mai 28, 2019

Eye of Horus Activation, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Eye of Horus Activation - Ochiul Autovazator - originar in Egipt, din vremea lui Moise cana acesta a eliberat poporul israelitean de sub robie. Atunci cand Dumnezeu a pedepsit poporul inchinator l idoli. Eye of Horus Activation - Ochiul Autovazator reprezinta Ominiscienta lui Horus, zeul Soarelui.

Ochiul lui Horus se refera la vechile invataturi ale Scolii Mistere de Geometrie Creatoare codificate de Isis si Osiris si lasate in urma preotilor din Egipt. Acestea sunt aceleasi suflete care sunt preotii din Atlantis. Ei poarta aceasta informatie codificata genetic in ADN-ul lor.

Activarea Eye of Horus (EOH) este o poarta care va conecteaza la energiile dimensiunii a 5-a ale Luminii si frecvente mai mari. Activarea Eye of Horus ofera deschiderea care creeaza un rezervor de energie ceresc in interiorul propriului camp energetic. Acest rezervor de energie cereasca ancorat apoi va infuzeaza campul energetic, continuand calatoria, mergand in Univers si intorcandu-se in mod constant, reinnoita in tine.

Conexiunea ta cu Sfanta Mama Pamant este, de asemenea, intarita si aliniata si tu esti hranit de mama noastra pamanteasca divina.

Pe masura ce construim acest rezervor, noi reevaluam corpul nostru fizic, emotional, mental si spiritual, eliberand vechea programare, modelele negative si creand o baza sau o matrice mai puternica. Aceasta, in schimb, activeaza mai mult din planul nostru divin si ne poate conecta mai eficient la corpul nostru de Lumina.

 

Eye of Horus Activation

Activarea  Eye of Horus trezeste corpul de Luminii asa cum s-a facut in temple antice de mult. Este un proces de initiere si mult, mult mai mult. Eye of Horus este un simbol egiptean vechi de protectie si putere, de la divinitatea Horus sau Ra. Anticii credeau ca acest simbol al indestructibilitatii ar ajuta la renastere, datorita convingerilor lor despre suflet.  Ochiul lui Horus (flancat de Nekhbet si Wadjet) a fost gasit sub stratul 12 al bandajelor pe mumia lui Tutankhamun.

Exista multe simboluri legate de imaginea "ochiului" - toate legate de ochi ca o metafora a izvorului creatiei - Dumnezeu - Ochiul lui Dumnezeu.

Cand oamenii viseaza sau mediteaza, uneori vad un ochi care este fie deschis, fie inchis. Din punct de vedere simbolic, ochiul deschis este constiinta trezita.

Costul initierii Eye of Horus este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Eye Of Horus Activation

Bogdan Gabriela - maestru Reiki  Eye of Horus

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!