta sa atragi curajul de care ai nevoie pentru a face fata oricarei provocari in viata si forta de a te vedea trecut prin acea provocare.

Acesta este un sistem puternic care iti da energie extra si imputernicirea de sine de care ai nevoie pentru a trece prin orice situatie. Energiile acestui acordaj te vor ajuta sa atragi curajul si forta de care ai nevoie pentru a merge inainte.

Sistemul are un singur simbol care poarta numele acordajului. Se lucreaza cu el prin intentie. Simbolul reprezinta diamantul care iti tine spiritul in siguranta in interiorul atentia puterii tale interioare. Acest simbol te ajuta sa rezolvi o situatie, sa treci printr-o perioada mai dificila din viata ta, pentru a primi ghidare intr-o anumita situatie, sa primesti curajul de care ai nevoie sa faci schimbariel necesare.

 

Costul initierii  Manifestarea curajului si fortei este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!