decembrie 29, 2020

Vindecarea Ranii de abandon

Vindecarea Ranii de abandon

Vindecarea Ranii de abandon 

V-ati simtit vreodata neputincios, dependent, abandonat, tradat, izolat, deconectat sau singur?

Acest abandon poate fi activat la un moment dat in viata noastra, in relatia cu un membru al familiei, un prieten, etc. Abandonul emotional este resimtit ca o durere puternica ce blocheaza capacitatea de rationament si concentreaza atentia pe obiectul dependentei (parinte, iubit, partener). Distorsioneaza realitatea si gandurile, creste nivelul de anxietate si aduce in prim plan ganduri obsesive greu de controlat.

Purtam cu noi teama de abandon prin timp si o ducem in relatiile in care intram, de multe ori fara a fi constienti de ea. Doar ne intrebam de ce relatiile noastre nu funcționeaza, de ce devenim dependenti in relatii si ne punem toate sperantele in celalalt ca ne va face fericiti si ajungem sa credem ca viata nu poate merge mai departe daca nu va face parte din ea. Uneori, pentru ca teama de abandon  este prea puternica ajungem sa devenim dependenti, sa sufocam cealalta persoana si, intr-un final, daca  celalalt chiar pleaca, oricat ar fi rugat sa nu o faca, asta se simte ca o prabusire a unei lumi.

Experimentarea starii de teama de abandon ne face sa nu avem incredere in ceilalti, sa renuntam mai repede decat am vrea la relatii, sa ne mentinem intr-o pozitie de victima fara sa ne asumam partea noastra de responsabilitate.

Iata cateva indicii prin care poti sa-ti dai seama daca ai aceasta vulnerabilitate:

  • Ai permanent ingrijorari legate de faptul ca persoanele apropiate te vor parasi sau vor muri
  • Te agati de persoane de teama de a nu fi parasit
  • Consideri ca nu ai persoane care sa-ti raspunda nevoii de siguranta si suport  si traiesti cu un sentiment cronic de nesiguranta.
  • Ai tendinta sa alegi parteneri care nu pot sa-ti raspunda acestor nevoi, sunt indisponibili sau nu isi asuma un angajament
  • Devii foarte disperat si apelezi la diferite strategii de manipulare pentru a mentine alaturi persoana de care esti atasat
  • Esti atat de preocupat de faptul ca partenerul o sa te paraseasca incat ajungi sa faci diverse comportamente care sa-I indeparteze
  • Simti ca persoanele apropiate sunt impredictibile . Azi sunt alaturi, maine nu mai sunt.
  • Ai convingerea ca vei ramane singur  mai devreme sau mai tarziu

Nimeni nu merita sa traiasca cu o astfel de suferinta emotionala. Iubirea duce la implinire, evolutie, libertate. Pentru a te putea bucura de iubire, este necesar sa inveti cum sa infrunti frica de abandon. Iesind din lanturile suferintei, ideilor obsesive, te vei putea bucura din plin de propria viata, luand decizii si traind in acord cu acestea.

 

Costul unei sedinte la distanta de Vindecarea Ranii de abandon este de 156 lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!