decembrie 7, 2020

Crucea Sfantului Andrei, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Crucea Sfantului Andrei

Crucea Sfantului Andrei

Sfantul Andrei, ar fi fost ultimul dintr-o linie de preoti ai lui Zamolxe, ultimul descendent care stia toata cunoasterea legilor si traditiilor Scolii Zamolxiene. Preotii lui Zamolxe aveau mari capacitati de vindecare, de a devenii invizibili, de a lucra cu Focul lui Zamolxe, stapaneau natura si energiile ei, stiau sa se conecteze la diferite energii. Erau niste luptatori neinfricati, pe ei nu ii speria moartea pentru ca stiau ca nu exista.

Sfantul Andrei s-a botezat singur in noua constiinta cristica, noua cunoastere, devenind astfel prin botez, primul preot al lui Hristos.. ultimul preot a lui Zamolxe.

Crucea Sfantului Andrei

A avut un rol cheie, el a asigurat trecerea la noua energie cristica care trebuia sa se ancoreze pe Pamant. A fost ultimul solomonar, ultimul mag al lui Zamolxe, toata cunoastrea scolii Zamolxieni disparand cu el, prin tranzitia pe care a efectuat-o.

Sistemul are doat un singur simbol Crucea Sfantului Andrei. Acest tip de energie si constiinta este adusa pe pamant de Consiliul celor 12 batrani de pe Sirius si Orion. Acolo s-au creat aceste energii, de acolo provin aceste entitati.

Acordajul energetic, are legatura cu conectarea voastra la acest tip de energei. Se v-a realiza o expansiune a constiintei voastre, o canalizare si acordare cu fiintele de lumina de pe Sirius si Orion. Initierea este una speciala, creata si revelata direct de la Zamolxe.

 

Costul initierii Crucea Sfantului Andrei este de 156 Lei

Acordajul se primeste in Chi Ball la distanta

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!