aprilie 18, 2022

Raza Aurie a Zeitei Isis Acordaj pentru eliminarea blocajelor

Raza Aurie a Zeitei Isis

Raza Aurie a Zeitei Isis

Cine este Zeita Isis?

ISIS, sau Isitis, reprezinta pamantul ca mama a intregii creatii, fiind una dintre cele mai importante si populare zeite din Egipt. Avea atatea intruchipari incat in Grecia antica a fost denumita “zeita cu o mie de nume”. Uneori se numea Maut (Mama Zeita), uneori Hecate (magiciana), sau Sat (cea care seamana semintele).

Energia Razei de Aur a Zeitei, o energie vindecatoare ajuta la indepartarea blocajelor de orice fel, din chakrele noastre, din corpurile noastre eterice, aura noastra, din jurul nostru, se lucreaza perfect cu ea ca si autotratament timp de 21 de zile prin intentie si vizualizare. Bocajele sunt de natura emotionala, mentala, sufletesti, financiara, aurica sau karmice-din vieti anterioare.

Culoarea acestei energii este auriu...aur lichid. Aceasta energie este foarte puternica, poate ridica starea de spirit si tonifica organismul imediat.

Raza aurie a Zeitei Isis este o energie puternica cu ea se poate face tratament sau autotrament energetic sau pe plante, animale, oameni. Se poate lucra cu ea asupra diferitelor blocaje, se fac curatari energetice, protectie, conectare foarte buna cu Zeita insasi. Raza lucreaza tintit pe blocaje si se simte zona incalzita sau o mica intepatura, aratand locul blocajului, eliberand rapid energia stagnata din zona.

Sistemul nu are simboluri se lucreaza cu energia prin intentie.

 

Costul initierii reiki Raza Aurie a Zeitei Isis  este de 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!