iulie 19, 2021

Shinki – initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Shinki, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Shinki este cel mai inalt nivel de constiinta de energie in traditia japoneza. Este, de asemenea numele celui mai mare zeu din panteonul japonez.

Initiatorii metodei Shinki sunt Dragan Pavlovic si Don Beckett. Pentru practicantii Reiki, putem asimila energia Reiki cu primul pas de manifestare a Shinki. Este starea de a fi (in) Sursa,  de nemanifestare a potentialui creator. ccesul este direct, nu este limitat de grade sau de proceduri de lucru. Shinki pur si simplu ESTE. In Shinki, exista doua elemente importante: energia Shinki, care este o emanatie energetica imediata a sursei (energia spirituala pura) si meditatia, fara ganduri.

Este o cale de trezire spirituala care dureaza pe tot parcursul vietii, realizarea de Sine. Puteti practica acest sistem cat de mult vreti, puteti chiar sa va opriti si sa nu mergeti mai departe, oricum veti primi ceea ce este nevoie.

Beneficiile sunt nemarginite, iar aplicabilitatea tine doar de imaginatia practicantului.
Shinki creaza un spatiu de jur imprejurul practicantului, ce ii permite acestuia sa se reintoarca la imprintul sau divin cu care a venit pe acest Pamant. Orice energie discordanta, tipar mental, sau emotional este tinut la distanta de acest camp pe care energia il formeaza.

Sistemul este structurat pe doua nivele S1 incepatori si S2 avansat. Nu are simboluri.

Costul Shinki este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!