octombrie 8, 2021

Arhanghelul Muriel, Ingerul Emotiilor

Arhanghelul Muriel

Arhanghelul Muriel - sistem primit de Jens Soeborg.

Muriel, al carui nume inseamna "Parfumul lui Dumnezeu", este Ingerul Luminii Divine, iubirii, emotiei, gratiei si este ingerul patron al empatiei.  

El ne ajuta sa castigam un control mai bun asupra emotiilor noastre la un nivel superior. Muriel va ajuta sa va canalizati emotiile in mod productiv si constructiv.

Cine este Muriel?

Arhanghelul Muriel te sprijina cu arta de a vorbi si iti lumineaza mintea pentru lucrurile sfinte. Muriel ne arata cum sa fim curajosi pentru a face fata provocarilor care pot aparea si el ne invata cum sa se extinda orizontul nostru, pentru a mentine entuziasmul nostru in tot ceea ce facem. El ne indeamna sa fim drepti si sa credem ca exista o putere mai mare decat noi, care este mereu dispusa sa ne ajute in vremuri de nevoie. El are o reputatie de a da recompense intelectuale si materiale celor care sunt deschisi la minte.

Muriel mai este si Ingerul calatoriilor, daca vrei sa ai o calatorie placuta, o vacanta de neuitat, sa calatoresti in siguranta cu orice mijloc de transport atunci el te poate ajuta.

Responsabilitatea lui angelica include animalele si plantele de pe pamant. El este adesea descris cu o coroana de flori pe care el pune cu dragoste in raul vietii. 

Cum te ajuta Arhanghel Muriel?

 Gasirea pacii
Vindecarea unui animal de companie
Facandu-ti gradina ta sa creasca
Iubitoar cu o inima deschisa (aceasta te include pe tine)
Intra in contact cu cele mai profunde sentimente
Deveniti  mai constienti de intuitia voastra
Deveniti mai constienti de voi si lumea din jurul vostru
Exprimi adevaratul sine
Gasirea caii adevarate
Ganditi-va in mod clar la o rascruce in viata ta
Fii mai cinstit cu tine
Pastrarea emotiilor sub control

 Cristalul asociat cu Muriel este Cuartul Roz. Este piatra de dragoste, bunatate, compasiune si iertarea din inima. Iubirea are capacitatea de a vindeca toate ranile trecute sau prezente. Iubirea este cea mai puternica dintre toate emotiile, toate frecventele de energie si de vibratie. Fii dispus sa umpli spatiul inimii cu dragoste, eliberand toate lucrurile in lumina pentru vindecare si transformare. Planeta asociata Arhanghelului Muriel este Luna. Culoarea asociata este alb sau argintiu.

Costul initierii reiki Arhanghelului Muriel este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!