noiembrie 29, 2020

SHAMAN POWER, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Shaman Power

Energiile si simbolurile Shaman Power au fost transmise  Maestrul Khonsu.El a cautat cele mai eficiente simboluri de la diferiti samani din lumea intreaga. Informatiile privind utilizarea acestor simboluri si initierea ua fost canalizate de Khonsu.

Trebuie remarcat ca Puterea samanului este atinsa numai prin initiere. Initierea aduce fluxul Puterii Samanului care leaga initierea de aceasta puternica forma Antica de Vindecare.

Sistemul Puterea Shamanului are:

  1. Calatoria samanica
  2. Cele opt simboluri sacre, acestea sunt:
  • Doua simboluri energizante
  • Doua simboluri de manifestare
  • Doua simboluri de echilibrare
  • Simbolul expansiunii mintii
  • Simbolul suprem de meditatie / ritual de trecere

 

Poate va intrebati ce este un saman

Un saman este cunoscut in mod traditional ca un barbat sau femeie un vindecator cu capacitatea de a accesa tăramul spiritual (interior), de a obtine cunostinte si de a folosi aceste cunostinte pentru a-i ajuta pe altii in vindecarea lor. La fel ca un vindecstor natural, samanul poate poseda mai multe metode de lucru cu medicina vegetals, cristale si elementele care faciliteaza vindecarea.

Dar, diferit de medicul vegetal, un saman infuzeaza stari rituale si profunde meditative, de tip transa, pentru a intra intr-un taram al constiintei diferit. In majoritatea cazurilor, „clientul” nu calatoreste cu samanul in acest timp si, prin comunicare in prealabil, samanul este capabil sa dobandeasca o intelegere mai profunda a situatiei suferitoare a persoanei, oricare ar fi cea care o sufera.

Cand se afla in aceasta stare pe care o numim „aamanica”, ea se intalneste cu diferite fiinte, in medii uneori exotice, si navigheaza prin aceste spatii in cautarea intelepciunii care poate fi impartasita cu clientul. Animale, spirite, plante si fiinte unice sunt toate intalnite si la conducerea samanului experimentat care știe cum sa calatoreasca Arborele Lumii.

Calea samanica conform celtilor este una provocatoare si de aceea samanul este considerat Vindecatorul ranit (Conway); parcurgandu-si propriile calatorii interioare, calcand ape periculoase in interior, ea devine o vindecatoare, putand sa se vindece singura. Intelegand care este nevoie pentru a se vindeca, ea devine mai echipata sa-si aplice puterile in slujba altora.

 

Costul initierii Shaman Power este de 156 Lei

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!