august 24, 2021

Amara Omni Healing, initiere Reiki Oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Amara Omni Healing

Amara Omni Healing fondatorul sistemului reiki este Omar si Nicole Antila.

Ce este Amara Omni Healing?

Amara este o constiinta energetica a abilitarii individuale si a descoperirii de sine. Chiar daca Amara poate produce vindecare la toate nivelurile si dimensiunile, intentia reala nu este sa vindecam, ci sa devenim constienti de curentii nostri subconstienti. Aceste „ape interioare” adanci detin cheia misterului fiintei noastre.

Beneficii

Constiinta energetica a lui Amara Omi Healing ajuta la acceptarea ranilor si problemelor noastre asa cum sunt acum si ne ajuta sa devenim pe deplin constienti de motivele lor de manifestare. Cu totii experimentam durerea la un moment dat sau altul, iar unele experiente lasa rani care raman deschise chiar si in multe vieti. Devenind constienti de tiparele care mentin aceste rani deschise, le permitem in cele din urmă sa se vindece in mod natural.

Amara Omni Healing te va ajuta sa-ti vezi „intunericul”, sinele tau din umbra si sa accepti acele aspecte ale tale de care nu-ti plac sau din care te simti separat. Te va ajuta sa te conectezi cu subconstientul tau unde se afla in prezent cea mai mare parte a adevaratei tale puteri si magii. Prin intelegerea misterului sinelui tau, ajungi la stapanire.

Amara este ca apa, transformandu-se pentru a se potrivi oricărei situatii posibile care se manifesta. Amara evolueaza, curge si se desfăaoara. Cand experimentezi acea stare de a fi, devii Amara insasi.

Amara ofera pur si simplu o calatorie inauntrul tau. Cand ajungi si experimentezi nucleul, incepi sa intelegi tot ce se intampla in jurul lui. In acel spatiu puteti gasi adevarata vindecare si împuternicire. Amara are conexiuni cu multe taramuri diferite ale constiintei. Printre acestea se numara:  cetaceele (balene, delfini si foci), civilizatia antica a Lemuriei, zeita lemuriana Amara, sarpele curcubeu si Dragoni, printre altele.

Multe dintre acestea au legaturi puternice cu apa si pare a fi simbolul major pentru intregul sistem reiki. Energiile  reiki pot fi vazute sau simtite ca lumina lichida curgatoare si materie intunecata lichida, care reprezinta energiile goale.

Cu ce te ajuta Initierea Reiki  Amara Omni Healing

 • Te ajuta la constientizarea propriei naturi divine si la impamantare.
 • Ajuta la dezlegarea de lucrari ale magiei negre aplicate pe chakra coroanei, deci care inchid temporar legatura cu divinitatea.
 • In cazurile de afectare prin agresiuni de magie neagra care inchid chakra coroanei.
 • Deschide si curata chakra inimii.
 • Incetineste procesul de imbatranire si mareste longevitatea.
 • Ajuta la eliminarea structurilor biosice autoinduse (SBA, structuri autocreate) pe care tu insuti
  ti le-ai format prin gandire constienta si pe care le alimentezi prin programele de la nivel de sine.
 • Reface in intregime si foarte rapid substanta noesica din fiecare celula, din fiecare chakra, din fiecare biocamp si in special din inima.
 • Faciliteaza fuziunea dintre divin, pamantesc si uman.
 • Poti sa-ti reinnoiesti un organ afectat sau o zona a corpului ranita.
 • Poti slabi, te poti ingrasa, poti avea o alta forma a fetei, practic poti face orice iti permite divinitatea.
 • Se aplica cu succes asupra victimelor hartuirii sexuale sau violului, a persoanelor macinate de vina, remuscari si complexe.
 • Ajuta la acceptarea propriei sexualitati.
 • Ajuta foarte mult in cazurile de boala terminala cand usureaza trecerea pe celalalt taram permitand insa deasemenea producerea unor adevarate vindecari miraculoase prin gratia divina.
 • Activeaza si stimuleaza centrii energetici

Exista 9 simboluri reiki in acest sistem: Amara, Je-Keiou-Ma, Shirah, Flacara eterna a casei vietii, Ordinul sarpelui argint, Maia, Io, Moarte-renastere, Life simbolul Amara al vietii.

Initierea reiki Amara Omni Healing se face direct pe gradul de maestru. Pentru a primi aceasta initiere reiki este necesar sa ai gradul de maestru pe sistemul reiki - Usui Reiki.

 

Costul initierii reiki Amara Omni Healing este 660 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!