august 31, 2016

Despre Gabriela Bogdan, fondatoarea Centrului de Sanatate Gabriela

Despre mine

"Bine ai venit in Lumea mea! Sunt aici ca sa te ajut si sa-ti ascult strigatele sufletului. Sunt o mana intinsa, sunt aici mereu pentru tine ori de cate ori ai nevoie de mine. Daca vrei sa ma intrebi ceva sau ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma cu incredere." - Terapeutul Gabriela Bogdan     

Despre mine

O scurta despriere despre mine

Numele meu este Paula-Gabriela Bogdan. Sunt la fel ca voi toti... un suflet care are o experienta umana. In fiecare zi descopar si experimentez ce inseamna sa fii Om.

Ceea ce pot sa-ti spun despre mine este ca nu sunt medic, ci sunt un terapeut dedicat, care practica Medicina Energetica.

Mai presus de toate, sunt un om dispus sa iti asculte cu compasiune strigatele sufletesti, fara sa te judece, ci cu dorinta sa te ajute sa iti vindeci ranile sufletului si ale trupului.

 • Sunt un intermediar specializat in livrarea si instalarea unor stari specifice care, prin natura lor complexa si holistica, iti pot transforma viata.
 • Sunt un curier care iti poate aduce la usa metodele necesare pe care le poti aplica imediat pentru a-ti manifesta viata dorita. Trebuie doar sa iti doresti... Sa visezi... Sa iti dai voie sa te transformi in cea mai buna versiune a ta!

Viata personala

In viata personala, am ales si am fost aleasa sa fiu mama a doi baieti minunati, care ma uimesc tot mai mult. De la ei invat zilnic atatea lucuri minunate, la care de multe ori nici nu ma gandesc. Ei ma invata sa gandesc simplu si intr-un mod pozitiv. Ei ma invata ce este iubirea neconditionata si cum sa tratez „problemele”.

Consider ca acesta este un mare dar, deoarece stim cu totii ca adultii au tendinta de a complica asa de tare lucrurile, incat, la un moment dat, se incurca in propriile hatisuri si nu mai stiu sa le dea de cap.

Am ales, de asemenea, sa fiu sotie. Am un sot minunat care ma sprijina in tot ceea ce fac. Ne completam foarte mult unul pe celalalt, experienta lui de conducator al unei firme ajutandu-ma sa-mi organizez Centrul de Sanatate Gabriela.

In mod reciproc, experientele mele il ajuta in relationarea cu oamenii si in formarea unei echipe minunate, alaturi de care rezultatele sunt de exceptie.

Cine sunt eu in mod formal?

Viata profesionala

In viata profesionala, pot spune despre mine ca am terminat Universitatea Romano-Americana; Facultatea de Relatii Comercial Finaciar Bancare Interne si Internationale, cu master in Management Financiar.  Nenumarate cursuri de specializare: manager de proiect, formator, manager de achizitii publice, inspector de reurse umane, comunicare in proiecte europene si multe altele.

Insa, toate acestea nu m-au implinit niciodata, visul meu din copilarie fiind acela de a fi medic si de a vindeca oamenii. Acest vis nu se implinise, iar acesta era un mare gol in sufletul meu. Asa a fost sa fie.

Menirea mea nu era sa fiu medic de medicina alopata, ci terapeut de medicina alternativa - adica doctor de suflete.  Domeniul pe care l-am urmat m-a format sa fiu corecta, integra, cu minte clara, punctuala, organizata si responsabila.

Imi place ceea ce fac si ma bucur de rezultate.

 

Maestru Reiki - Gabriela Bogdan si debutul meu in Terapiile Energetice

In anul 2013, am descoperit Reiki-ul si, atunci, am constientizat ca acesta este drumul meu, ca asta este ceea ce vreau sa fac si ca imi va da multumire si implinire sufleteasca. Asa am ajuns bioterapeut: Theta Healing by Vianna Stibal si Maestru Reiki pe mai multe sisteme, Cristaloterapie, Bioenergoterapie, Shamanism, Regresie in vietiele anterioare, Aromaterapie, etc.

Inca din copilarie, aveam niste abilitati "daruri" pe care nu le-am inteles decat tarziu, cand am pornit pe calea spirituala si am intalnit oameni care aveau si ei anumite capacitati. Abia atunci am inteles ca si eu am fost binecuvantata de Dumnezeu cu anumite calitati si pe care le foloseam nativ. Nu constientizam ce fac, credeam ca toata lumea poate face ceea ce faceam eu.

Dupa nenumaratele initieri pe care le-am primit, am fost binecuvantata si cu alte daruri divine, pentru care ii multumesc Bunului Dumnezeu.

Infiintarea Centrului de Sanatate Gabriela

In 2015, am infiintat Centrul de Sanatate Gabriela, care imi doresc din tot sufletul sa devina un centru de medicina alternativa si holistica apreciat. In care omul sa isi gaseasca rezolvare la problemele cu care se confrunta, fie ca sunt de ordin emotional, sufletesc, mental sau trupesc.

Pot spune ca, la Centrul de Sanatate Gabriela, oamenii pot sa gaseasca tipul de terapie in care ei cred si care le va aduce sanatatea, linistea sufleteasca, implinirea, armonia si echilibrul.

O descriere despre mine - Gabriela Bogdan - pregatirea profesionala

 • Autorea cartii "Cum sa te transformi intr-un magnet pentru bani" Editura Electra 2021
 • Terapeut Holistic - autorizat international de International Practitioners of Holistic Medicine din Marea Britanie (toate terapiile oferite sunt certificate si autorizate de IPHM) AICI
 • Terapeut si Consultant in Terapii Complementare si Alternative - atestat de Ordinul Practicienilor de Medicină Complementara si Alternativa  din Romania OPMCA;
 • Past Life Regression acreditata de Complementary Therapists Acccreditation Association CTAA
 • Future Life Progresion acreditata de Complementary Therapists Acccreditation Association CTAA
 • Professional Aromatherapy acreditata de Complementary Therapists Acccreditation Association CTAA
 • International Diploma in Nutrition cerificat CPD
 • Specialist in Traume Clinice autorizat de International Association of Trauma Professional IATP din USA AICI 
 • Terapeut Cristaloterapie
 • Terapeut Cromoterapie
 • Bazele Metafizicii Chineze - Risvan Vlad Rusu
 • Magia Telesmatica - Risvan Vlad Rusu
 • Magia Sexuala - Risvan Vlad Rusu
 • Magia Runica - Risvan Vlad Rusu
 • Magia Planetara - Risvan Vlad Rusu
 • Reiki Master - detin gradul de maestru pe nenumarate siteme traditionale sau new-age vezi  AICI
 • Terapeut Theta Healing
 • Terapeut Shamanism
 • Consilier de dezvoltare personala certificat ANC
 • Tehnician Nutritionist certificat ANC
 • Tehnician Maseur certificat ANC
 • Numerologie - Scoala de Numerologie Romeo Popescu
 • Psihonumerologie - Scoala de Numerologie Romeo Popescu
 • Numerologia Antreprenoriala - Scoala de Numerologie Romeo Popescu
 • Numerologie - Anatol Basarab
 • Metafizica Chineza - BaZi nivelul 1 practicant - Risvan Vlad Rusu
 • Autohipnoza - Eugen Popa
 • Formator certificat ANC

Rugaciunea Sfantului Francise de Assisi, reperul care ne ajuta atunci cand ne ratacim drumul

Imi place foarte mult Rugaciunea Sfantului Francise de Assisi. Pentru mine, aceasta rugaciune este ca o ghidare in munca pe care eu o fac (aceea de doctor de suflete). Ea este ca un punct zero, ca un reper la care ma intorc ori de cate ori ratacesc drumul.

Imi doresc foarte mult sa ajung sa pot aduce:  binele, sanatatea, armonia, speranta, iubirea, bucuria si Lumina in vietile oamenilor.

Sfantului Francise de Assisi

Sfantului Francise de Assisi

 

Doamne, fa din mine unealta Pacii Tale
Acolo unde este ura s-aduc iubire,
Acolo unde este ofensa s-aduc iertare,
Acolo unde este dezbinare s-aduc unire,
Acolo unde este greseala s-aduc adevar,
Acolo unde este neincredere s-aduc credinta,
Acolo unde este disperare s-aduc speranta,
Acolo unde este intuneric s-aduc lumina ta,
Acolo unde este tristete s-aduc bucurie.

O, Stapane, nu te-am cautat atat
Spre a fi consolat... cat pentru a consola,
Spre a fi inteles... cat pentru a intelege,
Spre a fi iubit... cat pentru a iubi.

Deoarece:

Dand... primesti,
Pierzand... gasesti,
Iertand... esti iertat,
Murind... reinvii la viata eterna!

"Sunt aici ca sa te ajut si sa-ti ascult strigatele sufletului. Sunt o mana intinsa. Sunt aici mereu pentru tine ori de cate ori ai nevoie de mine. Daca vrei sa ma intrebi ceva sau ai nevoie de ajutor, contacteaza-ma cu incredere." - Terapeut Holistic si Consilier Spiritual Gabriela Bogdan

Certificarile mele

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!