noiembrie 20, 2020

DEBLOCAREA CHAKREI COMUNICARII

DEBLOCARE CHAKRA COMUNICARII

Deblocarea Chakra gatului - este ce-a de-a cincea chakra - Vishuddha, este situata intre Tiroida si Hipotalamus si determina campul de emisie de circa 3.6m. Legata fiind de sistemul endocrin si de sistemul nervos, chakra coordoneaza auzul, esofagul, gatul, maxilarele, sistemul limfatic, si controleaza tensiunea arteriala.

Comunicarea, intelepciunea, vorbirea, expresivitatea, planificarea, organizarea, atentia, vindecarea – acestea sunt responsabilitatile acestei chakre.  Prin aceasta se manifesta: bucuria, resentimentele, frustrarea, senzatia de bine, capacitatea de comunicare, clarauditia.

Orice nu este rostit la timp, se acumuleaza aici, producand boli ca: laringita, amigdalita, hipertiroidia. Este chakra cea mai expusa stresului.

Aparitia disfunctionalitatilor este exteriorizata prin: timiditate, trac, balbaiala, depresie. Inchiderea chakrei nu mai permite descarcarea emotiilor, iar prin acumularea acestora se ajunge la aparitia exprimarilor organice. Simultan, se produce introvertirea, fapt care creste predispozitia persoanelor afectate la boli cardiovasculare si impotenta.

Chakra gatului  guverneaza din punct de vedere:

  • fizic – probleme precum exprimarea si comunicarea;
  • emotional – independenta;
  • mental – fluenta gandurilor;
  • spiritual – siguranta.

Corzile pe  chakra gatului  sunt de tipul „Trebuie sa taci”, „Trebuie sa vorbesti doar ce/cat vreau eu”, care, in functie de puterea lor pot produce blocaje de comunicare si dureri in gat. La fel de bine, această coarda poate transmite ideea de „Trebuie sa stai doar la locul tau/in banca ta”, blocand expresivitatea si manifestarile persoanei atacate, „tintei”.

Atacul este totusi unul rapid perceptibil prin efecte asupra aspectului sau a simturilor: simtome de „urechi infundate” pana la disparitii temporare ale auzului, senzatia de „strans de gat”, usturime pe laringe, farnige sau trahee, falsa sinuzita, dureri la articulatiile maxilarelor, umflarea ploapelor, aparitia gusii sau reliefarea pregnanta a acesteia, dificultati in articulare si aparitia lapsusului (multiplu), umflarea limbii, dureri in ceafa (partea dreapta cu un rol – de obicei pe latura manifestarilor instinctuale, sentimentale, partea stanga cu un alt rol – latura profesionala are mult de suferit) etc.

Deblocarea chakrei comunicarii reda bucuria, senzatia de bine, capacitatea de comunicare, clarauditia. Ajuta la vindecare bolilor cauzate de acest blocaj al chakrei gatului.

Poti citi mai multe informatii despre chakre in articolul pe care l-am scris  pe blog da click  AICI

Cost Sedinta Deblocare Chakra gatului  120 lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!