octombrie 7, 2021

Karmic Reiki, initiere oferita de Maestrul Gabriela Bogdan

Karmic Reiki

Karmic Reiki

Karmic Reiki este un sistem foarte puternic si trebuie un timp de acomodare, necesita senzitivitate la energie si o buna legatura cu ghizii spirituali si sinele superior.

Ce este karma?

Cuvântul „Karma” este un cuvant sanscrit care inseamna actiune.
Karma poate fi buna sau rea. Prin urmare, efectele vor veni ca recompense sau lectii si pedepse. Cu toate acestea, legea Karmei afirma ca pentru fiecare fapta comisa de o persoana, efectul corespunzator al acesteia s-ar putea sa nu se intample in aceeasi viata, dar poate fi si in alte vieti. Adesea experimentam obstacole, contracarari in viata noastra, deșs ne straduim. Aceasta este Karma noastra!

Scopul sufletului nostru de a naste si renaste este de a ne vindeca Karma. Aceasta poate fi sub diferite forme. Trauma intr-o viata trecuta poate duce la boli in viata prezenta. Sau o relatie negativa intr-o viata trecuta poate duce la esecul relatiilor in viata urmatoare.

Resturile karmice pe care le aducem cu noi in timpul nasterii pot avea „obiecte energetice” gasite in Aura noastra. Obiecte precum cutite, franghii, gudron etc. in Aura, desigur, reprezinta energie negativa in corp. Aceasta energie patrunde in chakrele noastre si provoaca diferite boli. Fibrom, sifilis etc. sunt considerate boli karmice. Reiki vindeca si elibereaza energie negativa si blocuri din Aura si  din chakre.

SIMBOLURILE Karmic Reiki:

Karmic Reiki este o forma frumoasa si blanda de Reiki pentru a vindeca si curata Karma noastra. Simbolurile funcționeaza la nivel emotional, mental, fizic, spiritual si auric. Exista 5 simboluri in acest sistem Reiki.

Cele cinci simboluri Karmic Reiki au efecte profunde in tratamentul problemelor de natura karmica. Primele doua, Taoist Grace si The Emotional Butterfly sunt utile mai ales in tratarea karmei “anonime”, pentru renuntarea la dependentele care au o componenta karmica etc. Urmatoarele trei simboluri dizolva blocajele karmice.

 

Costul initierii reiki Karmic Reiki este 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!