septembrie 6, 2019

Success Flow Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Success Flow Reiki a fost primit de Linda Colibert prin channeled in august 2010. Sistemul este o parte a sistemului Flow Reiki. Aceasta initiere te conecteaza la Spirit si, de asemenea, atrage energiile pozitive ale succesului.

Beneficii Success Flow Reiki:

  •  te ajuta sa manifesti succesul alinandu-te la energiile mai mari ale succesului si te mentin in fluxul de energii pentru succes. Cand lucrezi pentru a manifesta Succesul, trebuie sa stii ce vrei sa obtii. Orice vrei tu, exista in lumea spiritelor. Este deja acolo care te asteapta. Partea grea este sa aduci dorinta ta din lumea energetica in lumea fizica pentru a o face reala in lumea fizica.
  • te ajuta sa atragi energiile Succesului pozitiv si sa-l pastrezi curgand catre tine. Energiile Succesului iti deschid canalul pentru a fi un magnet pentru succes, astfel incat acestea sa poata curge catre tine cu usurinta. Pe masura ce aceste energii curg spre tine, ele se misca prin tine si schimba frecventa energiilor tale pentru a fi aliniat la energia Succesului. Vei fi pus pe frecventa succesului.

Sistemul are un singur simbol: Success Flow Reiki Simbol. Cu ajutorul acestui simbol unic, poti atrage succesul in toate domeniile vietii tale. Poti sa devi un magnet pentru succes si tot ce intreprinzi sa se transforme intr-un mare succes.

Simbolul te va conecta rapid si poate fi folosit oricand simti ca trebuie sa te realiniezi la energiile Succesul pozitiv. Simbolul poti sa-l desenezi pe proiectele tale Reiki, in flacara unei lumanari de culoare verde, poti sa-l pui pe tine si va functiona ca un magnet pentru tine, si oriunde crezi ca te-ar putea ajuta sa atragi succesul.

Success Flow Reiki

Costul initierii in Success Flow Reiki este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Success Flow Reiki 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!