octombrie 26, 2020

VINDECAREA COPILULUI DIN PANTEC

Vindecarea copilului din pantec

De cand ne nastem si chiar inainte de a ne naste in perioada vietii intrauterine, noi prin anumite modalitati senzoriale ne facem anumite idei despre viata.

S-a demonstrat faptul ca daca fatul  se afla in uterul unei femei agresive, violente, care urla, care vorbeste tare, care tipa, fatul respectiv incepe sa dezvolte frica. Traumatismele pe care le sufera mama in timpul sarcinii s-a demonstrat ca produc mugurii fricii in acel fat.

Trauma nasterii propriu zise care oricat ar fi ea un moment de bucurie pentru parinti, este un moment de suferinta pentru copil. Copilul trebuie sa treaca printr-un orificiu foarte stramt la nastere si nasterea inseamna durere. Copilul la nastere nu plange de bucurie ci de panica, de frica.

In momentul in care se taie cordonul ombilical, copilul simte intreruperea legaturii directe materne si a hranirii directe pe care mama o ofera. In acel moment copilul simte cea mai mare panica posibila si din acea clipa el incepe sa-si sistematizeze un script, un scenariu de viata precum ca viata este frica, durere, nesiguranta, etc.

Daca copilul in perioada intrauterina a trait anumite frici si traume si dupa acea se aduga trauma durerii traversarii canalului vaginal, el ramane cu o frica care ii genereaza repetarea acestui tipar de durere. Te duci la doctor si nimic nu-i in neregula. Asculti pacientul si iti spune ca simte o presiune in jurul capului ca o mebghina, ca si cum il strange. Presiunea aia in jurul capului ca o menghina care strange este pur si simplu o mimare a presiunii colului uterin si a canalului vaginal in jurul capului la nastere. Si asa ramane adultul cu o migrena care nu poate fi tratata cu nimic.

Copilul este un burete transgenerational, cand este nascut. Inclusiv interactiunile cu oamenii din jur ii transfera copilului amprente transgenerationale.

Daca copilul intra spre exemplu in contact  cu o persoana negativa sau care are anumite vicii, ele se pot transmite acestuia, prin simpla prezenta a acelei persoane in preajma copilului. Din campurile persoanei viciate exista stringuri transgenerationale care patrund prin crestetul capului copilului nou nascut si el poate sa imprumute, sa copieze, anumite manifestari negative ale altuia.

 

 

Subconstientul uman preia ganduri si sentimente de la ceilalti, chiar din ziua in care copilul s-a nascut. In momentul in care mama atinge copilasul, ADN-ul lor se conecteaza si comunica. Psihicul uman citeste in mod natural energia care ii patrunde in aura.

Alcoolul, drogurile si medicamentele pot sa afecteze si ele sanatatea mentala si dezvoltarea fizica a fetusului. Incercarile de avort pot sa afecteze, de asemeni, viitoarea fiinta.

Daca mama nu este cununata la biserica, ea si copilul ei nu au protectie divina, au o protectie foarte slaba, pantecul ei nu este binecuvantat de Dumnezeu. Din acest motiv atat mama cat si copilul din pantec poti fi atacati energetic foarte usor de entitati negative.

De ce sa fac Vindecarea copilului din pantec?

Aceasta terapie de vindecare a copilului din pantec este uimitoare. Aceasta terapie poate influenta evolutia multor boli, cum ar fi: sindromul alcoolic fetal, tulburarile bipolare, deficitul de atentie, autismul si tulburarea coercitiva si multe altele, putand ajuta la eliminarea acestor boli.

Aceasta terapie -“Vindecarea copilului din pantec” va reprograma subconstientul sa se conecteze la adevarata iubire. Va sterge din perioada intrauterina acele emotii negative simtite de mama, atacurile energetice, blesteme, traume suferite de mama, incercarile de avort, faptul ca mama, tata sau vre-o ruda nu a vrut copilul, etc.

Tot ce i s-a intamplat mamei in perioada intrauterina si imediat dupa ce a nascut,  ce a simtit ea, ce au proiectat asupra ei partenerul ei, parintii, socrii, rudele, prietenii, mediul in care a stat mama, vor afecta fetusul si viata viitorului adult.

Tot ce spune mama in timpul sarcinii poate afecta copilul ca spre exemplu: mama este agresata de catre sot si intr-o stare de disperare spune nu vreau sa-l mai aud, nu vreau sa-l mai vad; aceste vorbe pot afecta copilul si el sa se nasca cu deficit de auz sau vedere poate chiar si surd sau orb.

Costul unei sedinte de vindecare a copilului din pantec este de 156 lei.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!