februarie 4, 2020

Knights of Mother Mary, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Knights of Mother Mary

Knights of Mother Mary a fost primit prin channeled de Carol Ann Tessier. Order of Mary este un ordin foarte special, deschis tuturor celor care iubesc si inteleg invatatura si intelepciunea Maicii Maria.

Maria este figura feminina cea mai proeminenta din crestinism. Fiind mama lui Iisus, ei i se acorda un mare respect, cu toate controversele legate de imaculata conceptie. Maria este singurul nume feminin pomenit in Coran, conform literaturii islamice, iar traditia crestina catolica si cea ortodoxa o considera o sfanta - pe Mother Mary.

Fecioara Maria este supranumita si Regina Ingerilor deoarece este considerata arhetipul feminin care guverneaza intregul rai, respectiv caminul ingerilor. Ea traieste in mijlocul acestor fiinte de lumina si lucreaza impreuna cu ele, fiind ea insasi ingerul suprem al Pamantului.

Mother Mary este mama arhetipala: este blanda, pura, plina de afectiune si de o iubire neconditionata, smerita, inteleapta, plina de intelegere, de acceptare si de compasiune. Mother Mary mangaie, alina si linisteste mintea. Calmeaza inimile ranite si ne face sa ne simtim iubiti si in siguranta, sa avem incredere si sa credem in dreptate si in bunatate.

Maica Maria a fost aleasa de Dumnezeu pentru a-L aduce pe Fiul Sau in lumea noastra pentru rascumpararea pacatelor noastre.

Aceasta imputernicire Knights of Mother Mary te conecteaza la eneria Maicii Domnului si la cavalerii ei.

Activarea energetica a Maestrului Inaltat Maria aparut ca un dar de la Sursa pentru a ne scapa de blocajele ce ne impiedica sa traim fericirea in viata noastra.

Fluxul de energie al acestui sistem vor fi elimina emotiile negative rezultate din experientele traite in vietile trecute si in viata actuale, cum ar fi: ranile din copilarie si traumele, evenimente trecute si situatii care ne-au provocat durere. Acest lucru ne va permite sa fim eliberati de situatiile negative pe care le-am experimentat si emotiile pe care le-am atasat acelor experiente negative.

Va elimina orice convingeri limitative, false si negative despre noi insine care ne afecteaza stima noastra de sine. Energia noua va intra si va forma o bariera de protectie sau o limita, astfel incat sa nu ne expunem singuri la mai multe experiente negative, drama din partea altora sau la tratament lipsit de respect din partea celorlalti.

Imputernicirea pentru atingerea starii de fericire va elibera tot ce ne blocheaza in utilizarea resurselor nelimitate disponibile pentru noi, care ne sunt necesare astfel incat sa putem merge mai departe fara teama si sa intalnim fericirea mereu pe calea vietii noastre

Costul initierii in Knights of Mother Mary este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul si diploma.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestrul Gabriela Bogdan
Mary Queen Of Angels Reiki Gabriela Bogdan

Bogdan Gabriela – maestru Knights of Mother Mary

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!