iulie 20, 2019

Magazin

Magazin online

Magazin online  – In magazinul Centrului de Sanatate Gabriela gasiti o multitudine de produse naturale cum ar fi: uleiuri esentiale pure, betisoare parfumate, lemn de palo santo, uleiuri vegetale, uleiuri de masaj, produse pa baza de aloe vera etc.

Comanda acum un produs bio din magazinul nostru online. Va oferim produse bio de calitate superioara

Desi practica actuala a aromaterapiei isi are originea in ultima suta de ani. Ultilizarea uleiurilor esentiale pentru tamaduirea mintii, a trupului si a spiritului era practicata deopotriva de toate marile civilizatii antice. Creatorul ne-a lasat pe pamant medicamentele de care avem nevoie, pentru a ne vindeca si a ne mentine starea de sanatate.

Plantele aromatice

Plantele aromatice au indeplinit un rol esential in artele vindecatoare ale oamenilor, inca de la inceputul ei. Vechile civilizatii au constatat, ca arderea frunzelor si a mladitelor unor plante aveau efecte interesante. Plantele folosite  induceau o stare de somnolenta, altele vindecau anumite boli, stimulau simturile, induceau experiente mistice ori religioase.

Magazin online – Uleiuri esentiale pure 100%

Uleiurile tamaduitoare sunt uleiuri esentiale pure sau aromate. Aceste uleiuri esentiale sunt fluidele vitale ale plantelor, care constituie sangele ce le da viata. Ele se numesc “esentiale” pentru ca sunt necesare vietii plantei si contin insasi “esenta” ei.

Uleiurile esentiale contin forta vietii, inteligenta si energia vibrationala, care le dau puterea vindecatoare, atat de folositoare oamenilor.

Uleiurile esentiale sunt produse in intregime naturale, de aceea reactia individuala a fiecaruia nu poate fi prevazuta in intregime. Aromaterapia este o metoda alternativa, in intregime naturala, care se adreseaza atat simtului mirosului, cat si emotiilor si mintii. Este important ca pacientii care apeleaza la aceasta metoda sa foloseasca doar acele uleiuri al caror miros il gasesc placut. Chiar si cel mai eficient ulei nu are nici un efect daca pacientul nu ii apreciaza mirosul.

Toate uleiurile esentiale sunt pure 100%.

Alege din magazinul online produsele de care ai nevoie si COMANDA-LE ACUM!

Uleiuri Esentiale Pure

Fumigatie

Uleiuri vegetale

Recipiente si ambalaje

Uleiuri de masaj

Produse Forever

Ezoteric

Abundenta

Programe, Ritualuri, Talismane

Produse Snep

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!