septembrie 9, 2016

Reiki Abundenta si Prosperitate, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Reiki Abundenta si Prosperitate este o noua energie care a fost primita de Bro. Paul chc si Jane in anul 2004.

Aceasta initiere ajuta Lucratorul in Lumina pentru manifestarea pacii in lume pentru armonie si prosperitate. Recunostinta este cheia pentru aceasta forma de Reiki, care va ajuta mintea sa dezvolte o mentalitate de prosperitate, deoarece faciliteaza cresterea spirituala. Cu acest tip de Reiki poti exploata energiile proprii din abundenta pentru a crea o abundenta si prosperitate pentru tine si pentru cei apropiati.

Aceasta initiere va conecteaza la energiile entitatilor hinduse Zeita Lakshmi si Lord Ganesh. Initierea are doar un grad.

Zeita Lakshmi reprezinta pentru hindusi succesul si prosperitatea. Cuvantul Lakshmi deriva din sanscritul Laksya, care inseamna "scop" sau "tel". Ea este zeita sansei si a bogatiei, atat materiale, cat si spirituale. Lakshmi este zeita adorata de majoritatea familiilor hinduse, mai ales de catre femei.

Lakshmi este o zeita a prosperitatii si a norocului, care aduce fiecarui om binecuvantarile belsugului. Ii plac mult oamenii recunoscatori si care stiu sa aprecieze valoarea si munca. Mantra de recunostiinta a zeitei Lakshmi este: " Om Nameh Lakshmi Nanah".

Lord Ganesh intruchipeaza Sfanta Treime, Trinitatea - Trimurti in Panteonul hindus, alaturi de cei doi parinti divini ai sai, Cuplul Divin, Shiva-Shakti.

Ganesh, ca si copil christic, nu a fost nascut, ci a fost manifestat direct in creatie. El este privit ca salvatorul si protectorul lumii manifestate.

Ganesh mai este cunoscut si ca protectorul familiei, patronul cunoasterii, al artelor si educatiei, al literaturii, fiind si Cel prin care Dumnezeu Tatal confera intelepciunea vietii, prosperitatea materiala, deopotriva cu cea spirituala, fiecarui om de pe acest pamant.

Este recomandat sa-l invocati pe Ganesh inainte de a va angaja inainte oricarui efort in care doriti sa reusiti. Este destul de mare pentru a inlatura obstacolele si a deschide drum in fata ta. Ganesh este numit "cel care inlatura obstacolele", deoarece doboara orice blocaj care ar putea sta in calea sa.

Reiki Abundenta si Prosperitate

Prin initierea Reiki Abundenta si Prosperitate primesti acces la 3 simboluri:

Simbolul Sri (Shree sau Shri) reprezinta abundenta, aduce noroc, bogatie, gratie, avere, lumina, splendoare, frumusete, farmec si autoritate.

Shri este simbolul sacru al Zeitei Lakshmi. Acest simbol este folosit atunci cand se scrie sau se vorbeste.

Shri este cel mai popular simbol utilizat in hinduism. In cazul in care OM este spiritual, Shri este atat de spiritual si materialist.

Simbolul Laksya denota efortul continuu, in acord cu dharma cuiva. Este guvernat de intelepciune si puritate. Conduce catre abundenta/prosperitate, atat materiala, cat si spirituala.

Simbolul Artha reprezinta monedele care curg in cascada din mainile zeitei Lakshmi, asigurand abundenta si prosperitatea.

Beneficiile initierii in Reiki Abundenta si Prosperitate:

- Curata tiparele negative din jurul valorii de bani

- Schimba programarea din copilarie cu privire la bani

- Codifica energia voastra cu frecvente de abundenta si prosperitate

- Curata convingerile care va limiteaza abundenta

- Ajuta la eliberarea energiilor financiare dense

- Va aliniaza cu legile universale ale abundentei

- Indeparteaza blocajele manifestarii voastre

- Va ajuta sa imbratisati succesul

- Vindeca relatia voastra cu banii

- Magnetizeaza si atrage bogatia si banii in viata voastra

- Va permite sa fiti in fluxul abundentei.

Costul initierii in Reiki Abundenta si Prosperitate este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Reiki Abundenta si Prosperitate

Diploma Ahara Reiki
error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!