noiembrie 25, 2020

Reiki Money Seed, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Reiki Money Seed

Reiki Money Seed -  canalizat de Stephanie Brail. Ea recomanda sa fiti un maestru Reiki pentru a primi aceasta armonizarea.

O energie menita sa va ajute sa atrageti bani, sa multiplicati banii pe care ii aveti, pe care ii castigati. Cu aceasta energie puteti incarca banii din portofel, cardurile bancare, banii pe care ii dati ca zeciuiala, banii pe care ii dati de pomana etc.

De fiecare data cand un banut este incarcat cu energia semintelor banesti, face ca banutul sa "merite"  mai mult decat valoarea sa nominala. Nu pot sa-ti ganatez ca vei primi o anumita suma de bani, dar imaginati-va doar ca reprezinta mai mult, ceea ce vi se pare confortabil.

Lasati banutii sa va cada si nu-i mai ridicati sau oferitii voi ca zeciuiala, ca milostenie/ pomana, astfel te deschizi catre un nou flux de bani. In scurt timp banii daruiti si incarcati cu energia semintelor de bani se vor intoarce la voi inmultiti.

Ce este zeciuiala?

Cuvantul zeciuială vine dela cuvantul „zece.” Zeciuiala, atunci, inseamna numai practica de a „zeciui” sau simplu dand inapoi lui Dumnezeu zece la suta din venitul unuia. Zeciuiala este simplu o forma de dat, care este o practica divina (Matei 19:21). Zeciuiala este o forma de inchinare in care noi Ii aratam respect lui Dumnezeu si ne platim partenerul de afaceri, sursa castigurilor noastre.

Reiki Money Seed

De fiecare data cand un ban este incarcat cu energia semintelor de bani, acesta face ca banul sa „merite” mai mult decat valoarea sa nominala. Fiecare ban incarcat cu energia semintelor de bani se va intoarce cu "pui".

Sistemul are un singur simbol care ii poarta numele "Semintele de Bani Reiki". Acests simbol al semintelor de bani se poate trasa pe bani, portofel, carduri, proiecte financiare, casa de marcat, etc.

 

 

Costul acordajului pe energia Reiki Money Seed este de 156 Lei

PLUS - puteti transmite aceasta energie minunata si altora!

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!