ianuarie 8, 2019

Initiere in 20 Angel Essences Attunement, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

20 Angel Essences Attunement, acordaj pe energia a 20 de Ingeri.

Din ce in ce mai multi oameni sunt mai constienti de existenta Ingerilor si se deschid catre ei. Acum, in aceasta perioada extrem de interesanta din istoria Pamantului, Taramul Ingerilor ne ajuta si ne calauzeste mai mult decat oricand.

20 Angel Essences Attunement, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Initierea in cele 20 Angel Essences  creeaza o punte intre viata noastra fizica si cea a Taramelor Ingerilor, care ne uneste intr-o retea de Lumina si o constiinta superioara.

Ingerii vor lucra cu tine prin esenta lor pentru a te ajuta sa aduci calitatile pozitive pe care le intruchipeaza mai adanc in constienta ta, ducand la transformare si o constiinta superioara. Cheama-i cand ai nevoie de inspiratie, iluminare si ghidare pe cand primesti aceste frumoase initieri.

Cei 20 de Ingeri pe care veti primi initierea sunt:

 1. Angel Of Abundance Attunement
 2. Angel Of Beauty Attunement
 3. Angel Of Compassion Attunement
 4. Angel Of Determination Attunement
 5. Angel Of Forgiveness Attunement
 6. Angel Of Glory Attunement
 7. Angel Of Grace Attunement
 8. Angel Of Harmony Attunement
 9. Angel Of Hope Attunement
 10. Angel Of Joy Attunement
 11. Angel Of Love Attunement
 12. Angel Of Mercy Attunement
 13. Angel Of Patience Attunement
 14. Angel Of Peace Attunement
 15. Angel Of Purification Attunement
 16. Angel Of Strength Attunement
 17. Angel Of Tranquillity Attunement
 18. Angel Of Transmutation Attunement
 19. Angel Of Truth Attunement
 20. Angel Of Wisdom Attunement

20 Angel Essences Attunement

 • Ingerul Abundentei va va sprijini si va va indruma sa vedeti si sa eliberati acele credinte care va tin in constiinta saraciei, deschizand usa abundentei de tot felul pentru a intra in viata voastra. Va va ajuta sa va amintiti constient ca sunteti o parte a fluxului energiei universale divine.
 • Ingerul Frumusetii va aminteste ca "frumusetea este in ochii privitorului". Va ajuta sa va deschideti constiinta pentru a recunoaste frumusetea inerenta in toate lucrurile si toate formele de viata, inclusiv frumusetea propriei noastre fiinte. De asemenea,  creste si frumusetea interioara.
 • Ingerul Compasiunii va va ajuta sa distingeti diferenta dintre Adevar si  Compasiune. Cereti asistenta acestui Inger pentru a va ajuta sa radiati frecventa Compasiunii pentru toti oamenii si situatiile din viata voastra.
 • Ingerul Determinari va va ajuta sa gssiti determinarea interioara si puterea vointei de a va concentra pe calatoria proprie prin viata. Va ajuta sa nu va indepartati de ceea ce este important pentru propria voastra crestere, astfel incat sa puteti desfăsura stralucirea adevaratul tau sine.
 • Ingerul Iertarii aduce energia Venusului si va atinge inima cu o dragoste care cuprinde si ii iarta pe toti. Acesta va ghideaza usor si va ajuta sa extindeti iertarea de sine cat si la ceilalti, astfel incat sa puteti deveni din nou intregi.
 • Ingerul Gloriei va va deschide inima si mintea pentru a intelege mai bine Slava lui Dumnezeu, Creatorul sau Inteligenta Universala. Va va ajuta sa va extindeti propria legatura cu Sursa si va va indruma spre o intelegere mai profunda a gloriei sufletului vostru.
 • Ingerul Harului ne aduce darul asistentei divine prin Legea Harului. Chemati-l pe acest Inger pentru a va ajuta sa eliberati modelele vechi, credinte sau probleme emotionale care va incetinesc cresterea spirituala.
 • Ingerul Armoniei poate ajuta la restabilirea echilibrului emotional si aduce confort si intelegere personalitatii, in special in momente de stres emotional.
 • Ingerul Sperantei va va ghida usor si va va sprijini sa psstrati lumina sperantei vii in inima voastra in momente de dificultate sau suferinta.
 • Ingerul Bucuriei va va ajuta sa va deschideti inima si sa va re-conectati cu frecventa Bucuriei, aducand un sentiment de usurinta si o bucurie reinnoita in viata voastra. Va va indruma sa traiti  viata unui copil nevinovat care vede bucuria in toate aspectele vietii.

20 Angel Essences Attunement

 • Ingerul Iubirii lucreaza cu frecventele iubirii neconditionate si va va ajuta sa activati aceasta energie in inima voastra. Va va indruma sa recunoasteti diferenta dintre acest tip de dragoste si omologul sau de frecventa inferioară bazat pe atasamentul emotional.
 • Ingerii Mercy va ofera sansa de a clarifica si de a elibera toate programele karmice. Chemati-l pe Ingerul Mercy pentru a va ajuta sa va  eliberati de modelele karmice care va tin legati in prezent.
 • Ingerul Rabdarii va va ajuta sa simtiti si sa intelegeti frecventa rabdarii. Pe masura ce permiteti acestei energii sa devina o parte mai importanta a personalitatii voastre. Veti fi mai relaxati la minte si la corp si mai capabili sa fiti pe deplin in fluxul vietii.
 • Ingerul Pacii va va ghida si va va sprijini sa gasiti locul in adancul fiintei a voastre, unde exista intotdeauna pace si sa alegeti sa va traiti viata dintr-un loc plin de calm, pace si liniste. Invitati acest Inger sa va ajute sa transmiteti frecventa Pacii chiar si in mijlocul haosului si turbulentelor.
 • Ingerul Purificarii va va ajuta sa eliberati si sa eliberati energiile de frecvență mai joasa din corpurile voastre subtile si din campul auric. Apelati la acest Inger cand aveti nevoie de ajutor pentru a crea o puritate mai mare a gandului si mintii.
 • Ingerul Fortei va veni in ajutorul tau cand vei cere ajutor pentru a te reconecta cu propria tarie interioara. Apelati la ajutorul acestui Inger cand simtiti ca va lipseste forta sau energia pentru a continua, in special in vremuri de adversitate.
 • Ingerul Tranquillity va va sprijini  si va va ajuta sa va reconectati cu calmul si linistea, in special in perioadele de tulburari sau stres.
 • Ingerul Transmutari va va ajuta sa va ridicati frecventa vibrationala, ajutand la curatarea si eliminarea energiilor de frecventa inferioara si transmutarea lor in vibratii pozitive. Cereti asistența acestui Inger in momente de curatare profunda si vindecare interioara.
 • Ingerul Adevarului va va sprijini si va va indruma sa descoperiti propriul adevar si sa exprimati acel adevar cu dragoste, indiferent de circumstante. Va ajuta sa recunoasteti faptul ca adevarul vostru este intotdeauna relativ la nivelul actual al constiintei voastre  si astfel el se va schimba in timp ce constiinta voastra se va extinde.
 • Ingerul Intelepciunii va va ajuta sa va accesati intelepciunea interioara innascuta prin intarirea legaturii dintre inima si chakra fruntii. Va ghideaza sa va amintiti ca cunoasterea devine intelepciune cand permitem viziunea mintii superioare de a interpreta cunoasterea pe care am dobandit-o din perspectiva inimii.

 

Costul initierii in  20 Angel Essences Attunement este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru 20 Angel Essences Attunement 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!