februarie 28, 2020

Rose Aura Link Seraphic, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Rose Aura Link Seraphic,  flacara dragostei divine neconditionate va fi profund ancorata in sistemele tale energetice, complet extinsa in inima ta si transmisa cu dragoste celorlalti!

Serafimii reprezinta una dintre cele mai inalte parti vibrationale ale Taramurilor Angelice, din toate ierarhiile ceresti. Se mai numesc si "cei mai iubiti" caci ei se afla cel mai aproape de insasi fiinta Lui Dumnezeu. Se bucura de puterea cea mai mare si de aceea au fost asezati ca pazitori ai raiului si ai locurilor sfinte. Sunt considerati puritatea absoluta si sunt cei care lumineaza cel mai puternic in eterul universal. Angeologiile spun ca serafimii au cate trei perechi de aripi uriase pe care le tin in asa fel incat sa-si protejeze ochii si trupul de stralucirea cu care se afla inconjurat Dumnezeu.

Arhanghelii si Ingerii pazitori s-au angajat mult mai activ in acest proces. Exista o accelerare extraordinara a procesului de transformare umana care are loc acum si energiile Serafimilor sunt din ce in ce mai implicate.

Rose Aura Link Seraphic a ales mai puternic sa lucreze direct cu oamenii pentru a avansa dezvoltarea lor spirituala. A inspirat crearea conexiunilor angelice pentru a facilita raspandirea iubirii neconditionate, a nejudecarii si a altor trasaturi ingeresti in jurul planetei Pamant. Mai precis, prin intermediul Lightarian.

Efectele acestei legaturi arhanghelice vor fi cumulate si probabil vor fi resimtite cel mai puternic in spatiul inimii tale. Pe masura ce integrezi mai complet calitatea iubirii divine neconditionate, flacara de trandafir care arde in inima ta va incepe sa-si radieze energiile in toate nivelurile chakrelor si aurei tale. Impacturile pot fi simtite in mai multe moduri in campurile tale mentale si emotionale si in corpul tau fizic.

Rose Aura Link Seraphic

Costul initierii Rose Aura Link Seraphic este de: 66 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Rose Aura Link Seraphic

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!