februarie 16, 2021

Awakening of the Guardians and their Helpers

Awakening of the Guardians and their Helpers

Awakening of the Guardians and their Helpers (Trezirea Gardienilor si ajutoarele lor) acordaj primit de Bernhard Mielchen
& Andrea „Chisara“ Baginski in 2006.

Acesta nu este un sistem de vindecare, dar serveste dezvoltarii ulterioare, Trezirea talentelor ascunse si extinderea posibilitatilor tale. Acest sistem are menirea de a trei pe Gardienii Sfantului Graal.

Sfantul Graal va da viata vesnica si vesnica sanatate, dar si responsabil pentru bunastarea pamantului nostru. Si in acest moment al schimbarilor negative radicale, energiile Graalului devin mai puternice.

Gardineii Sfantului Graal si ajutoarele lor dorm. Treziti aceste energii in voi si protejati Sfantul Graal, astfel incat el sa nu cade in mainile false si contribuie la stabilirea lumii.

Sistemul Awakening of the Guardians and their Helpers are 4 simboluri: activarea energiilor pentru pazitorii Sfantului Graal, trezirea pazitorului Sf. Graal, simbolul trezirii gardianului, simbolul portii insotitorului.

Daca simti ca esti unul dintre Gardineii Sfantului Graal sau unul dintre ajutoarele lui, atunci acest acordaj este pentru tine.

 

 

Costul initierii Awakening of the Guardians
and their Helpers este 66 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!