februarie 2, 2021

Terapia Chakrelor

chakra

Chakra

Ce sunt chakrele?

Chakra sunt un centru energetic al corpului nostru. De obicei, cand se face referire la „chakre” ne referim la cele sapte chakre principale, care sunt aliniate de-a lungul coloanei vertebrale.

Fiecare chakra are anumite atribute care corespund aspectelor fizice, emotionale, mentale si spirituale ale vietii noastre.

Exista mai multe interpretari ale chakrelor si atributele lor, dar aici este o scurta trecere in revista:

  • Chakra 7 (a coroanei) = Sahasrara: partea de sus a capului, sistemul nervos central; spiritualitate, intelepciune divina, iluminare, fericire
  • Chakra 6 (al treilea ochi) =  Ajna: creier, ochi, urechi, nas, perceptie, claritate, intelect, reflectie, vizualizare
  • Chakra 5 (a gatului) = Vishudha: urechi, gura, maxilar, gat;  comunicare, libertate
  • Chakra 4 (a inimii) = Anahata: inima, plamani, piept, coaste, umeri, brate, maini; dragoste si compasiune de sine si a altora, intimitatea emotionala, iertare, durere, acceptare
  • Chakra 3 (solar plexus) = Manipura: stomac, suprarenalele, intestin subtire, ficat, vezica biliara, putere personala, vitalitatea, stima de sine, aciune, furie, rusine, bucurie
  • Chakra 2 (sacrala) = Svadisthana: pelvis, spate, rinichi, intestin gros, organe de reproducere, emotii, sexualitate, creativitate, vina, putere de alegere, capacitate de a schimba, sentimente despre bani
  • Chakra 1 (radacina) = Muladhara: varful coccisului, perineului, picioare, siguranta, stabilitate, securitate, bani, teama, sentimentul de apartenentă, stare generala de sanatate si de bine

Terapia Chakrelor

Chakrele care sunt subactivate pot genera probleme precum oboseala, letargie, probleme de greutate, lipsa de “drag de viata”. Chakrele supraactive creeaza probleme precum hiperactivitate, atacuri de panica, labilitate emotionala, etc.

Blocarea, dezechilibrarea acestor centri energetici numiti chakre aduc dezechilibre in corpul fizic, mental, emotional. De buna functionare a chakrelor depinde sanatatea noastra fizica, mentala, emotionala.

La inceputul sedinteti de terapie se va face o scanare – o evaluare a starii dvs. de sanatate din punct de vedere energetic. Prin aceasta scanare se urmareste sa se afle care sunt dezechilibrele energetice de la nivelul chakrelor dvs. Se va scana fiecare Chakra.

Terapia Chakrelor consta in:

  • curatarea, purificarea, energizarea si optimizarea chakrelor
  • taierea corzilor de la nivelul chakrelor si tot ce mai este nevoie la nivel de chakre

Terapia Chakrelor este o terapie energetica si face parte din medicina alternativa. O echilibrare energetica a chakrelor aduce o imbunatatire masiva a sanatatii si a starii de bine, o vindecare in cazul multor boli.

Mai multe despre dezechilibrul chakrelor, bolile asociate acestor dezechilibre a chakrelor  poti citi in articolul Tot ce este nevoie sa sti despre cele 7 chakre.

Daca si tu te confrunti cu astfel de probleme inseamna ca aceasta terapie este pentru tine si te indemn sa-ti faci programare.

Costul unei sedinte de vindecare a Chakrelor costa 120 Lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!