iunie 21, 2021

Manifestarea imbunatatirii intuitiei si abilitatilor psihice, acordaj oferit de Gabriela Bogdan

Manifestarea imbunatatirii intuitiei si abilitatilor psihice

Manifestarea imbunatatirii intuitiei si abilitatilor psihice

Acordaj canalizat de Linda Colibert in noiembrie 2012.

Energia acestei initieri te conecteaza la sinele tau superior si la sursa de energie. Lucreaza pe a-ti deschide al treilea ochi si te ajuta sa canalizezi mesaje si prin chakra celui de-al treilea ochi si prin chakra coroana. Adesea mesajele din spirit vin prin chakra coroana si coboara in jos prin chakrele majore dandu-ti un sentiment ca sti fara sa sti cum sti. Acest sistem iti deschide ambele canale (chakra celui de-al treilea ochi si chakra coroana) pentru a te ajuta sa primesti ghidare cu inteles si mesaje importante pentru binele tau suprem.

Mesaje spirituale pot veni sub toate formele prin chakra coroana, de acea este asa important sa ai aceasta chakra curata si sa te pastrezi protejat. Cand mesajele si informatiile spirituale vin prin chakra coroana vei avea o intelegere mult mai completa imediat.

Manifestarea imbunatatirii intuitiei si abilitatilor psihice

Acest sisem are doar un singur simbol care poarta numele initierii.

Simbolul este chakra coroana din varful capului tau, localizata in zona moalelui capului. Triunghiul canalizeaza energiile in corp, minte si spirit si cele trei cercuri din centru reprezinta cum se spiraleaza energia in campurile energetice.

 

Costul initieri Manifestarea imbunatatirii intuitiei si abilitatilor psihice de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!