septembrie 5, 2016

ELIMINAREA BLOCAJELOR FINANCIARE

Eliminarea blocajelor financiare - cu totii ne dorim in viata abundenta: de iubire, de lucruri, de situatii favorabile, ca totul sa se petreaca asa cum ne-am inchipuit. Si acestea intarzie sa apara. Dar oare care sunt credintele noastre? Ce stim noi cu adevarat despre abundenta? Ne consideram noi vrednici de tot ce ne dorim mai frumos in viata noastra?

Ai probleme financiare din care nu gasesti iesirea? Vrei sa iti schimbi serviciul si nu reusesti? Cariera ta a ajuns intr-un punct de stagnare si nu stii din ce cauza si cum sa mergi mai departe? Programeaza-te la o sedinta de consilierea spirituala pe probleme financiare, afaceri si cariera, in care vom face o abordare spirituala, ezoterica a problemelor tale si vom gasi calea pentru eliminarea blocajelor financiare!

Rolurile chakrelor in prosperitate

Chakra 7: deschide intreaga fiinta pentru receptionarea prosperitatii, pe aici patrunde energia prosperitatii divine. Este fundamentala si este bine sa fie deschisa. Daca ea nu este deschisa pe aceasta frecventa a prosperitatii in fiinta ta nu patrunde energia prosperitatii. Si atunci poti sa faci ce vrei tu, sa stai in fund si in cap ca nu apare prosperitatea.

Chakra 6: are functia de contientizare oportunitatilor, a sanselor si a momentelor de actiune. Aceasta chakra te anunta cand sa investesti, cand sa cumperi, cand sa vinzi, asta este o sansa buna sa ... , asta este un moment bun sa ...., etc. un om care nu are chakra 6 deschisa pe frecventa prosperitatii rateaza memente, momentele cele mai bune, cele mai eficace. Daca vrei sa fi la locul potrivit, la momentul potrivit si sa faci actiunea potrivita ai nevoie ca chakra 6 sa fie deschisa si activa pe aceasta frecventa, altfel apar probleme.

Chakra 5: tot ce tine de marketing, publicitate, PR, comunicare, expresie personala in afaceri, idei si inovatie. Daca aceasta chakra este blocata poti sa ai un marketing de 2 lei, o publicitate prost aleasa, etc.

Chakra 4: tot ce tine de negocieri, colaborari, asocieri, fuziuni, achizitii mari, darnicie. Din acest motiv scrie si in biblie de cei 10% pentru ca de acolo vin banii si de acolo se inmultesc.

Chakra 3: da curaj, instinct, capacitatea de a lua cele mai bune decizii. Daca ai acesata chakra inchisa iei decizii proaste in afaceri. Si apoi te intrebi ce a fost in capul tau, de fapt ce a fost in plexul tau solar nu in capul tau.

Chakra 2: energia de a continua, rezilienta, cash, cash-flow. Sexul da puterea, energia de a continua, iti da rezistenta, iti da rezilienta – capacitatea de a te reface dupa esec. Daca ai probleme cu chakra 2 inseamna ca nu ai cash si nici cash flow.

Chakra 1: supravietuirea financiara (minimul necesar pentru supravietuire), evitatrea lipsurilor si a saraciei, bani primiti (mosteniri), bani castigati prin noroc (loto, jocuri, concursuri, premii), norocul chior, sincronicitatile favorabile si pozitive. Daca aceasta chakra este blocata dai in saracie. Saracia este o stare de spirit. Omul care are cel mai bun echilibru dintre chakre o sa castige ex. la loto, Eurovision, ect. Toate acestea au premii in bani si daca nu sunt aceste chakre armonizate nu ai cum sa castigi acea suma de bani pusa in joc.

In momentul in care iti refaci toate chakrele atunci iti va merge bine.

Eliminarea blocajelor financiare

Ce este Sporul?

Sporul este o energie care cuprinde in ea informatia privind dreptul divin in bani al fiecarui individ. Energia sporului se poate lega, se poate fura sau se poate pierde prin diferite moduri. Astfel, putem ajunge in situatia in care, desi castigam bani, nu reusim sa economisim nimic si pierdem totul printre degete. Alteori, si mai grav, putem ajunge intr-un impas in care nu mai reusim sa castigam bani, toate oportunitatile se inchid in fata noastra, iar noi nu mai gasim calea de iesire din impas.

Ce e de facut, mai ales in situatia in care deja ai incercat toate optiunile? Te-ai straduit sa cauti un job, sa deschizi sau sa dezvolti o afacere, sa cauti clienti noi, sa apelezi la familie sau la prieteni etc... toate fara rezultat.

Sesiune de Eliminare a Blocajelor Financiare te ajuta sa constientizezi cauzele problemelor tale si sa reusesti, la nivel de subconstient, sa iti reprogramezi gandirea pentru a atrage abundenta. Pentru ca totul pleaca de la mintea ta si de la atitudinea ta.

Cum atragem sporul si abundenta in viata noastra?

Mintea poate controla totul, spiritul controleaza mintea, iar mintea este instrumental sau. Tot ceea ce gandesti si faci se bazeaza pe rutina, obisnuinta, algoritmi, programari, tipare, comportamente si automatisme.

Mai mult decat orice altceva, atitudinea ne determina succesul, sporul, prosperitatea si abundenta, ne influenteaza posibilitatea de a ne bucura de viata si are un impact major asupra fiecarui aspect al vietii noastre, determinandu-ne chiar şi calitatea relatiilor.

Lumea noastra este infinit abundenta si noi toti meritam partea noastra de abundenta. Tot ce avem de facut este sa ne deschidem si sa primim abundenta si succesul in viata noastra.

De multe ori, fara sa constientizam, prin gandurile si faptele noastre, noi oprim lucrurile bune sa vina la noi. Fie consideram ca nu le meritam, fie ne este frica sa avem bani sau succes.

Pentru a atinge prosperitatea si succesul, trebuie sa identificam credintele negative si blocajele mentale care stau in calea reusitei si sa le eliminam din subconstient.

Beneficiile unei Sesiune de Eliminarea blocajelor financiare:

- depasirea obstacolelor interne si externe si eliminarea lor

- imbunatatirea performantelor

- schimbarea convingerilor limitative

- dobandirea reusitei

- cresterea inspiratiei creatoare, care te ajuta sa gasesti solutii

- cresterea entuziasmului si a puterii launtrice

- concentrarea pe obiectiv

- obtinerea starii de rezonanta cu energia succesului si a banilor

- atragerea rezonantei prosperitatii pentru echilibru financiar

- reconfigurarea subconstientului cu programe noi, pozitive.

In ce consta terapia pentru eliminarea "Convingeri limitative despre bani"

- deblocarea proiectelor de viitor

- deblocarea sporului  personal

- indepartarea programului de LIPSA/SARACIE/SA MUNCESTI MULT SI GREU etc.

Este important sa constientizezi faptul ca tu poti realiza orice iti doresti daca esti sustinut de un corp si de o minte sanatoasa, in echilibru si armonie.

Poti citi articolele scrise pe blog despre ritualuri de prosperitate, de atragere a banilor, rugaciuni care ajuta in deblocarea sporului finaciar, etc.

Cost Sesiune la distanta Eliminarea blocajelor financiare este de 300 lei 

Te astept cu mare drag!

Iti recomand sa citesti si cartea mea: "Cum sa te transformi intr-un magnet pentru bani" pentru a intelege ce greseli faci, carte pe care o poti comanda Aici

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!