august 26, 2020

Personal Power Empowerment, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

PERSONAL POWER EMPOWERMENT

Personal Power Empowerment, aceasta energia din această este conceputa pentru a va ajuta (pe dvs. sau pe client) fa faceti o tranzitie intr-un spatiu al puterii personale atunci cand aveti de-a face alti oameni. Te ajuta sa rămai mai calm si mai centrat, sa devi mai putin reactiv la supararea si dezamagirea emotionala.

Aceasta imputernicire te ajuta sa-ti activezi puterea interioara din tine sau din altii. Putem creste increderea de sine. Ca sa ajungem la puterea personala avem nevoie sa depăsim invechita conceptie ca mintea noastră le stie pe toate.

Aceasta abilitate este  buna pentru persoanele care se lupta cu dramele cauzate de persoane toxice - adica de persoane care sunt abuzive emotional, manipulatoare sau sabotaj. De asemenea, poate ajuta la taierea legaturilor si la eliberarea relatiilor negative, toxice dupa cum este necesar.

Aceasta abilitate este buna pentru a oferi clientilor care se confrunta cu un partener toxic si are nevoie de un plus de energie care sa-i ajute sa se elibereze.

 

 

Costul initierii  Personal Power Empowerment este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan
Personal Power Empowerment

Bogdan Gabriela - maestru Reiki Personal Power Empowerment

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!