august 31, 2016

Karuna Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Initiere Reiki - Karuna Reiki ca si sistem a fost descoperit de catre William L. Rand.

Simbolurile reiki specifice acestei initieri au fost canalizate de mai multi Reiki Masters: Marcy Millier, Kellie-Ray Marine, Pat Courtney, Catherine Mills Bellamount si Maria Abraham. William a folosit aceste simboluri si le-a descoperit valoarea, atat in ce priveste uriasul lor potential, cat si prin faptul ca ele au mai fost folosite si anterior. El a meditat asupra lor si a fost indrumat sa descopere tehnicile de acordare-initiere si sa numeasca acest sistem Karuna Reiki.

Karuna Reiki

Ce inseamna Karuna Reiki?

In limba sanscrita, cuvantul Karuna are semnificatia de iubire neconditionata si compasiune.

Karuna Reiki vs. Reiki Traditional

Energia din Karuna Reiki este diferita de cea din Usui Reiki. De fapt, cea mai mare parte a cursantilor o considera mult mai puternica decat energia Reiki Usui. Energia este simtita mult mai clar la Karuna Reiki si lucreaza simultan cu toate energiile corpului.

Energiile Usui Reiki si Karuna Reiki sunt total compatibile si perfect complementare. Expresia "energie de trezire - energie de inaltare" reprezinta perfect efectul perceput de catre practicantii din intreaga lume.

Simbolurile Karuna Reiki sunt caracterizate de niveluri foarte mari vibrationale si de o eficienta sporita. Ele ne conecteaza la energiile Arhanghelilor Gabriel, Mihail, Rafael si ale Maicii Domnului.

Karuna Reiki

Nivelul de practicant I Karuna Reiki

Nivelul Practicant este accesibil oricarei persoane care a fost initiata la nivelul 3 Usui Reiki (cu alte cuvinte, a fost initiat in simbolul de Maestru Usui). La nivelul Practicant este predata intreaga parte referitoare la practica specifica pentru Karuna Reiki: cele 8 simboluri cu utilizarea si efectele acestora, se fac 2 initieri, se invata utilizarea sunetelor in timpul tratamentelor si se face o meditaţie ghidata.

Primele doua nivele de practicant permit accesarea directa a acestor vibratii, impletite cu sustinerea existentelor de lumina sau a indrumatorilor spirituali.

- Regasim primul simbol corespunzator anesteziei spirituale, care permite persoanei abordarea problemelor sale existentiale intr-o maniera mult mai armonioasa, permitand astfel sa se deschida procesului de autocunoastere. Practicantul are, astfel, posibilitatea de a sterge memoria celulara, de a vindeca traumele provenite din copilarie si chiar din alte planuri existentiale. Vindecarea poate fi asistata in acest caz de Arhanghelul Gabriel.

- Urmatorul simbol continua procesul de vindecare la un nivel mult mai profund, fiind asociat chiar Arhanghelului Rafael, cunoscut ca fiind Arhanghelul vindecator. In afara utilitatii sale in orice problema medicala, vibratia simbolului permite vindecarea partii intunecate a psihismului nostru, denumita Umbra.

- Al treilea simbol reprezinta vibratia centrala a acestui sistem si a intregii existente. El aduce iubirea in locul vindecat, permite armonizarea relatiilor, recapatarea stimei de sine si poate porni, in acest fel, procesul de vindecare a adictiilor. Corespunde ca si energie lui Iisus si Fecioarei Maria.

- Ultimul simbol invatat la nivelul I Karuna Reiki este cel care incheie o terapie. El aliniaza corpurile clientului, il energizeaza si il trezeste. Este energia Arhanghelului Mihail care permite reluarea activitatilor cotidiene, impamantand fiinta si aducand forta de manifestare aici si acum in acest Univers material.

Nivelul de practicant II Karuna Reiki

- Nivelul II din Karuna Reiki incepe cu simbolul ce permite refacerea, vindecarea functiilor mentale, invatarea, exprimarea si creativitatea necesara indeplinirii scopurilor noastre in aceasta existenta.

- Al doilea simbol ar putea fi o replica potentata a primului simbol din Reiki, avand energia cea mai apropiata de lumea materiala, ce permite astfel manifestarea rezultatului intentiei in acesata lume palpabila.

- Al treilea simbol este de o mare importanta pe calea descoperirii de sine, permitand practicantului sa-si manifeste, fara piedici si inhibitii, talentele sale si sa-si gaseasca locul si menirea sa pe acest pamant.

- Ultimul simbol invatat la acest nivel ofera deschiderea catre perceptia unei vieti fara griji si fara lupte interioare, niveland asperitatile pe calea care am pornit. Folosit impreuna cu celelalte simboluri, el face ca rezultatele obtinute sa se incadreze in ideea de natural.

Nivelul de Maestru Karuna Reiki

Nivelul de Maestru Karuna Reiki se adreseaza persoanelor care sunt Maestri Usui Reiki de catva timp. Se recomanda un ragaz de un an intre Maiestria Usui Reiki si cea Karuna Reiki (desigur, cu o oarecare flexibilitate). Aici, se va lucra cu 4 simboluri, dar, in funcţie de sistemul Usui Reiki la care s-a facut initierea la Maestru, se va apela la trei, doua sau la un singur simbol nou.

Graţie tuturor acestor caracteristici, Karuna Reiki este, dupa Usui Reiki, sistemul cel mai cunoscut şi mai practicat dintre toate sistemele din lume. Este un sistem complementar (şi nu paralel) in raport cu sistemul Usui. Deşi opereaza cu noţiuni de inalta spiritualitate, scopul acestuia este identic cu cel al oricarui sistem spiritual autentic: sa fim mai buni Aici şi Acum.

Fie ca sistemul Karuna Reiki sa instaureze mai multa Compasiune in Lume!

Initiere Reiki - Karuna Reiki poate rezolva probleme ca:

Zonar conecteaza la Arhanghelul Gabriel  Gr. 1

- vindecare la nivel celular

- vindecarea unei probleme venite din vietile trecute

- vindecarea traumelor din copilarie

Halu conecteaza la Arhanghelul Rafael Gr.1

- vindecarea modelelor mentale subconstiente

- vindecarea umbrei ego-ului

- vindecarea abuzurilor sexuale si a celor fizice

- atacuri la nivel psihic si psihologic

- este un instrument de vindecare puternic.

 

Harth conecteaza la energia feminina la Maica Domnului, Kwan Yin Gr. 1

- ajuta la vindecarea relatiilor

- ajuta la cultivarea obiceiurilor bune

- vindeca dependentele

- cultiva actiunile pline de compasiune

 

Rama conecteaza la energia Arhanghelul Mihail Gr. 1

- vindeca cele 3 chakre inferioare

- limpezeste mintea

- purifica spatiile

- armonizeaza chakrele inferioare cu cele superioare

- materializeaza scopuri concrete

- ajuta la impamantare si la protectie

Om conecteaza la ingerii puritatii si ai armoniei divine Maiestrie

- reprezinta puterea vindecatoare a sunetului

- restabileste echilibrul interior

- curata, stabilizeaza si pieptana razele sanatatii din aura

- deschide coroana chakra 7

 

Gnosa conecteaza la ingerii intelepciunii Gr. 1

- conecteaza Eul superior cu micul Eu

- mareste abilitatea de invatare

- mareste creativitatea

- insanatoseste comunicarea

Krya conecteaza la ingerii creativitatii Gr. 2

- conecteaza cu Pamantul

- materializeaza scopurile

- ajuta la definirea prioritatilor

- ajuta la vindecarea rasei umane

Java conecteaza la ingerii armoniei si ai naturii Gr. 3

- vindeca co-dependentele

- vindeca simtul realitatii

- ne umple de forta propriile scopuri

- vindeca planeta Pamant

 

Shanti conecteaza la ingerii pacii si al ajutorarii Gr. 4

- vindeca insomnia

- vindeca trauma si panica

- ajuta la materializarea celor mai bune rezultate

- dezvolta clarviziunea

 

Initiere Reiki - Karuna Reiki

Gabriela Bogdan - maestru Karuna Reiki

Initiere Reiki - Karuna Reiki

Cost Initiere Reiki - Karuna Reiki este:

Gradele 1 si 2 costa 800 lei

Maestrie costa 600 lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!