august 20, 2019

Excalibur Reiki, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Excalibur Reiki este un sistem fondat de Stephanie Brail. Excalibur este denumirea data sabiei care a apartinut legendarului rege Arthur, despre care, in povestirile medievale, se spune ca ar fi organizat apararea Marii Britanii, in fata invadatorilor saxoni (popor germanic), la sfarsitul secolului al V-lea si inceputul secolului al VI-lea.

Tot legendele spun ca sabia Excalibur, indestructibila, il facea pe purtatorul ei invincibil si ca ar fi fost gasita de Arthur infipta intr-o stanca sau ca i-ar fi fost oferita de zeita Ninian, numita si « Doamna lacului » (corespondentul celtic al Dianei, zeita romana a vanatorii si a lunii) si ca Arthur i-ar fi inapoiat sabia cu putin inainte de moartea sa, printr-unul dintre cavalerii sai, Bedivere.

In acest sistem Reiki veti fi conectati la energia lui Excalibur, Sabia Adevarului. Veti invata cum sa atingeti energiile arhetipale ale Merlinului si ale Doamnei Luminii pentru a vindeca si a se manifesta. Acesta este un sistem excelent de manifestare, precum si eliminarea obstacolelor externe, pentru succes si fericire. De asemenea, veti folosi principiile alchimiei pentru a va crea viata pe care o doriti.

Sabia-Excalibur

Odata ce ai fost acordat la energia Excalibur Reiki, vei primi simbolul Excalibur, Sabia Adevarului si Sfantul Graal.

Sabia Adevarului Excalibur

Sabia Excalibur este folosita pentru a taia valul iluziei care ne separa de adevaratul nostru suflet spiritual. Ca atare, este cel mai bine utilizat pentru a elimina energia negativa, pentru a elimina atasamentele negative asupra obiectelor, oamenilor, locurilor si lucrurilor, pentru a taia stinguri eterice intre oameni si pentru a oferi protectie impotriva energiei negative si chiar a entitatilor negative sau a formelor de gandire.

Foloseste energia Sabiei pentru protectie, taierea corzilor, inlaturarea obstacolelor, eliminarea negativitatii, a dezcurajarii, implinirea actiunilor, echilibrarea, incurajarea creativitatii si curatarea spatiului sau chiar a unei minti dezordonate.

Sfantul Graal

Sfantul Graal, Potirul Iluminarii - este folosit pentru a aduce lumina, pace si claritate. Aduce o energie usoara, curata, precum o cana racoritoare de apa limpede de izvor. Energia Graalului aduce lumina pacii si iluminarii spirituale destinatarului. Va puteti imagina, de asemenea, energie negativa, problemele voastre introduse in cupa, unde vor fi transmutate si eliberate. Sfantul Graal reprezinta si aspectul pozitiv al energiei feminine.

Primid aceast acordaj pe energia Excalibur Reiki, veti fi conectati si cu Merlin si Doamna Lacurilor.

Merlin, ca magician si vrajitor, stia secretele antice ale alchimiei pentru transformarea metalelor comune  in aur. De asemenea, puteti apela la Merlin  pentru a va ajuta la transformarea oricarei zone din viata voastra.

Doamna Lacului aduce intelepciune si vindecare. Cand ai nevoie de binecuvantarile ei speciale chiam-o in viata ta, trebuie doar sa o chemi. Daca va confruntati cu o problema si nu stiti ce cale sa va alegeti, cereti Doamnei Lacului sa va ajute. Cel mai bun moment pentru a cere ajutor ei  este chiar inainte de a te culca. Ea va lucra pentru a va oferi raspunsuri in visele voastre. Doamnei Lacului poate fi, de asemenea, rugat sa ajute la sesiuni de vindecare. Ea aduce o energie frumoasa, pasnica, calma.

Costul initierii Excalibur Reiki este 336 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii Excalibur Reiki se primeste manualul

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela - maestru Excalibur Reiki

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!