august 31, 2016

Despre Gabriela Bogdan, fondatoarea Centrului de Sanatate Gabriela

"Bine ai venit in Lumea mea! Sunt aici ca sa te ajut si sa-ti ascult strigatele sufletului. Sunt o mana intinsa, sunt aici mereu pentru tine ori de cate ori ai nevoie de mine. Daca vrei sa ma intrebi ceva sau ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma cu incredere." - Terapeutul Gabriela Bogdan     

Flyer A5 Gabriela Bogdan 1

Cine si ce este Gabriela Bogdan?

Numele meu este Paula-Gabriela Bogdan. Sunt la fel ca voi toti... un suflet care are o experienta umana. In fiecare zi descopar si experimentez ce inseamna sa fii Om.

Nu sunt medic, ci sunt un terapeut dedicat, care practica Medicina Energetica.

Mai presus de toate, sunt un om dispus sa iti asculte cu compasiune strigatele sufletesti, fara sa te judece, ci cu dorinta sa te ajute sa iti vindeci ranile sufletului si ale trupului.

In viata personala, am ales si am fost aleasa sa fiu mama a doi baieti minunati, care ma uimesc tot mai mult. De la ei invat zilnic atatea lucuri minunate, la care de multe ori nici nu ma gandesc. Ei ma invata sa gandesc simplu si intr-un mod pozitiv. Ei ma invata ce este iubirea neconditionata si cum sa tratez „problemele”. Consider ca acesta este un mare dar, deoarece stim cu totii ca adultii au tendinta de a complica asa de tare lucrurile, incat, la un moment dat, se incurca in propriile hatisuri si nu mai stiu sa le dea de cap.

Am ales, de asemenea, sa fiu sotie. Am un sot minunat care ma sprijina in tot ceea ce fac. Ne completam foarte mult unul pe celalalt, experienta lui de conducator al unei firme ajutandu-ma sa-mi organizez Centrul de Sanatate Gabriela. In mod reciproc, experientele mele il ajuta in relationarea cu oamenii si in formarea unei echipe minunate, alaturi de care rezultatele sunt de exceptie.

In viata profesionala, am terminat Universitatea Romano-Americana, Facultatea de Relatii Comercial Finaciar Bancare Interne si Internationale, cu master in Management Financiar, cu nenumarate cursuri de specializare, manager de proiect, formator, manager de achizitii publice, inspector de reurse umane, comunicare in proiecte europene si multe altele. Insa, toate acestea nu m-au implinit niciodata, visul meu din copilarie fiind acela de a fi medic si de a vindeca oamenii. Acest vis nu se implinise, iar acesta era un mare gol in sufletul meu. Asa a fost sa fie. Menirea mea nu era sa fiu medic de medicina alopata, ci terapeut de medicina alternativa - adica doctor de suflete.  Domeniul pe care l-am urmat m-a format sa fiu corecta, integra, cu minte clara, punctuala, organizata si responsabila.

 

Maestrul Gabriela Bogdan si debutul in Terapiile Energetice

In anul 2013, am descoperit Reiki-ul si, atunci, am constientizat ca acesta este drumul meu, ca asta este ceea ce vreau sa fac si ca imi va da multumire si implinire sufleteasca. Asa am ajuns terapeut Theta Healing by Vianna Stibal si Maestru practicant Reiki pe mai multe sisteme, Cristaloterapie, Bioenergoterapie, Shamanism, Regresie in vietiele anterioare, Aromaterapie, etc.

Inca din copilarie, aveam niste abilitati "daruri" pe care nu le-am inteles decat tarziu, cand am pornit pe calea spirituala si am intalnit oameni care aveau si ei anumite capacitati. Abia atunci am inteles ca si eu am fost binecuvantata de Dumnezeu cu anumite calitati si pe care le foloseam nativ, fara sa constientizez, crezand ca toata lumea poate face ceea ce faceam eu. Dupa nenumaratele initieri pe care le-am primit, am fost binecuvantata si cu alte daruri divine, pentru care ii multumesc Bunului Dumnezeu.

In 2015, am infiintat Centrul de Sanatate Gabriela, care imi doresc din tot sufletul sa devina un centru de medicina alternativa si holistica de prestigiu, unde omul sa isi gaseasca rezolvare la problemele cu care se confrunta, fie ca sunt de ordin emotional, sufletesc, mental sau trupesc. Pot spune ca, la Centrul de Sanatate Gabriela, oamenii pot sa gaseasca tipul de terapie in care ei cred si care le va aduce sanatatea, linistea sufleteasca, implinirea, armonia si echilibrul.

Gabriela Bogdan si pregatirea profesionala

- Terapeut si Consultant in Terapii Complementare si Alternative - atestat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementara si Alternativa din Romania;

- Specialist in Medicina Energetica, cu competente in peste 10 terapii complementare cum ar fi: Reiki Master (detin gradul de maestru pe sisteme traditionale sau „new-age”), Theta Healing, Shamansim, Cristaloterapie, Nutritie energetica, Bioenergoterapie, Regresie in vietile anterioare, Progresie in vietile viitoare, Terapii naturiste, Masaj terapeutic, Masaj reflexogen si somatic, Terapie cu Lumina, Reflexologie, Biorezonanta, Aromaterapie

- Trainer spiritual - organizeaza periodic evenimente ezoterice, unde inveti sa te descoperi pe tine, inveti sa-ti vindeci ranile sufletului si ale corpului, inveti sa fi in armonie cu tine si cu ceilalti, sa-ti gasesti echilibrul interior si multe altele.

-Consilier de dezvoltare personala

Misiunea Centrului de Sanatate Gabriela este "sa iti daruiasca sanatate fizica, mentala si emotionala"

Centrul de Sanatate Gabriela este un Centru de medicina alternativa si holistica si o Scoala Spirituala, care imbina sanatatea fizica, pacea interioara si refacerea echilibrului emotional si mental.

Centrul de Sanatate Gabriela iti ofera o gama de servicii care te ajuta sa iti vindeci trupul, mintea si sufletul, sa iti recapeti increderea in tine, sa iti creezi viata de cuplu dorita, sa iti intelegi copilul, sa comunici mai bine cu cei din jur, sa obtii o cariera de succes sau o silueta armonioasa, sa ai relatii pline de armonie, echilibru si bucurie in fiecare zi si sa te simti bine in pielea ta.

Ai fi crezut ca pot exista atatea solutii pentru tine intr-un singur loc?!

Rugaciunea Sfantului Francise de Assisi, reperul care ne ajuta atunci cand ne ratacim drumul

Imi place foarte mult Rugaciunea Sfantului Francise de Assisi. Pentru mine, aceasta rugaciune este ca o ghidare in munca pe care eu o fac (aceea de doctor de suflete). Ea este ca un punct zero, ca un reper la care ma intorc ori de cate ori imi ratacesc drumul.

Imi doresc foarte mult sa ajung la asa o evolutie spirituala incat sa pot aduce binele, sanatatea, armonia, speranta, iubirea, bucuria si Lumina in vietile cat mai multor oameni.

 

Doamne, fa din mine unealta Pacii Tale
Acolo unde este ura s-aduc iubire,
Acolo unde este ofensa s-aduc iertare,
Acolo unde este dezbinare s-aduc unire,
Acolo unde este greseala s-aduc adevar,
Acolo unde este neincredere s-aduc credinta,
Acolo unde este disperare s-aduc speranta,
Acolo unde este intuneric s-aduc lumina ta,
Acolo unde este tristete s-aduc bucurie.

O, Stapane, nu te-am cautat atat
Spre a fi consolat... cat pentru a consola,
Spre a fi inteles... cat pentru a intelege,
Spre a fi iubit... cat pentru a iubi.

Deoarece:

Dand... primesti,
Pierzand... gasesti,
Iertand... esti iertat,
Murind... reinvii la viata eterna!

"Sunt aici ca sa te ajut si sa-ti ascult strigatele sufletului. Sunt o mana intinsa, sunt aici mereu pentru tine ori de cate ori ai nevoie de mine. Daca vrei sa ma intrebi ceva sau ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma cu incredere." - Maestrul Gabriela Bogdan

Cateva imagini din sedintele de terapie