iunie 21, 2021

Dragonul de Ametist, initiere oferita de maestrul Gabriela Bogdan

Dragonul de Ametist

Dragonul de Ametist este dragonul protectiei, curajului si viselor. Atunci cand te vei simti amenintat si ai nevoie de protectia dragonului de ametist, acesta te va inconjura cu aripile sale. Dragonul de ametist ii va indeparta pe toti cei care vor sa-ti faca rau, aratanduli-se acestora infatisarea lui. Deasemenea, dragonul  te va vizita in vis si ve-ti putea pleca impreuna intr-un zbor magic. Roaga-l sa vina la tine in timp ce dormi.

Dragonul de Ametist

Acest sistem nu are simboluri, se lucreaza prin intentie cu energia Dagonulul. Aceasta initiere iti da acces si la energia cristalului eteric de ametist. Iar daca ai un cristal de ametist ii poti amplifica puterea pana la peste 400 de ori.

Proprietati Vindecatoare ale Dragonului de Ametist

Pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole. Rolul de protecție al ametistului este cunoscut de pe vremea celților care o considerau piatra druizilor.
Acum ai dragonul de ametist-eteric langa tine, doar sa ii ceri sa fie langa tine si sa il vizualizezi cum te inconjoara cu energia si scutul lui de ametist-nimic nu te poate afecta.
Stimuleaza capacitatile intelectuale si spirituale ale omului, calitatile psihice, curajul, deschiderea spirituala, sentimentul de multumire, intuitia, bunul simţ, capacitatile extrasenzoriale, increderea de sine, respectul pentru propria persoana, farmecul personal, concentrarea, munca sustinuta, capacitatile spirituale. Roaga la fel, cheama dragonul sa fie langa tine si sa iti dea putere, curaj, sa te sustina cand ai nevoie.

Costul initieri Dragon de Ametist este de 300 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!