iunie 18, 2020

Pierderea in greutate Magick Reiki, initiere oferita de Gabriela Bogdan

Magick Reiki Weight Loss

Magick Reiki Weight Loss acest acordaj este primit de  Daelyn Wolf in ianuarie 2016 prin channeled. Pierderea in greutate Magick Reiki este un sistem energetic care se combina magic cu energia reiki.

Excesul de grasime indica ca inconstient persoana afectata cauta si vrea sa se izoleze in comunicarea sa cu exteriorul, ori ca exista o emotie sau un sentiment prizonier, izolat in interiorul ei, pe care nu vrea sa-l vada. Prin exces de grasime acumulat, persoana cauta o forma de protectie pe care o acumuleaza continuu prin gandurile cele mai profunde.

Pierderea in greutate Magick Reiki va conecteaza la sinele vostru superior si la sursa creativa de energie, precum si energia greutatii perfecta pentru a fi tu sanatos, simtindu-te bine cu tine si sa fii frumos. Energiile functioneaza pentru a te ajuta sa pierzi excesul de greutate fara să moari de foame. Ajuta greutatea sa coboare mai usor si mai repede.

Lucrul cu aceste energii te ajuta sa arzi mai multe calorii, mai repede si te ajuta sa traiesti sanatos. Energia functioneaza pentru a te motiva, sa rami mai departe urmarindu-ti obiectivele si pentru a reduce sentimentele de lepadare de sine atunci cand vine de la mancare. Sa lucrezi cu tine devine mai distractiv, sa inveti sa mananci mai bine si mancare sanatoasa devine distractiva in loc de un sentiment de limitare.

Sistemul  Pierderea in greutate Magick Reiki are un singur simbol - unul pentru barbati si altul pentru femei. Simbolurile sunt diferite pentru barbatii si pentru femei, fiecare avand o alta forma a corpului sau. Acordajul se primeste la distanta prin chi ball, calitatea acordajului fiind acelasi.

Costul initierii in Magick Reiki Weight Loss este 246 Lei

Initierea se face la distanta, initierea se primeste in Chi Ball.

In urma initierii se primeste manualul.

PLUS- puteti transmite aceasta energie minunata altora !!

Maestru Gabriela Bogdan
Magick Reiki Weight Loss

Bogdan Gabriela – maestru Magick Reiki Weight Loss

error: Continutul acestui site este protejat de drepturi de autor!