octombrie 20, 2020

DEZLEGAREA JURAMINTELOR DE CELIBAT

Dezlegarea juramintelor de celibat

Dezlegarea juramintelor de celibat

Uneori juramintele pe care le-am facut in alte vieti ne urmaresc si in aceasta viata. Legamintele de pastrare a celibatului pot duce la dificultati sexuale si relationale.

Preotii, calugarii fac astfele de juraminte de celibat. Daca constati ca nu poti avea o relatie de mai lunga durata cu nici o persoana de sex opus, nu ajungi la casatorie, ai dificultati sexuale este clar ca ai un juramant facut intr-o alta viata.

Exista foarte putine persoane care decid, in mod constient si de buna voie, sa renunte la relatia cu un partener, la sexualitate si la viata de familie si sa-si daruiasca viata unui alt scop. Aceste persoane raman pana la sfarsitul vietii dedicate scopului ales. Problema este ca aceste persoane pleaca in viata urmatoare cu acest juramant, legamant, promisiune facuta. Ajunsi in viata urmatoare nu inteleg de ce viata lor afectiv-emotional-erotica este varza.

Alte persoane intr-un moment nefavorabil lor, promit lui Dumnezeu ca nu se vor casatori niciodata. Ele uita de aceasta promisiune, juramant facut si peste ani, nu inteleg de ce nu se apropie nimeni de ele, de ce nu pot fi intr-o relatie cu cineva, de ce au probleme sexuale etc.

Atunci cand aceste juraminte sunt dezlegate, efectul lor negativ este indepartat si vindecat si persoana revine la o viata normala din punct de vedere afectiv-erotic.

Arh. Raziel este cel care poate face aceste dezlegari de juraminte fie ele de celibat, de saracie, de sacrificiu de sine etc.

Juramintele, promisiunile, legamintele sunt corzi eterice, ca niste lanturi de metal greu, care le purtam dupa noi, ele se pot dizolva si vindeca, dupa anumite tehnici energetice.

Citeste mai mult despre juraminte karmice Aici

 

Costul sedintei la distanta de dezlegare a juramintelor de celibat costa 156 Lei

Te astept cu drag!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!