februarie 15, 2021

The Azure Ray of Avalon, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Azure ray of Avalon

The Azure Ray of Avalon a fost primita prin channelind in anul  2009 de Joanna Rowan Mullane

Lucrand cu frumoasa regina Argante, regina elfa a Avalonului, primiti acordajul Reiki Azure Ray of Avalon. Oferit prin al treilea ochi, o raza de lumina azurie strălucitoare care iti umple intreaga fiinta cu un frumos cocon de caldura si confort. Ea va va ajuta sa lucrati cu voi asupra vremurilor trecute, prezente si viitoare, asupra intuitiei, imaginatiei, recuperarii vietilor trecute sau a sufletului.

Aceasta energie este, te conectată la energiile de tranzire a mortii si renasterii.
Energia funcționeaza cu lumina si culoarea azurie pentru a creste intuitiea, viziunea, deschiderea celui de-al treilea ochi, deschiderea abilitatilor psihice atat pentru tine, cat si pentru ceilalti.

Acest sistem funcționeaza cu regresia in vietile anterioare, astfel incat tu poti calatori in vietile anterioare si pot recupera informatii, cunoastere pentru a le folosi in viata ta de acum. Azure Ray of Avalone aduce pace și bunastare.

Sistemul are un singur simbol numit "barca Destinului" care duce sufletul inapoi la Avalon. Impreuna cu simbolul se poate folosi energia pietrei "Azuritul" pusa pe cel de-al treile ochi care va amplifica enrgia vindecatoare.

Azuritul este piatra de perspicacitate si viziune. Este un aliat excelent pentru deschiderea si curatarea celui de-al treilea ochi si chakra coroanei, stimuland capacitatea psihica si intuitiva si alinierea vederii interioare la ghidarea superioara. Azuritul poate ajuta la explorarea vietilor trecute, si in recuperarea informatiilor si cunosterii din acele vieti.

Beneficiile sistemului The Azure Ray of Avalon:

  • vindecarea traumelor din vietile trecute
  • deschiderea celui de-al treile ochi
  • stimuleaza si deschide  capacitatile pshice, paranormale
  • recuperarea sufletului din vietile trecute
  • te ajuta sa recuperezi ceea ce ai invatat in alte vieti si sa folosesti in viata aceasta
  • va ajuta sa va deschideti inima pentru a primi abundenta spirituala

 

Azuritul cunoscut in atichitate si sub numele de „Piatra Raiului” – denumire data de chinezii antici datorita proprietatii acestuia de a deschide „porti ceresti”. Cristalul de Azurit a fost recunoscut si venerat in toate civilizatiile antice pentru proprietatile sale, in special pentru proprietatea cristalului de a facilita conexiunea cu Spiritul si Divinitatea, de a deschide acele porti ceresti. Puterea si modul in care era folosit fiind un secret rezervat doare celor mai inalti preoti si preotese.

In Egiptul antic si Imperiul Roman era folosit in cadrul ceremoniilor spirituale si religioase, fiind considerat o piatra sacra ce faciliteaza conexiunea cu Zeii. Foarte apreciat de catre preotii si preotesele anticului Egipt, fiind folosit pentru a atinge stari de constiinta divina.

Pentru Mayasi era considerata o piatra magica ce facilita comunicarea cu Spiritul, comunicarea cu Divinitatea. Niciun alt cristal nu poarta o vibratie mai pura a energiei culorii de albastru inchis decat Cristalul de Azurit. Acesta faciliteaza viziunea interioara, puterile metafizice si perceptia intuitiva, ghidand omul spre iluminare din cele mai vechi timpuri.

Costul initierii The Azure Ray of Avalon este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!