august 30, 2019

Clinic Cosmic, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Cosmic Clinic, energie descoperita de vindecatorul rus Oleg Malcev. Energia sistemului elimina diferite blocaje din corpurile subtile si corpul fizic. Aceasta este energie ca si cea de la  Reiki. Este o energie de vindecare foarte puternica. Vindeca diferite parti ale unui organism uman. Initierea nu  are simboluri, functionand doar dupa intentie. Dupa ce obtineti initierea, veti lucra cu aceasta energie doar prin cuvinte.

Primid aceasta initiere veti avea acces direct la Medicii Astrali din Clinica, pe care puteti sa-i chemati pentru nevoile voastre si ale altor persoane. Dupa fiecare zi de lucru cu energia sistemului, majoritatea problemelor de sanatate cronica dispar.

Cosmic Clinic Energie pentru vindecarea mintii, corpului, sufletului, ajuta la cresterea sanatatii si a canalului Energetic,  elimina diferite blocaje ale corpurilor subtile si corpului fizic.

Este indicat sa lucrati cu aceasta initiere in fiecare seara. Seara inainte de culcare cereti entitatilor de Lumina sa fiti dusi in clinica. Rugati medicii astrali din clinica sa va curete, sa va purifice fiecare structura, sa va repare, sa va echilibreze, armonizeze, astfel incat sa functionati a doua zi la capacitate maxima.

Cosmic Clinic, oferita de Gabriela Bogdan

Costul initierii Cosmic Clinic este de 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma acordajului se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Cosmic Clinic

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!