iunie 29, 2021

Initiere cu Zana verde a prosperitatii, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Zana verde a prosperitatii

Zana Verde a Prosperitatii

Zana verde este foarte norocoasa si foarte misterioasa si este arar vazuta. Este verde ca si culoarea banilor. Aripile ei de zana sunt la fel de verzi ca cele patru frunze ale trifoiului cu patru foi. Dupa cum stim cu totii, culoare verde este folosita pentru succes, prosperitate, bani, noroc, creativitate si cresterea personala. Zana prosperitatii exista in mintea si imaginația ta. Ea este o zana foarte pretioasa si valoroasa deoarece este foarte generoasa.

Ea se opune puternic lacomiei. Foloseste aceasta initiere cu aceasta zana speciala, si apoi, in timp ce vei medita, vei simti energia ei magica umplandu-ti viata cu prosperitate personala si financiara, noroc, si tot binele si bogatia pe care tu crezi ca le meriti.

In cazul in care crezi cu adevarat in puterea zanelor de a-ti implini toate dorintele prosperitatii, atunci esti pe drumul descoperirii minunatei puteri a prosperitatii zanelor. Banii pe care ti doresti vor deveni realitate. Printre noi exista zane magice care abia asteapta sa aiba grija de noi intr-un mod magic, acum ca si adult.

Zanele noastre interioare sunt gata pentru a ne ajuta la un nivel superior si intr-un mod mai serios legat de banii nostri.

Ori de cate ori simtiti nevoia, puteti folosi initierea Puterea prospera a zanei verzi pentru a da un impuls veniturilor tale si / sau site-ul tau, afacerii tale. Este potrivit pentru tine sa-ti stimulezi/cresterea venitul tau sau al site-ului tau. Trebuie intai sa simti, sa crezi si sa experimentezi magia zanei banilor din tine.

Acest sistem nu are simboluri, se lucreaza cu energia prin intentie. Asa dar poti lucra cu energia Zanei Verde a Prosperitatii prin intentie pentru a-ti mari fluxul financiar, pentru a atrage clienti in magazinul tau, pe site, pentru a te ajuta sa-ti faci cunoscuta afacerea ta etc. Da frau liber imaginatiei si lucreaza cu aceasta energie cum te indruma intuitia.

     

Costul initierii  Zana Verde a Prosperitatii este 156 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

 

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!