iulie 9, 2021

Flacara Violet Argintie a lui Saint Germain, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Flacara Violet Argintie a lui Saint Germain

Flacara Violet Argintie a lui Saint Germain este o energie spirituala cu o frecventa inalta care este cunoscuta de adeptii spirituali de mii de ani. A fost reintrodusa de Maestrul Ascendent Saint – Germain si reprezinta cea de-a saptea raza a Zeilor, constiinta Universului. detine calitatile de libertate, alchimie, justitie, bucurie, iertare si mila/indurare.

Dintre toate Flacarile sacre, Flacara Violet este cea mai cunoscuta. De ce? Pentru ca ea tine de Raza a 7a planetara, Raza violet, a transmutarii, libertatii si magiei ceremoniale, cea care a intrat la „conducerea” planetara, cea care ne va da noile programe de functionare la nivel planetar pentru Era Varsatorului.

Atunci cand mantrele sunt spuse cu devotament Flacara Violet patrunde in fiecare celula, atom al corpului, mintii, emotiilor si chiar al memoriei noastre subconstiente. Ea chiat si mareste vibratia electronilor astfel incat noi rezonam mai bine cu energia cosmica pura care vine de la Prezenta Divina. 

Flacara Violet transmuta tot ce este negativ din corpul nostru fizic si spiritual, de la ura pana la virusuri fizici.

Flacara Violet lucreaza cu curatarea, transmutarea si/sau transformarea energiilor de vibratie joasa.

Flacara Violet Argintie

Acest sistem nu are simboluri se lucreaza cu energia, cu focul violet prin invocare si intentie.  Atunci cand invoci o singura data Flacara Violet, ea are puterea a milioane de rugaciuni. Este un dar minunat oferit de Creator pentru a ne elibera de densitatea acestei lumi si a crea o lume noua, plina de lumina si iubire.

Beneficii

 • poate expulza toxinele din organismul nostru
 • ajuta la vindecarea unei boli
 • transmuta karmele si traumele din vietile noastre prezente sau trecute
 • curata, purifica, indeparteaza energiile negative, dizarmoniile din viata noastra
 • indeparteaza blocaje, piedici, convingeri limitative, programe negative, blesteme, farmece, etc.
 • deschide drumuri si usi inaintea noastra
 • protectie
 • practic ea poate echilibra toate domeniile vieti noastre: sanatate, finaciar, relatii, cariera etc.
 • sa transmute negativitatea, gandurile obsesive, dependentele
 • Flacara Violeta a libertatii si a transmutarii
 • este un instrument vital pentru progresul si evolutia voastra spirituala

Principalul rol al Flacarii Violete este transmutarea – un termen alchimic, ce inseamna crearea unei schimbari pozitive.

De exemplu, prin invocarea si lucrul cu Flacara Violeta, puteti transmuta o mare parte din karma, sau din energia necorespunzatoare din aceasta viata sau din cele trecute. Odata ce energia este transmutata, nu mai trebuie sa va ocupati de ea in aceasta viata, pentru ca aceste energii au fost, pur si simplu, sterse si iertate, fiind transmutate in iubire si bucurie.

Pe masura ce lucrati cu aceasta energie, impreuna cu iubirea si focul din inima voastra, energia Razei Violeta imprastie si dizolva energiile neechilibrate, atat din campul vostru energetic, cat si cele din constient, subconstient si inconstient. Aceasta va poate vindeca multe tulburari din propriile vieti. Flacara Violeta poate dizolva karma, dupa ce veti capata o intelegere completa asupra experientelor traite si a tiparelor energetice create. 

Flacara Violet Argintie

„Flacara Violet sacra, te rog sa cureti, sa transmuti sau sa transformi din fiinta mea, de la orice nivel, tot ce nu mai imi este de folos, intreaga energie stagnanta, programe intunecate, stringuri nebenefice si intunecate, amprente si forme gand intunecate, implanturi intunecate, simboluri intunecate, entitati intunecate si tot ce altceva mai exista in fiinta mea, la orice nivel, care ma tine pe loc, in blocaj, in nemiscare, care ma impiedica sa-mi cresc vibratia si sa-mi maresc constiinta si lumina. Te rog sa ramai activa atat cat este optim benefic pentru mine in acest moment.”

Costul initierii  Flacara Violet Argintie a lui Saint Germain este 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!