septembrie 6, 2019

Success Flow Reiki, oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Success Flow Reiki a fost primit de Linda Colibert prin channeled in august 2010. Succes Flow Reiki este o parte a sistemului Flow Reiki. Success Flow Reiki te conecteaza la Spirit si, de asemenea, atrage energiile pozitive ale succesului.

Success Flow Reiki te ajuta sa manifesti succesul alinandu-te la energiile mai mari ale succesului si te mentin in fluxul de energii pentru succes. Cand lucrezi pentru a manifesta Succesul, trebuie sa incepi sa stii ce vrei sa obtii. Orice vrei tu, exista in lumea spiritelor. Este deja acolo care te asteapta. Partea grea este sa aduci dorinta ta din lumea energetica in lumea fizica pentru a o face reala in lumea fizica.

Success Flow Reiki te ajuta sa atragi energiile Succesului pozitiv si sa-l pastrezi curgand catre tine. Energiile Success Flow Reiki deschide canalul energiilor pentru succes pozitive, astfel incat acestea sa poata curge catre tine cu usurinta. Pe masura ce aceste energii curg spre tine, ele se misca prin tine si schimba frecventa energiilor tale pentru a fi aliniat la Succes.

Sistemul are un singur simbol: Success Flow Reiki Simbol.

Simbolul te va conecta rapid si poate fi folosit oricand simti ca trebuie sa te realiniezi la energiile Succesul pozitiv.

Costul initierii in Success Flow Reiki este 150 Lei

Initierea se poate face direct, in cadrul cabinetului, sau la distanta.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Success Flow Reiki